2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim ben nerdeyse herşeyi tamamladım ama daha yıkayıp çantaları düzmedim yine de hep aklımda, böyle erken doğumları duyunca da, oğlum çok baskıcı olduğu için de bi Tedirginim yani, hani reklamda var ya sende ki bu rahatlık nerden geliyo

yaklaşık bir aydır gece uykumuz çok düzensiz
nefesim yetmiyo oğlum yukarlarda bi batmalar hissediyorum nasıl yatarsam yatayım uyanıyorum nefes alamıyorum diye
millet son 1 ay uyuyamazsın diyordu benim 3 ay olacak sanırım doğuma daha 1 buçuk ay var bakalım
sağlıklı olsunlarda
daha izne de çıkmadım kurbana kadar inşallah durucam kötü olduğumda yıllık iznim var gitmiyorum işe zaten
Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah

bende daha bişey hazırlamadım
inşallah haftaya eksikleri alıp çantayı hazır edicem
bayramdan sonrada temizlik yapılacak sonra inşallah beklemeye hazırız oğluma diyorum hayırlısıyla vaktinde gel diye maşallah dinler benim kuzum inşallah

Canim öyleyiz hepimiz artık heralde , gece artık uykudan bayılacak duruma gelip öyle yatıyorum yine de dalmam uzun sürü, gece lavabo ya kalksam yine dalmak sorun, artık sabah da geç saatlere kadar yatamıyorum, bu sabah 6,30 da uyandım bi daha uyuyamadım.

@melegim66 canım benim de daha hiç bişi hazır değil haftasonu kapı süsü hediyeliklerin çoğunu aldım Eminönü'nde ufak bi turla Çarşamba günü tamamlayacağım inşallah , bu sabah emelin haberinden sonra halıları yıkamaya gönderdim,bu hafta annem memlekette o dönünce Kv ile temizlik yapacaklardı , ben halıları göndereyim temizlik ben hastanede olursam da yapılır dedim.. Bebişin cicilerini yıkamadım benim de içimden gelmiyor kızım 40. Haftada Doğdu ya bu da 40. Haftayı bekleyecek gibime geliyor , hatta 1 ekimde doğacak sanki

Ewet canim cok zor oluyor ama bebeklerimkz icin deger

Of kızlar ya sabahtan beri belime bir ağrı girmiş sormayın ne uyuyabiliyorm ne uzanabiliyorum nede oturabiliyorum. Korkmaya başladım artık umarım bir sorun çıkmaz. Birde bir kaç gündür bebk aniden vajinaya baskı yapıyor canm çok yanıyo sizdede böyle bir durum var mı?

Senin ne eksiğin kaldı canım
canım kendime hiç bişey almadım daha pijama atlet vs.
ne banyoluk bebeğe malzeme aldım
bi kaç kat kıyafet ilave etmem lazım bebişe
taşımak için puset alıcam
ateş ölçer vs. şeyler alıcam işte
ilk önceliğim valiz malzemelerine niyet ettim ondan sonra geri kalan ıvır zıvırı alırım dedim
bebişimin ama şu an acil bişey olursa 1 hastane çıkışı 2-3 kat kıyafeti falan var şükür
battaniyesi de var 1 tane
çok lazımmış gibi 2 tane alt açması var millet ilk lazım olan şey alır ben alt açma aldım düz sonra dayanamadım tavşanlı olanlardan da aldım

Ya senin bide cook az kalmış ben Emel i görünce Hemen kıyafetleri yıkaSam diyorum bizimde eksiklerimız var hemen tamamlamak lazım baksana ne olacağı hiç belli olmuyor bebişler ne zaman isterse geliyor
az kaldi canim dedigin gibi zaman cabuk geciyo ilk ogkum 41 haftada dogdu ona guveniyirum galiba. daha hip mama alcam depent bez alcam bebisin alezi yok yatagi icin :) ooo saysam simdi bitmez

:)) canim ilk bebegimde bende erkenden hazirlamistim hatta arada acar eksik varmi diye bKar geri toplardim dusun ama oglum 41 haftalik dogunca bu defa rahatim sanki . gerci hepsi ayni olcak diye birsey yok eksikleri alip hazirlamak gerek bayramdan once halledeyim bari

cok iyi yapmissin canim halilari yikatmakla aradan cikar ben gecen ay tasindim ya genel olarak evim temiz ama bayramdan sonra camlari koltuklari sildircem yeter heralde. kapi susu falan da ilkimde oglan ya aynisini kullancam :) iste kiyafet falan hicbisi almadim onlara bakmam lazim buzluga borek yapip saklicam cevizli kofte yapayim diyorum ikram etmeye kismet bayramdan sonra yetisirse yapcam su an sicaktan hic bisey yapamiyorum icimden gelmiyo evden cikmak bile iskence gibi

Hanimlar ben namaz kilarken zorlanmaya basladim.secdeye varinca egilemiyorum sanki siz ne yapiyorsunuz?hocalar da dr dedi ise oturarak kilin zorunlu degilse normal kilin diyor.
Bana cok uzun zamandir oturarak kil demisti, o yuzden mecbur oturarak kiliorum canim. DoktOruna sor istersen

Kızlar dr dan çıktık şimdi, çok şükür tosuncuk olmuş bizimki 2100 gr 44cm olmuş. Bi 10 gün öne geçmiş maşallah subhanallah
Ama donmemis daha bizimki inş döner ya yoksa sezeryan gözüküyor. . . Doğumu da 10 ekimden sonra heran bekleyeceğiz dedi.
Birde corasprin kullanan varmı içinizde? 32 den sonra bırakacağız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…