2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaslar geceleri dpgru duzgun uyuyamiyorum sag tarafima yattigimda sanki bebegim sagima toparlanmis gibi oluyor ve sagima yattigimda cok tekme atiyo. Be de rahatsiz oluyor sanirim diye dpgruluyorum bakiyorum gobegimin sag tarafi daha bir siskin. Soluma yatiyormm bu kez de solum kollarim ayaklarim uyuşuyor. E sirt ustu zaten yatamiyorum yavrum geceleri daha bi hareketli nedense bi de sagima yatmami hic sevmiyor sizde durumlar nasil

aynen canim hepimiz ayni durumdayiz yalniz aklimdayken soylim donerken oturup donmeye dikkat et kordon dolanmasin bebisin

ayyy kizlar daha benim hic bjrseyim yok hazir degil babamiz gecen bir paket bez almis iki de hastane cikisi var baska hersey duruyo cantamiz falan hazir deil dogursam panik olurum yaa hep gec doguracakmisim gibi hissediyorum o yuzden hazirlanmak icimden gelmiyor

Canim benimde geceleri uykum mahvolmus durumda eger uyaniksa soluma yatmissa gum gum vuruyor rahatsiz oluyor pasam ama benim daha cok sirt agrisi ve havalar mahvediyor yaa usuyorum ya da cok hararet basiyor sonra uykum kaciyor uyumak icin direniyorum staj yapiyorum sanırım son 1 ay 10 gün max. Bebisler iyi olsunda ne yapalım katlanacaz artık

Canım ben doktoruma bu konuyu danıştım.
Çünkü sırt üstü yatabiliyorum genelde. 35. Haftaya kadar istedigin gibi yat ama 35 den sonra mutlaka öyle veya böyle sola yatmalısın dedi.
Canım artık son bir kac hafta idare edicez

aynen canim hepimiz ayni durumdayiz yalniz aklimdayken soylim donerken oturup donmeye dikkat et kordon dolanmasin bebisin

Canım öyle birsey mi varmış ya.. Ben normal dönüyoruö yatakta. Çünkü uyku sersemi bin kere dönüyorumdur bilinçli bilinçsiz

Bende öyleyim ne tarafa yatsam o tarafa toplanıyor kerata geceleri coşuyor inslh dogunca da gece Kuşu olmaz diyorum son zamanlar artık normalmis

Ya senin bide cook az kalmış ben Emel i görünce Hemen kıyafetleri yıkaSam diyorum bizimde eksiklerimız var hemen tamamlamak lazım baksana ne olacağı hiç belli olmuyor bebişler ne zaman isterse geliyor

Aynen canim bende her yonu deniyorum ama rahat edemiyorum. Sola donuyorum tekme, saga donuyorum tekme, sirt ustu zaten tekme. Oylece sabah ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…