- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
aynen canim hepimiz ayni durumdayiz yalniz aklimdayken soylim donerken oturup donmeye dikkat et kordon dolanmasin bebisinArkadaslar geceleri dpgru duzgun uyuyamiyorumsag tarafima yattigimda sanki bebegim sagima toparlanmis gibi oluyor ve sagima yattigimda cok tekme atiyo. Be de rahatsiz oluyor sanirim diye dpgruluyorum bakiyorum gobegimin sag tarafi daha bir siskin. Soluma yatiyormm bu kez de solum kollarim ayaklarim uyuşuyor. E sirt ustu zaten yatamiyorum yavrum geceleri daha bi hareketli nedense bi de sagima yatmami hic sevmiyor sizde durumlar nasil
Canım rabbim yar ve yardimciniz olsun Hamza paşamiz pek sabırsız çıktı size kavuşmak için yaramazla işin var deseneHanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
benim doktorumda son üç aya girene kadar kısıtlama koymamıştı. son 3 ay yok dedi. doğumu hızlandırabilir falan dedi.bebeğe baskı uygulamıyoruz özellikle dikkatli davranıyorm hiç olmamıştı böyle ağrı ilk kez oldu bende gidince soracağım tekrar
Ewet haklisin canim aniden kalktigimda ya da bi tarafima dondugumde karnimda bir agri hissediyorum. Hayirlisiyla kurtulalim insallahhhhaynen canim hepimiz ayni durumdayiz yalniz aklimdayken soylim donerken oturup donmeye dikkat et kordon dolanmasin bebisin
oyyy kuzucuga kavusuyorsun demek insallah ikinizde saglikli bir sekilde kurtulursunuz canim guzel haberler bekliyoruzHanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
Canim benimde geceleri uykum mahvolmus durumda eger uyaniksa soluma yatmissa gum gum vuruyor rahatsiz oluyor pasam ama benim daha cok sirt agrisi ve havalar mahvediyor yaa usuyorum ya da cok hararet basiyor sonra uykum kaciyor uyumak icin direniyorum staj yapiyorum sanırım son 1 ay 10 gün max. Bebisler iyi olsunda ne yapalım katlanacaz artıkArkadaslar geceleri dpgru duzgun uyuyamiyorumsag tarafima yattigimda sanki bebegim sagima toparlanmis gibi oluyor ve sagima yattigimda cok tekme atiyo. Be de rahatsiz oluyor sanirim diye dpgruluyorum bakiyorum gobegimin sag tarafi daha bir siskin. Soluma yatiyormm bu kez de solum kollarim ayaklarim uyuşuyor. E sirt ustu zaten yatamiyorum yavrum geceleri daha bi hareketli nedense bi de sagima yatmami hic sevmiyor sizde durumlar nasil
amiiin canim insallah sag salim kucaklarimiza slmamiz nasip olurEwet haklisin canim aniden kalktigimda ya da bi tarafima dondugumde karnimda bir agri hissediyorum. Hayirlisiyla kurtulalim insallahhhh
Arkadaslar geceleri dpgru duzgun uyuyamiyorumsag tarafima yattigimda sanki bebegim sagima toparlanmis gibi oluyor ve sagima yattigimda cok tekme atiyo. Be de rahatsiz oluyor sanirim diye dpgruluyorum bakiyorum gobegimin sag tarafi daha bir siskin. Soluma yatiyormm bu kez de solum kollarim ayaklarim uyuşuyor. E sirt ustu zaten yatamiyorum yavrum geceleri daha bi hareketli nedense bi de sagima yatmami hic sevmiyor sizde durumlar nasil
Dualarimiz seninle allah yardimcin olsun..saglikli bi sekikde kavusursun ins..Hanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
aynen canim hepimiz ayni durumdayiz yalniz aklimdayken soylim donerken oturup donmeye dikkat et kordon dolanmasin bebisin
Ben de oturarak kılıyorm onda bile biraz zorlanıyorm artık. Bide en en bir Hatim yapmaya çalışın diyorlar ahır zamandayizDoktor riskli bi durum var diyene kadar yavas yavas devam.edeyim o zaman...ben de arada aksatmiyor degilim
Hanımlar dua edin bugün sezeryana giricem suyumuz çok çok azalmış. .. agustos bebisi olucaz artık. .. Dua edin ne olur...
Bende öyleyim ne tarafa yatsam o tarafa toplanıyor kerata geceleri coşuyor inslh dogunca da gece Kuşu olmaz diyorum son zamanlar artık normalmisArkadaslar geceleri dpgru duzgun uyuyamiyorumsag tarafima yattigimda sanki bebegim sagima toparlanmis gibi oluyor ve sagima yattigimda cok tekme atiyo. Be de rahatsiz oluyor sanirim diye dpgruluyorum bakiyorum gobegimin sag tarafi daha bir siskin. Soluma yatiyormm bu kez de solum kollarim ayaklarim uyuşuyor. E sirt ustu zaten yatamiyorum yavrum geceleri daha bi hareketli nedense bi de sagima yatmami hic sevmiyor sizde durumlar nasil
Ya senin bide cook az kalmış ben Emel i görünce Hemen kıyafetleri yıkaSam diyorum bizimde eksiklerimız var hemen tamamlamak lazım baksana ne olacağı hiç belli olmuyor bebişler ne zaman isterse geliyorayyy kizlar daha benim hic bjrseyim yok hazir degil babamiz gecen bir paket bez almis iki de hastane cikisi var baska hersey duruyo cantamiz falan hazir deil dogursam panik olurum yaa hep gec doguracakmisim gibi hissediyorum o yuzden hazirlanmak icimden gelmiyor
Arkadaslar geceleri dpgru duzgun uyuyamiyorumsag tarafima yattigimda sanki bebegim sagima toparlanmis gibi oluyor ve sagima yattigimda cok tekme atiyo. Be de rahatsiz oluyor sanirim diye dpgruluyorum bakiyorum gobegimin sag tarafi daha bir siskin. Soluma yatiyormm bu kez de solum kollarim ayaklarim uyuşuyor. E sirt ustu zaten yatamiyorum yavrum geceleri daha bi hareketli nedense bi de sagima yatmami hic sevmiyor sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?