2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
MarV-el canim okuyunca cok heyecanlandim, topigimizin annesi Rabbim meleklerini yanina gondersin İnsaallah, hadi saglikla kavus bebişe İnsaallah

Ben de oturarak kılıyorm onda bile biraz zorlanıyorm artık. Bide en en bir Hatim yapmaya çalışın diyorlar ahır zamandayiz

Tmm oyle deneyecegim.ben her gun yasin okumaya calisiyorum haftada bir falan da meryem suresi okumaya calisiyorum.

O aşağıya baski bizde de var ama canim yanmiyo,disari cikacakmis gibi oluyo

Canım çok geçmiş olsun

maşalah size canım :) biz de 32 de gittiğimizde kilo boy aynı sizin gibiydi, 1 hafta öndeydi ve dönmemişti hala da dönmedi
hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim sağlık versin

Masallah SübhanAllah canım ben aspirin kullanıyordum 32 den sonra bıraktım. Doktor bırak dedi.

maşallah minnoşa ben de coraspin kullanıyorum 35. haftada bırakacaz dedi doktorum doktorda doktora farkediyor sanırım

canım bende de çok fazla bel ağrısı oluyor bebişler büyüdüğü için sanırım hele de uyku zamanı mahvediyor uyuyamıyorum gece yarısı eşimi kaldırıp masaj yaptırıyorum o zaman uyuyyorum birazcık

Son düzenleme:

Gozunuz aydin canim. Masallah buyumus oglusun. Insallah doner zamanla. Benim kizim 1 ay once bas asagiydi gecen hafta biraz basi kaymis oblique duruyordu. Coraspirin ben kullaniyordum gecen hafta biraktim.

Olsun alt açma da lazım öyle ufak tefek eksik zaten bitmez de önemli olan ilk lazım olacaklar zaten

Doğrudur ca, Rabbim keyifle hazırlanmayı nasip etsin

Maşallah subhanallah döner inşallah erken da, hayırlısı olsun

MarV-el inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım
Kızlar benim oğlan kafasını kanala dayamış yüksek ihtimal normal doğum olucak dedi doktor inşallah da öyle olur. Ama geçen kontrolde 38. Haftada gelirsin bi daha kontrole diyen doktorum bundan sonra her hafta gelirsin dedi nedenini de açıklamadı bende gerildim biraz bir sorun mu var diye. Alttan kontrol edene kadar hiç birşey söylememişti. Siz ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz?

Canım çok fazla ayakta mi kalıyorsun. Bi de yere falan çok eğilip kalkınca belim ve kasiklarim agriyo benim..inslh biranonce geçer seninkide
Bebeğin baskı yapması bende de var...kasılmalar gün içinde siklasiyo artık. .
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…