2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende aktifim ama gece bu saatlerde gidiyorum uyumaya sabah 5 te ayaktayim bi haftadir 6 dan sikayetciydim

Gecmis olsun.Allah tez zamanda minnak oglusunun toparlanip kucagina kavusmasini saglasin insallah.Seni cok merak ettik.Sukur iyisiniz.
Gonlunu ferah tut, bizim Geline 1 hafta gostermediler kuvezde kaldi,eve geldiginde o kadar kucukti ki,dokunmaya korkuyordun,sukur suan yasitlarindan cok daha uzun ve iri.
Kisa zamanda kendini toparlayacak insallah.

Canim benim cok sukur ikinizde iyisiniz. Rabbimin izniyle bebeginde cikicak iyi olucak İnsaallah. İcini ferah tut

Kizlar adet agrisi gbi olan agrilarim siklasinca dr umu aradim hastaneye gidip nst ye girmemi istedi suan nstye bagliyim dua edin beklesin kuzucuk vaktini agri gorunmuyo gbi nst dede ama
Korkmamaya çalış canm inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Haberdar et olurmu cnm

Kizlar eve geldim ben nstdede bi kez sanci gorulmus oda cok dusuk bi degerdeymis ki hasteneye girdikten sonra hafifledi hemen hemen gecmisti yani.emelin msjini okuduktan sonra icime bi kurt dustu demis ya ufacik bi bel agrisida olsa ihmal etmeyin diye gittim sukur bisey cikmadi.90 lari 100leri gorurse dogumdan bahsediliomus sanirim.birde hemsire bu saatten sonra dogum olaa bile korkma ciger gelistiricinde yapilmis riskli bi durumda degilsinis artik bebekte sende filan dedi.ama yinede gonul vaktinde gelsin istiyo tabi.

Beni de ekler misiniz

İyi çok şükür cnm sancı çıkmamış fazla. Dikkat et yinede erken doğum olmaz inşllh. Ayaklarının altına yüksek yastık koy öyle uyumaya çalış inşallah gününde sağlıklı bir şekilde doğar.

Geçmiş olsun canim evet farkli hissettigimiz en ufak agrida gitmeliyiz doktora bende geçenlerde konumuzda ki iki arkadaş sancidan hastaneye yatinca gitmiştim doktora ve sanci çıkmış ciger gelistiricim vurulmuş sanciyi durdurmaya çalıştılar çok şükür durdu sancilarim en son kintrolde de igne vuruldugum için bu saatten sonra birsey olmaz icini ferah tut keske yarin dogsa bebeginle vaktin sana kalir demişti sende içini ferah tut Rabbimin izniyle birsey olmaz kuzucuklara

Senin kaclarda cikmisti sancin canim.benim nstye bagliyken sancim filan kalmamisti hissettgim senin varmiydi nstde.sanci anima denkgelmedigi icin anlasilmamis olamaz dimi

Amin canim insallahh saglikla kavusalim kuzucuklara.sen kacinci haftadasin yarin dogsa keske demis ya igneden sonra ondan merak ettim.

Insallah canim hepimiz vaktinde saatinde alalim kucagmiza insallah.uyku mu oda ne sabaha karsi sizar kalirsam anca oyle

Canim cok gecmis olsun. Sutunu icmeye baslamis ama yavrun cok sukur, Allah tez zamanda kucagina aldirsin insallah. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Erken dogun yapan baska arkadaslar da vardi, Allah onlara ge bebeklerine de tez zaman acil sifalar versin insallah. Alintilaysmadim kusura bakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…