2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Amin canim insallahh saglikla kavusalim kuzucuklara.sen kacinci haftadasin yarin dogsa keske demis ya igneden sonra ondan merak ettim.
Canim igneyi 30+6 da oldum keske yarin dogsa dediginde 33+1 dim simdi 34+2 deyim benim erken doğum riskim kalmadı çok şükür ama dediğim gibi artık yarin bile dogsa korkma birsey olmaz keske yarin dogsa dedi erken doğumda en büyük risk solunum olduğu için ikizleri düşün birçoğu bu haftalarda doğuyor bir kaç gün kuvezde kalıyor sonrada anne kucagi mis

Senin kaclarda cikmisti sancin canim.benim nstye bagliyken sancim filan kalmamisti hissettgim senin varmiydi nstde.sanci anima denkgelmedigi icin anlasilmamis olamaz dimi
30+5de sabah başladı ağrılarım geceye kadar geçmeyince acile gittim 1 gün hastanede yattım sancim cikmayinca taburcu oldum ama ertsi günü yine vardı sonra durdu çok şükür sancı anına gelmediği nstde çıkmamis olabilir ikincisinde acile en yakın devlete gittim iki drfa nstye bağladılar ilkinde ağrım vardı sancı çıktı ikincisinde ağrı hissetmiyordum birşey çıkmadı verilen grafiklerden de anlaşılıyor du zaten

Günaydın kızlar bugün rüyamda oğlumu gördüm kuzum bir oda da benim oraya çok girmemi istemiyorlar ağlamaya başlıyor o benim yavrum kimse engel olamaz diye soylenip yanına gidiyorum hatta bana sen onu dusturamazsin bakamazsin o aç mama ver diyorlar yanına gittigimde kundakda küçücük bir bebek nasıl ağlıyor onu kucağıma alıyorum göz göze geliyoruz susuyor sonra bağrıma basıyorum sakinlesiyor emmeyi beceremiyor ama yinede meme verince gözlerime bakıyor o kadar mutlu oluyor ki cevremdekiler şaşırıyor rüyada bile bu kadar güzelse evlat gerçekte nasıl artık hayal edemiyorum

canım çok şükür sen iyisinki oğluşuna destek olabilirsin, o da senden aldığı güçle emicektir eminim. karşı komşumda 15 gün önce 35haftalık doğum yaptı. ondada solunum sıkıntısı vardı ve bebekte enfeksiyon gelişmişti. antibiyotikle 7günlük tedavi sonucu toparladı ve eve geldiler şükür. prematüre olduğu için kalabalığa girmesi yasak zaten doktor sanada söyliycektir ama çok dikkat etmen gerekicek normal haftasını tamamlayana kadar en azından. Rabbim şifaler versin, iyi olun inşallah öpüyoruz seni kızımla birlikte :)

bende geçen gece buna benzer bi rüya gördüm canım. yatak odamdayım uzanıyorum yatakta. kızım ağlıyo acıktı diyip kucağıma alıyorum sappsarı incecik saçları var, emziriyorum cok cok nasılda güzel emiyo annesini. ben hiç ağrı acı vs hissetmiyorum o emdikçe mutlu oluyorum sadece o da emerken gözlerime bakıyo. sabah o kadar mutlu uyandımki anlatamam. ben esmerim eşim sarışın, kızımızın esmermi sarışınmı olacağını çok merak ediyoruz ama ben hep sarışın kıvırcık saçlı görüyorum kuzumu rüyalarımda. Rabbim sağlıkla zamanında gelmelerini nasip etsin

hayir olsun canim evlat cok guzel bir duygu kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlamlarini bulamadigi kadar ozel bir duygu insallah Allah evlat isteyip de kucagina alamamis annrlere evlat versin

Çok benziyor ruyalarimiz annelik iç gudusunden olabilir bizde de aynı durum ben esmer esim sarisina yakin kumral ve yeşil gözlü bakalim hamgimize benzeyecek ama ben hep esmer ve saçlı bebek görüyorum ruyalarimda

Gunaydin kizlar. Benim yavrum mâasallah geceleri hic durmuyor ve ben hep hareketlerine uyaniyorum. Ozellikle bu gece cok daha hareketliydi ve ben korkmaya basladim acaba rahatsiz mi bu yuzden mi tepiyor diye. Sabaha karşi sizip kalmisim. Ama saat 6 dan sonra yine tepmeye basliyor ve acitiyor. Siizin bebekleriniz bu kadar aktif mi doktoruma bir sorayim mi ne dersiniz ?

Bir de yaptiginiz magnet cicilerini cok begeniyorum malxemelerini nereden aliyorsunuz ben de yavaş yavs baslasam iyi olur.

Gunaydin arkadaslar gece yine ates vevter dokmekle gecti fakat ikinci lavaboya kalkisimda( artik ne cok kalkiyorum sayamiyorum bile)gogsumun sol kismi ve orta kisimda oyle siddetli bir agrim oldu ki sanki kramp girdi korktum esime seslendim lavaboya gidecektim gidemedim kalp krizi olur falan sesimi duyuramam diye
Ne ola ki o agri acaba?

Benim de bazen oyle vuruyor ki kalca kemigimi yerinden cikartacak
Hele hele kaburgalarimi hic sevmiyor
Tabi dr a sor yine canim duz yatmamaya gayret et

Çok benziyor ruyalarimiz annelik iç gudusunden olabilir bizde de aynı durum ben esmer esim sarisina yakin kumral ve yeşil gözlü bakalim hamgimize benzeyecek ama ben hep esmer ve saçlı bebek görüyorum ruyalarimda

esmer gen baskın çıkıyo genelde, bakalım kuzularımız kime benziycek ten rengi göz rengi olarak :)

benimki genelde gündüz çok hareketli canım. akşamda mutfağı falan topladıktan sonra dinlenmeye geçince bi coşuyo. yattığımda rahat şekli bulana kadar uyarıyo beni sonra uyumuş oluyorum bende zaten. mesela sağıma yatınca çok hareket ediyo ama soluma yatınca biraz oynayıp duruyo sonra. sırt üstü zaten hayal artık anca dönmeler arası dinlenmek için uzanıyorum o da arkamda 2 yastık var düz yatmış olmuyorum zaten. sanırım ve korkarımki senin bebiş gececi olucak gündüzleri nasıl hareketleri?

bebeğin baskısından falan olabilir canım ama sen yinede bi doktorunla konuş hemen bence. gece böyle bişi oldu diye. Allah korusun... Tansiyon sıkıntın varmıydı?

Kızlar camasırımda ıslaklık olışmuşbayagı ..
Ama akıntı degil kacırma problemımde yok.
Acaba neden olabilir?

Canim gunduzleri de hareketli. Benim bebegimin kilosu az 2 hafta once bir bucuk kiloydu. Acaba hareketli oldugu icin mi alamiyo ki.

Canim gunduzleri de hareketli. Benim bebegimin kilosu az 2 hafta once bir bucuk kiloydu. Acaba hareketli oldugu icin mi alamiyo ki.

bilmemki belki olabilirde ama bu kadar hareketliyse bi doktoruna sor istersen. gerçi ben doktoruma sersenişte bulununca çok hareketli diye oh maşallah ne güzel diyo ama seninkide çok hareketliymiş Allah yardımcın olsun doğduğunda canım benim

Kızlar camasırımda ıslaklık olışmuşbayagı ..
Ama akıntı degil kacırma problemımde yok.
Acaba neden olabilir?

bendede ıslaklık oluyo ama az oluyo. doktora sorduğumda olabilir onlar korkma demişti ama fazlaysa bi konuş doktorunla tatlım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…