bendede ıslaklık oluyo ama az oluyo. doktora sorduğumda olabilir onlar korkma demişti ama fazlaysa bi konuş doktorunla tatlım bence
Canm heryerde var artik ben kucuk yerde yasadigim halde cok fazla varBir de yaptiginiz magnet cicilerini cok begeniyorum malxemelerini nereden aliyorsunuz ben de yavaş yavs baslasam iyi olur.
Canm benmde ole oluyo doktora sordum artik kilo alma cok oldugu icin asiri terleme olabilirKızlar camasırımda ıslaklık olışmuşbayagı ..
Ama akıntı degil kacırma problemımde yok.
Acaba neden olabilir?
canım ben puset ve açacağı http://www.e-tahtakale.com/ bu adresten aldım güvenemediğim için diğer malzemeleri almadım ama iki günde siparişlerim geldi ve çok memnun kaldım, diğer malzemelerde var sitede ben diğerlerini Ankara'da olduğum için Suluhandan aldım.Bir de yaptiginiz magnet cicilerini cok begeniyorum malxemelerini nereden aliyorsunuz ben de yavaş yavs baslasam iyi olur.
40 ı beklemek de çok sıkıcı olur heralde canım ha doğurdum ha doğurcam her gün bi stres. Hayırlısıyla bi avazda diyorlar ya öyle olur inşallah:):) senin tarihin bizden önce. geç doğum olsa bile yine sonlara kalmazsın merak etme tatlım
ben de 40 da doğurcam gibi hissediyorum
Canım o ağrı gaz sancısıdır gaz sancısı çoğu defa kalp krizi ile karıştırılır, kalp krizinden şüphelendiğin an çok şiddetli öksür Allah korusun öyle bir durum varsa ya engeller ya da zaman kazandırır bizlere.Gunaydin arkadaslar gece yine ates vevter dokmekle gecti fakat ikinci lavaboya kalkisimda( artik ne cok kalkiyorum sayamiyorum bile)gogsumun sol kismi ve orta kisimda oyle siddetli bir agrim oldu ki sanki kramp girdi korktum esime seslendim lavaboya gidecektim gidemedim kalp krizi olur falan sesimi duyuramam diye
Ne ola ki o agri acaba?
Hastaneye gidiyorum canım 11:30 da muayene varGunaydin hanimlar T tugbavebebik iyi haberlerle gel doktordan.ben de merak ediyorum ikinci de cati muayenesi olur mu diye.
40 ı beklemek de çok sıkıcı olur heralde canım ha doğurdum ha doğurcam her gün bi stres. Hayırlısıyla bi avazda diyorlar ya öyle olur inşallah:)
canım sen Doruk mu koyacaksın oğlununn adını, resmini şimdi gördüm de :) ben de böyle keçe balondan yaptırıyorum kapı süsünü. ama eylül sonu teslim olacak, o zamana kadar doğurur muyum? sanmıyorum dediğim gibiEsas benim gün ileri ben en son doguracagim gibi geliyor. Gerçi kilo artarsa normalde zor olur, belki 40a kadar beklemez. Dr. 10 undan sonra bekliyoruz dedi ama kısmet bana hep 18 ı dogacakmis gibi geliyor niyeyse
Evet canım Doruk Alkın koymaya karar verdik. Bizimki 20 günde ancak bitti. Bence seninki yetişir korkma bu ayda ben şu magnetleri ve lohusa tacını sipariş vericem. Dogurmazsin korkma ama sen yinede şöyle hızlı yapabildiği kadar yapsın :)canım sen Doruk mu koyacaksın oğlununn adını, resmini şimdi gördüm de :) ben de böyle keçe balondan yaptırıyorum kapı süsünü. ama eylül sonu teslim olacak, o zamana kadar doğurur muyum? sanmıyorum dediğim gibi
bakalım senin de 18 de mi olacak, heycanlı bekleyiş:)
Alkım duymuştum ama Alkın ilk defa duydum, ne demek ?Evet canım Doruk Alkın koymaya karar verdik. Bizimki 20 günde ancak bitti. Bence seninki yetişir korkma bu ayda ben şu magnetleri ve lohusa tacını sipariş vericem. Dogurmazsin korkma ama sen yinede şöyle hızlı yapabildiği kadar yapsın :)
canım ben geçen eğitimde gösterdikleri resimlerden hatırlıyorum da, çatı muayenesinde kemiklerine bakıyolar ya alttan el ile yapıyor sonucta, alt taraflarımız hamilelikte daha hassas olduğu için acıyor olabilir biraz. ama çok kısa sürüyormuş doktor öyle anlattı.@eylemahu çatı muayenesi sanki biraz aciyordu diye hatırlıyorum biraz korktum bakalım yarın napacak
Aynen canım sağlıklı olurlarsa 38- 39 ideal:) tarih olarak hiç düşünmemiştim bak 10.10 güzelmiş. Akrep burcuna kadar beklemeyeyim de erkeğin de akrep burcu hiç çekilmezay evet canım arkadaşlarım genelde 40 da doğurdular beklemek zor. bebeğin pozisyonu iyiyse 38 39 da gelsin isterim ben şahsen.
ama bizimki ters olduğu için bekletip bekletip 39 bitince 40 da alıcak doktorum die bi his var içimdebana sorsa ne zaman alalım diye, 06.10 ya da 10.10 isterim bakalım neler olcak. Hakkım ızda hayırlısı olsun hepimizin
Canım alkın yiğit demekmis. Pek duyulmamış hakikaten dayım önermişti bize çok hoşumuza gitti. Doruk ismini sonradan ekledik. Ben hep Alkın diye seviyorum. İsterse doruk ta kullanır bakalım.Alkım duymuştum ama Alkın ilk defa duydum, ne demek ?
Adıyla yaşasın paşa :)
Canım inanır mısın anca karar verdim ve dün sipariş verdim, kapı süsü ve isim yazan yastık içn.
Loğusa tacı bebek bandı falan da dün sipariş verdim.
Hediyelikler kaldı benim :) Bi de odayı hazırlama-eşya yıkama ütüleme yerleştirme...
Karar verme sürecim çok yavaştır benim hemen seçemem hediyeliği de seçemiyorumDediğin gibi onu da halletmek lazım
Aynen canım sağlıklı olurlarsa 38- 39 ideal:) tarih olarak hiç düşünmemiştim bak 10.10 güzelmiş. Akrep burcuna kadar beklemeyeyim de erkeğin de akrep burcu hiç çekilmez
Kapı süsüne de ben daha karar veremedim canım bi türlü ya nasıl bişi aldın. Hediyelikte sukulent aldm çuval bezi ile kaplayıp üzerine de etiket bastırcam.Alkım duymuştum ama Alkın ilk defa duydum, ne demek ?
Adıyla yaşasın paşa :)
Canım inanır mısın anca karar verdim ve dün sipariş verdim, kapı süsü ve isim yazan yastık içn.
Loğusa tacı bebek bandı falan da dün sipariş verdim.
Hediyelikler kaldı benim :) Bi de odayı hazırlama-eşya yıkama ütüleme yerleştirme...
Karar verme sürecim çok yavaştır benim hemen seçemem hediyeliği de seçemiyorumDediğin gibi onu da halletmek lazım
Canım senin akrep olma ihtimali çok düşük, başak olabilir ama terazi olursa da güzel olur bak :) bende esimde teraziyiz, oğlumuz da terazi olacak gibi inş.Aynen canım sağlıklı olurlarsa 38- 39 ideal:) tarih olarak hiç düşünmemiştim bak 10.10 güzelmiş. Akrep burcuna kadar beklemeyeyim de erkeğin de akrep burcu hiç çekilmez
evet canım akrep olmaz da kıl payı kurtarıyorum. Benim burcum ikizler terazi burcuyla iyi anlaşırlarmış, ama ben başakla da çok iyi anlaşırım:)Canım senin akrep olma ihtimali çok düşük, başak olabilir ama terazi olursa da güzel olur bak :) bende esimde teraziyiz, oğlumuz da terazi olacak gibi inş.
Bende ikizlerle çok iyi anlaşırım. Bende pek akreplerle anlaşamıyorum ama kısmet sağlıklı olsun daevet canım akrep olmaz da kıl payı kurtarıyorum. Benim burcum ikizler terazi burcuyla iyi anlaşırlarmış, ama ben başakla da çok iyi anlaşırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?