2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bendede ıslaklık oluyo ama az oluyo. doktora sorduğumda olabilir onlar korkma demişti ama fazlaysa bi konuş doktorunla tatlım bence

Canım cok yok ama merak ettim yinede..
Tekrar olursa doktoruma sorayım o halde

Teşekkür ederim

Bir de yaptiginiz magnet cicilerini cok begeniyorum malxemelerini nereden aliyorsunuz ben de yavaş yavs baslasam iyi olur.
canım ben puset ve açacağı http://www.e-tahtakale.com/ bu adresten aldım güvenemediğim için diğer malzemeleri almadım ama iki günde siparişlerim geldi ve çok memnun kaldım, diğer malzemelerde var sitede ben diğerlerini Ankara'da olduğum için Suluhandan aldım.

:) senin tarihin bizden önce. geç doğum olsa bile yine sonlara kalmazsın merak etme tatlım
ben de 40 da doğurcam gibi hissediyorum
40 ı beklemek de çok sıkıcı olur heralde canım ha doğurdum ha doğurcam her gün bi stres. Hayırlısıyla bi avazda diyorlar ya öyle olur inşallah:)

Canım o ağrı gaz sancısıdır gaz sancısı çoğu defa kalp krizi ile karıştırılır, kalp krizinden şüphelendiğin an çok şiddetli öksür Allah korusun öyle bir durum varsa ya engeller ya da zaman kazandırır bizlere.

40 ı beklemek de çok sıkıcı olur heralde canım ha doğurdum ha doğurcam her gün bi stres. Hayırlısıyla bi avazda diyorlar ya öyle olur inşallah:)

ay evet canım arkadaşlarım genelde 40 da doğurdular beklemek zor. bebeğin pozisyonu iyiyse 38 39 da gelsin isterim ben şahsen.

ama bizimki ters olduğu için bekletip bekletip 39 bitince 40 da alıcak doktorum die bi his var içimde bana sorsa ne zaman alalım diye, 06.10 ya da 10.10 isterim bakalım neler olcak. Hakkım ızda hayırlısı olsun hepimizin

Esas benim gün ileri ben en son doguracagim gibi geliyor. Gerçi kilo artarsa normalde zor olur, belki 40a kadar beklemez. Dr. 10 undan sonra bekliyoruz dedi ama kısmet bana hep 18 ı dogacakmis gibi geliyor niyeyse

Esas benim gün ileri ben en son doguracagim gibi geliyor. Gerçi kilo artarsa normalde zor olur, belki 40a kadar beklemez. Dr. 10 undan sonra bekliyoruz dedi ama kısmet bana hep 18 ı dogacakmis gibi geliyor niyeyse
canım sen Doruk mu koyacaksın oğlununn adını, resmini şimdi gördüm de :) ben de böyle keçe balondan yaptırıyorum kapı süsünü. ama eylül sonu teslim olacak, o zamana kadar doğurur muyum? sanmıyorum dediğim gibi
bakalım senin de 18 de mi olacak, heycanlı bekleyiş:)

Evet canım Doruk Alkın koymaya karar verdik. Bizimki 20 günde ancak bitti. Bence seninki yetişir korkma bu ayda ben şu magnetleri ve lohusa tacını sipariş vericem. Dogurmazsin korkma ama sen yinede şöyle hızlı yapabildiği kadar yapsın :)

Alkım duymuştum ama Alkın ilk defa duydum, ne demek ?
Adıyla yaşasın paşa :)

Canım inanır mısın anca karar verdim ve dün sipariş verdim, kapı süsü ve isim yazan yastık içn.
Loğusa tacı bebek bandı falan da dün sipariş verdim.
Hediyelikler kaldı benim :) Bi de odayı hazırlama-eşya yıkama ütüleme yerleştirme...
Karar verme sürecim çok yavaştır benim hemen seçemem hediyeliği de seçemiyorum Dediğin gibi onu da halletmek lazım

@eylemahu çatı muayenesi sanki biraz aciyordu diye hatırlıyorum biraz korktum bakalım yarın napacak
canım ben geçen eğitimde gösterdikleri resimlerden hatırlıyorum da, çatı muayenesinde kemiklerine bakıyolar ya alttan el ile yapıyor sonucta, alt taraflarımız hamilelikte daha hassas olduğu için acıyor olabilir biraz. ama çok kısa sürüyormuş doktor öyle anlattı.
ama 2. çocukda bence anlamsız 1. normal doğduysa kemik yapısı engel teşkil etcek şekilde değişmemiştir ki.. yapmaz belki 2.kez gebelere..

Aynen canım sağlıklı olurlarsa 38- 39 ideal:) tarih olarak hiç düşünmemiştim bak 10.10 güzelmiş. Akrep burcuna kadar beklemeyeyim de erkeğin de akrep burcu hiç çekilmez

Canım alkın yiğit demekmis. Pek duyulmamış hakikaten dayım önermişti bize çok hoşumuza gitti. Doruk ismini sonradan ekledik. Ben hep Alkın diye seviyorum. İsterse doruk ta kullanır bakalım.
Bende çok kararsızım normalde kapı süsünü baya araştırdım sonra karar verdim.
Bayramda dolabını kuracağız inş eşimle, bayram sonuda annanesiyle yıkama ütüleme yerleştirme olacak artık umarım erken gelmez minnoşlar
Sende telaş yapma hallolur herşey inş.
Buarada aklıma takılan bir durum var 25 günlük bebekle istanbula tasinacagiz. Buda gözümü korkutmuyor değil ya ama eşimin yanında olmak istiyorum bebeğimi buyuturken, çok ayrı kaldık zaten doğumda en öncelikli duam eşimle bundan sonra hepbirarada olmak olacak

Aynen canım sağlıklı olurlarsa 38- 39 ideal:) tarih olarak hiç düşünmemiştim bak 10.10 güzelmiş. Akrep burcuna kadar beklemeyeyim de erkeğin de akrep burcu hiç çekilmez
kız o kadar bekletmezler 04. 10 40 haftan bitiyomuş maksimum 41 in sonuna bekletirler o zaman da 11 12 ekim olur. akrep olması için 23 ekim ohoooo daha var :)

Kapı süsüne de ben daha karar veremedim canım bi türlü ya nasıl bişi aldın. Hediyelikte sukulent aldm çuval bezi ile kaplayıp üzerine de etiket bastırcam.

Canım senin akrep olma ihtimali çok düşük, başak olabilir ama terazi olursa da güzel olur bak :) bende esimde teraziyiz, oğlumuz da terazi olacak gibi inş.

Canım senin akrep olma ihtimali çok düşük, başak olabilir ama terazi olursa da güzel olur bak :) bende esimde teraziyiz, oğlumuz da terazi olacak gibi inş.
evet canım akrep olmaz da kıl payı kurtarıyorum. Benim burcum ikizler terazi burcuyla iyi anlaşırlarmış, ama ben başakla da çok iyi anlaşırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…