- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
bilmiyorum canım, benim doktorum da eğitimde anlatırken önemli olan epiduralin zamanı ve dozu dedi, hiç bi sıkıntı yaşamadan doğurtuyoruz dedi..Istersem yapiyorlarnis ama dogum suresini uzatiyor ve ikinmayi zorlastiruyor diye onermiyorum dedi:/
Kismet artik
Sağol canım cevabın için, ben de zaten kilolu olmasından çok sağlıklı olmasından yanayım, annem de beni minnak doğurmuş 3,200. Hayırlısı artık hepimiz içincanım bende beslenmeme çok dikkat ediyorum benim bebişim tam haftası ile uyumlu beslenmeme bakarsan iri bebek olması gerekiyor ama ben iri olması için değil de sağlıklı bebek olması için dikkat ediyorum sonuçta dışarıda da büyütebiliriz bebişleri takma kafaya önemli olan sağlıklı olmaları birde ne kadar iyi beslenirsek beslenelim genetik faktörlerde var annen küçük doğurmuşsa muhtemeln senin ki de öyle olacak, benim annem, teyzem, kızkardeşim hep küçük doğurdular mesela ama sonradan tosuncukdu bebişleri
canım 3,200 minnak değil ki, normal :) 3ün altı minnak.Sağol canım cevabın için, ben de zaten kilolu olmasından çok sağlıklı olmasından yanayım, annem de beni minnak doğurmuş 3,200. Hayırlısı artık hepimiz için
Canim instagram kullaniorsan eger orda arama kismina bulut yastik yaz, bir suru butik var yapan. Bende ordan buldumarkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı
Canim benim kanımda çok dusuktü her sabah aç karna pekmez suyu karıştırıp içtim çok fayda gördüm sende yap istersenKızlar kan seviyem düşmüş acaba neler yiyip içen yükselir 1 ay kaldı zaten yükseltmem lazım
Çok sağol canım. Kaşıkla direk içeyim benCanim benim kanımda çok dusuktü her sabah aç karna pekmez suyu karıştırıp içtim çok fayda gördüm sende yap istersen
Rica ederim canim.Öyle yapacaksan keçi boynuz pekmezi iç ben onu içemedim malesef. Suyla karistirinca kana daha çabuk karışıyormuş canım inşallah fayda görürsün kansızlık çok kötü biliyorum.Çok sağol canım. Kaşıkla direk içeyim ben
Evet doğru da annem beni sezeryan yapmış o zaman açılma olmayınca da millet demiş "habu kadar küçük şeyi doğuramsdın" ordan aklımda öyle kalmışcanım 3,200 minnak değil ki, normal :) 3ün altı minnak.
Niye haftası ile uyumlu değil miydi senin bebişin de, erken mi doğmuşsun zamanında mı öyle imiş kiloayseyma canim asil minnak benim. 2500 gram dpgmuşum. Annem kucagina almaya korkmus ilk cocuguyum bi de napsin kadincagiz. Benim yavrum da kucuk olacak buyuk ihtimal bana cekti offf
Aslında küvez e gerek olmasın da zayıflığı çok düşünmüyorum ben, doğup da kucağa alamamak zor olsa gerekayseyma canim asil minnak benim. 2500 gram dpgmuşum. Annem kucagina almaya korkmus ilk cocuguyum bi de napsin kadincagiz. Benim yavrum da kucuk olacak buyuk ihtimal bana cekti offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?