2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Istersem yapiyorlarnis ama dogum suresini uzatiyor ve ikinmayi zorlastiruyor diye onermiyorum dedi:/
Kismet artik
bilmiyorum canım, benim doktorum da eğitimde anlatırken önemli olan epiduralin zamanı ve dozu dedi, hiç bi sıkıntı yaşamadan doğurtuyoruz dedi..
bence doğuma yakın tekrar konuşulur bunlar cnm, şmdi düşünmeyelim. düşündükçe stres oluyo insan

Sağol canım cevabın için, ben de zaten kilolu olmasından çok sağlıklı olmasından yanayım, annem de beni minnak doğurmuş 3,200. Hayırlısı artık hepimiz için

Midem berbat durumda ne gece ne gündüz doğumdan sonra geçicek dediler iyice zorlanmaya başladım

A AslihanBatuhan canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. İnslh kötü bişey olmicak güzel şeyler düşün güzel olsun.
@EmelARVAS i bende çok merak ediyorum ne yaptılar acaba

arkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı
Canim instagram kullaniorsan eger orda arama kismina bulut yastik yaz, bir suru butik var yapan. Bende ordan buldum

Migse bulantısı kusmadan fenalik geldi 3 gündür acaip halsizim nolucak böyle bilmiyorum ayaga kalkicak halim yok

Migse bulantısı kusmadan fenalik geldi 3 gündür acaip halsizim nolucak böyle bilmiyorum ayaga kalkicak halim yok

ayseyma canim asil minnak benim. 2500 gram dpgmuşum. Annem kucagina almaya korkmus ilk cocuguyum bi de napsin kadincagiz. Benim yavrum da kucuk olacak buyuk ihtimal bana cekti offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…