- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
Sağol cnm hepimize maşalah :)cicekkokusu maşallah ya benim de bebeğim büyüsün azcık istiyorum ama bakalım. inşallah zamanında doğarlar da. Bende yastık almak istiyorum bulut yıldız fln nerden alcaz
arkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı
Oy maşallah kuzucuga Tombik bi bebek olacak demekki.çatı muayenesi yaptı mı peki
Canım keçeden yapıyorlar internete keçe bulut yastık falan yaz bulursun
Hayir canim tansiyonum yok ilk kez boyle oldu korktum inanbebeğin baskısından falan olabilir canım ama sen yinede bi doktorunla konuş hemen bence. gece böyle bişi oldu diye. Allah korusun... Tansiyon sıkıntın varmıydı?
Canim tavsiyen icin tesekkur ederim kim bilir kac sefer ilkyardimda okudum ama inan hic aklima bile gelmedi desem yeridir lavaboya gidecektim esimi uyandirdim oturdum bir iki dakika ondan sonra gittim tuhaf bir agriydi bagirsaklarim onceki dogumdan sonra sanki bozuldu gibi geliyor bana ciddi mana da soyluyorum bu hamileligimde de hemeroit oldum feci birseymis insallah bir an evvel gecer diye dua ediyirumCanım o ağrı gaz sancısıdır gaz sancısı çoğu defa kalp krizi ile karıştırılır, kalp krizinden şüphelendiğin an çok şiddetli öksür Allah korusun öyle bir durum varsa ya engeller ya da zaman kazandırır bizlere.
Yapabilen için basit canım:)ben kendim diktim 3 tane küçük bulut.Çok basit. Heleki keçenden yapıyorsan 10dk iş.
Evet özel muaynanesi var erpada yaptırıyor doğumu sen hiç moralini bozma yemene dikkat et suyunda azalma varsada armut ye (aslında bunlar ne kadar doğru hiç bilmiyorum hep kulaktan dolma) ama bir umut işte biz yapalımda elimizden geleni epidural sezeryan düşünüyorum ben ama henüz doktorumla konuşmadık bakalım :)
Kizlar bel agrisina nasil cozum buluyordunuz?esim masaj yapıyor falan diyordunuz,bu aksam belim agriyor sanki..
canım bende beslenmeme çok dikkat ediyorum benim bebişim tam haftası ile uyumlu beslenmeme bakarsan iri bebek olması gerekiyor ama ben iri olması için değil de sağlıklı bebek olması için dikkat ediyorum sonuçta dışarıda da büyütebiliriz bebişleri takma kafaya önemli olan sağlıklı olmaları birde ne kadar iyi beslenirsek beslenelim genetik faktörlerde var annen küçük doğurmuşsa muhtemeln senin ki de öyle olacak, benim annem, teyzem, kızkardeşim hep küçük doğurdular mesela ama sonradan tosuncukdu bebişleriBen de bugün kontrol e gittim, bi hafta geriden geliyor benim hesaba göre 1.979 gram geldi doktor normal dedi, aslında zararlı diye hazır gıdalardan, çaydan uzak duruyorum, meyve, bal, pekmez, yumurta hep doğalından yiyorum ama demek ki beslenme ile çok alakalı değil
Yuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
Bana dua edin kızlar nolur.
Korkuyorum.Herkesin bebegi vaktinde saglikli sıhhatli gelsin
Canim gecmis olsun, insallah bebisin bekler biraz daha. Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Sancin var mi?Yuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
Geçmiş olsun cnm inşllh sıkıntı çıkmaz bebek zamanınında doğar. Allah yar ve yardımcın olsn inşllhYuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
Canım geçmiş olsun dualarimiz seninle içini ferah tut sakin olmaya calis ki hem bebek etkilenmesin hem de tansiyonun daha kolay kontrol altına alinsin bebisinle konuş bol bol biraz daha beklesin hersey yolunda diye bebisde strese girmesin Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğini vakitlice kucagina almayi nasip etsinYuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?