- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Ayy benimde etrafımda hiç boğa yok şimdi bilemedim bende :)Ben boğa burcuyum cnm. Eşim de öyle :) ben de akreplerle iyi anlaşırım mesela, en iyi 2 arkadaşım akrep tesadüfen :)
Çok geçmiş olsun canım inş. Biran önce düşürürler tansiyonunuYuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
Bana dua edin kızlar nolur.
Korkuyorum.Herkesin bebegi vaktinde saglikli sıhhatli gelsin
Geçmiş olsun canım benim dualarım seninle Rabbim bebeğine ve sana sağlık versin inşallah zamanında gelsin kuzun.Allah yardimcin olsun canım benimYuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
Geçmiş olsun canım bebiş zamanında gelir inşallah preeklemsiye dikkat başta sen iyi olda gerisi olur giderYuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
canım Allah yardımcın olsun dua ediyoruz, Allah şifa versinYuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
çok güzel yazmışsın canımcanım bende beslenmeme çok dikkat ediyorum benim bebişim tam haftası ile uyumlu beslenmeme bakarsan iri bebek olması gerekiyor ama ben iri olması için değil de sağlıklı bebek olması için dikkat ediyorum sonuçta dışarıda da büyütebiliriz bebişleri takma kafaya önemli olan sağlıklı olmaları birde ne kadar iyi beslenirsek beslenelim genetik faktörlerde var annen küçük doğurmuşsa muhtemeln senin ki de öyle olacak, benim annem, teyzem, kızkardeşim hep küçük doğurdular mesela ama sonradan tosuncukdu bebişleri
canım sen gününü seçtin mi :) 20.10 güzel bir tarih, hayırlısı olsun:)
Benim şimdilik sezeryan tarihim 20 ekim, o kadar geç kalmazsın merak etme
3600, 3800 normal aslında canım 4 ten sonrası sıkıntılı oluyormuş.3600 civarı dogurursun dedi 200 gra yanılma payı var ama 3400 de olabilir 3800 de bakalım alt dikiş çok olacak anlasilan
Çok güzelmiş canım bizim odanın duvar kağıdı da balonlu aslında hoş olur bakayım ben de:)Canım ben ahşap kurdeleli süslerle keçeden balonlar arasında gittim geldim sürekli. En son keçeye karar verdim daha sevimli diye. İnsssstgramda bir sürü var keçeden çalışan, ben sana beğendiğimi gönderiyim örnek, bundan yaptırcam
Cnm oledir heralde ama hamilelikte degisik ruyalar cok goruluyomus zaten bende her uyuyup uyanisimda farkli bi ruya goruyorum insallah guzel haberlerle gelGunaydinlar,hayirli cumalarallah bu guzel gunde tum dualarinizi kabul etsin.
A AslihanBatuhan canim allah yardimcin olsun,insallah bebis zamaninda ve saglikla gelir.Rebel92 hayir olsun canim,bebislere kavusmaya az kalinca stresten boyle ruyalar gormemiz normal sanirim. Ben ortalama 7 saat uyuyorum ve bir gecede 100 ruya goruyorum hepsi de anlamsiz.
Biz de bugun dr gideceğiz calisabilir raporu alacagim kuzumu gorecegim
tabi canım kilolu bebek sağlıklı , zayıf bebekde hasta olduğu anlamına gelmez ama maalesef toplumumuzda bebeğin kilosu ile sağlığı doğru orantılı görülüyor, geçenlerde yapılan bir sokak röportajında bebeğiniz sağlıklı mı sorusuna bir çok anne evet gayet sağlıklı kilosu bu şeklinde yorum yapılmıştı ve bir çok obez çocuğun annesinin itirafı çevremde o kadar çok bu çocuk zayıf sen bakamıyorsun yorumu geldi ki bende kilo alsın diye şunları şunları yedirdim şimdi başedemiyorum şeklinde, benim için önemli olan bebeğimin sağlıklı olmasıçok güzel yazmışsın canımben de genetik faktörlere çok inanıyorum.. tabii ki elimizden geldiğince dengeli ve çeşitli besleneceğiz ama sırf bebek kilo alsın diye yenip içilenleri doğru bulmuyorum çünkü bizim vücudumuzun dengesini bozabilir ve özellikle şekerli şeyleri çok yemek iyi değil ki, şekerin fazlası bebekte ödem yapıyo.. sonra zor doğum oluyor..
Öyle tabiki ama ilki 2600 doğunca bu biraz fazla geldi normal doğum istiyorum kesik çok olur diye korkuyorum yoksa dogururum inşallah3600, 3800 normal aslında canım 4 ten sonrası sıkıntılı oluyormuş.
Ah inşallah bu hareketlerin bi faydasi olduğunu görürüz..Maşallah canimm... her yerde söyleme.. hareketli olmak her zaman iyidir. Artık 35-36 dan sonra tam tersi hareketli olmalıyız ki kolay doguralim.. tabi sağlık problemi olmayan için geçerli bu söylediğim..
Bu sene çok bi sıcak oldu sanki bide adet olamadigimizin sıkıntısından menepozlu kadınlardan bi farkımız yok onunda yaratmiş olduğu sıkıntı var üzerimizde bencede geçicidir.ayrıca çok terledigin için günde en fazla 2 şişe maden suyu icebilirsin vücudunun kaybettiği mineralleri kazanmak icinAman canim masallaah..
Ben asiri terliyorum meselaaa ama gecicidir insallah
Allah yardimciniz olsun canim. Moralini bozma bebege de strees olur. Nasilsa hastanede kontrol altindasiniz.Yuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
İlk bebiş baya minnak gelmiş canım, sağlıklı gelsinler de bi şekilde atlatcas artıkÖyle tabiki ama ilki 2600 doğunca bu biraz fazla geldi normal doğum istiyorum kesik çok olur diye korkuyorum yoksa dogururum inşallah
canım sen gününü seçtin mi :) 20.10 güzel bir tarih, hayırlısı olsun
canım korkma, herkes doğuruyo vallaDoktor ama dogal dogum onerdi
Epidural bile yok yani. Korkudan ölüyorum
canım korkma, herkes doğuruyo valla
normal doğumda epidurali alıp almamayı bize soruyorlar istiyor musun istemiyor musun diye, biz orda seçiyormuşuz sanırım, doktor hayır kesinlikle almayacaksın diyemez, dememeli yani.
Hayırlı doğumlar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?