2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gunaydinlar,hayirli cumalarallah bu guzel gunde tum dualarinizi kabul etsin.
A AslihanBatuhan canim allah yardimcin olsun,insallah bebis zamaninda ve saglikla gelir. Rebel92 hayir olsun canim,bebislere kavusmaya az kalinca stresten boyle ruyalar gormemiz normal sanirim. Ben ortalama 7 saat uyuyorum ve bir gecede 100 ruya goruyorumhepsi de anlamsiz.
Biz de bugun dr gideceğiz calisabilir raporu alacagim kuzumu gorecegim

Ben boğa burcuyum cnm. Eşim de öyle :) ben de akreplerle iyi anlaşırım mesela, en iyi 2 arkadaşım akrep tesadüfen :)
Ayy benimde etrafımda hiç boğa yok şimdi bilemedim bende :)
Yuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
Bana dua edin kızlar nolur.
Korkuyorum.Herkesin bebegi vaktinde saglikli sıhhatli gelsin
Çok geçmiş olsun canım inş. Biran önce düşürürler tansiyonunu

Yuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
Bana dua edin kızlar nolur.
Korkuyorum.Herkesin bebegi vaktinde saglikli sıhhatli gelsin
Geçmiş olsun canım benim dualarım seninle Rabbim bebeğine ve sana sağlık versin inşallah zamanında gelsin kuzun.Allah yardimcin olsun canım benim

çok güzel yazmışsın canım ben de genetik faktörlere çok inanıyorum.. tabii ki elimizden geldiğince dengeli ve çeşitli besleneceğiz ama sırf bebek kilo alsın diye yenip içilenleri doğru bulmuyorum çünkü bizim vücudumuzun dengesini bozabilir ve özellikle şekerli şeyleri çok yemek iyi değil ki, şekerin fazlası bebekte ödem yapıyo.. sonra zor doğum oluyor..

Çok güzelmiş canım bizim odanın duvar kağıdı da balonlu aslında hoş olur bakayım ben de:)

Günaydın güzel anneler... Hayırlı cumalar.
A AslihanBatuhan canım Allah şifa versin inşallah düşer de çıkarsın bir an önce hastaneden. Dualarımız seninle. 2 2erkekannesi hayırlı haberlerle gel canım..
Ben de kuzumu emzirdiğimi gördüm rüyamda. Çok güzeldi. ❤ Rabbim o günleri de göstersin...

Cnm oledir heralde ama hamilelikte degisik ruyalar cok goruluyomus zaten bende her uyuyup uyanisimda farkli bi ruya goruyorum insallah guzel haberlerle gel

tabi canım kilolu bebek sağlıklı , zayıf bebekde hasta olduğu anlamına gelmez ama maalesef toplumumuzda bebeğin kilosu ile sağlığı doğru orantılı görülüyor, geçenlerde yapılan bir sokak röportajında bebeğiniz sağlıklı mı sorusuna bir çok anne evet gayet sağlıklı kilosu bu şeklinde yorum yapılmıştı ve bir çok obez çocuğun annesinin itirafı çevremde o kadar çok bu çocuk zayıf sen bakamıyorsun yorumu geldi ki bende kilo alsın diye şunları şunları yedirdim şimdi başedemiyorum şeklinde, benim için önemli olan bebeğimin sağlıklı olması

Maşallah canimm... her yerde söyleme.. hareketli olmak her zaman iyidir. Artık 35-36 dan sonra tam tersi hareketli olmalıyız ki kolay doguralim.. tabi sağlık problemi olmayan için geçerli bu söylediğim..
Ah inşallah bu hareketlerin bi faydasi olduğunu görürüz..

Aman canim masallaah..
Ben asiri terliyorum meselaaa ama gecicidir insallah
Bu sene çok bi sıcak oldu sanki bide adet olamadigimizin sıkıntısından menepozlu kadınlardan bi farkımız yok onunda yaratmiş olduğu sıkıntı var üzerimizde bencede geçicidir.ayrıca çok terledigin için günde en fazla 2 şişe maden suyu icebilirsin vücudunun kaybettiği mineralleri kazanmak icin

Doktor ama dogal dogum onerdi
Epidural bile yok yani. Korkudan ölüyorum
canım korkma, herkes doğuruyo valla

normal doğumda epidurali alıp almamayı bize soruyorlar istiyor musun istemiyor musun diye, biz orda seçiyormuşuz sanırım, doktor hayır kesinlikle almayacaksın diyemez, dememeli yani.

Hayırlı doğumlar olsun inşallah

Istersem yapiyorlarnis ama dogum suresini uzatiyor ve ikinmayi zorlastiruyor diye onermiyorum dedi:/
Kismet artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…