ıslak mendil koydum canım, bi de kundak koydum ben elime alması kolay olsun diye pek mink bebiş tumadım da:)3 patikli pantolon 3 tane üst 3 çift çorap 3 iç zıbın 3 tanede şapka koydum ebe hanım öyle buyurdubir kalın battaniye birde ince battaniye koy 10 tane bebek bezi dedi ekstradan bişey koydunuz mu siz bebek için?
Kundak dediğin nasıl oluyor canım foto var mııslak mendil koydum canım, bi de kundak koydum ben elime alması kolay olsun diye pek mink bebiş tumadım da:)
Canım ben hazırlamadım ama, bence normalde kullanacğn pişik kremini de koy.3 patikli pantolon 3 tane üst 3 çift çorap 3 iç zıbın 3 tanede şapka koydum ebe hanım öyle buyurdubir kalın battaniye birde ince battaniye koy 10 tane bebek bezi dedi ekstradan bişey koydunuz mu siz bebek için?
Islak mendil unutma canim3 patikli pantolon 3 tane üst 3 çift çorap 3 iç zıbın 3 tanede şapka koydum ebe hanım öyle buyurdubir kalın battaniye birde ince battaniye koy 10 tane bebek bezi dedi ekstradan bişey koydunuz mu siz bebek için?
Bebek cikolatasini ne zaman ismarlasam acabaaa??
Canim ben 2 tane hastane cikisi koydum. Kendim icin de 2 gecelik. Yeter herhaldeKızlar çantaya üç gecelik koydum bebişe 4 takım yeter mi sizce
Çok güzelmiş kundak nerden aldın canım?ıslak mendil koydum canım, bi de kundak koydum ben elime alması kolay olsun diye pek mink bebiş tumadım da:)
Canım ben hazırlamadım ama, bence normalde kullanacğn pişik kremini de koy.
hastanede vardır ama hemşirelern kullandıklarıyla evdeki farklı olmasın evdekine tepki göstermesin vücudu gibi düşündüm.
Unibabynin ıslak mendili, desitin pişik kremi de eklendi. Ebe kendime havluda koymamı istedi şampuan saç kremi felan da koysam mı acabaIslak mendil unutma canim
kolay gelsin canım.
ben iyiyim ama bebeğim sağ tarafımda bi yer edinmiş durumda sürekli ordan vuruyor ve acıdan ziyae huylanıyorum dayanamıyorum ama saatlerdir öyle oturamıyorum. iş yerinde ayakta duruyorum oturunca vuruyor . napcamı şaşırdım uyumuyo da.
bizim alınacaklar bitti canım ama alıp alıp attık odaya, odanın toplanması eşyaların düzenlenmesi yıkanması ütülenmesi lazım. kurban bayramına kadar biter inşallah. o zaman çantayı da hazırlayıp hazır olurum inşallah.
Ay çok hoşmuş canım :)Eki Görüntüle 1880113 Eki Görüntüle 1880113 bu tarz bişi canm bebişi içine koyuyorsun yanları cırtlı, bebeği hem çok sıkmıyor hem de derli toplu oluyor
Amin canım hepimizin..Allah yardımcın olsun canım inşallah rahat edersin elinle sevip konuş yerini değiştirsin :)
ben çok üste çıkınca konuşuyorum bazen dinliyo sağolsun oğluşum
o sağ tarafta bişey var ama bizimkide hep sağımda :)
1 buçuk aydır dün gece ilk defa rahat uyudum şükür inşallah ara ara böyle uyurum
Canım benim d ağrıyo.. İyiydim öğlen ama akşam ağrı başladı, otururken ağrımıyo da yürürken ağrıyo yavaş yavaş yürümek zorunda kalıyorum ağrı olduğu zaman. Yorgunluk heraldeKizlar acayip kasiklarim agriyo ya herkes normal diyo ama yasayan var mi
Benimde sag tarafimda yatinca vuruyor don obur tarafa der gibiAllah yardımcın olsun canım inşallah rahat edersin elinle sevip konuş yerini değiştirsin :)
ben çok üste çıkınca konuşuyorum bazen dinliyo sağolsun oğluşum
o sağ tarafta bişey var ama bizimkide hep sağımda :)
1 buçuk aydır dün gece ilk defa rahat uyudum şükür inşallah ara ara böyle uyurum
Eki Görüntüle 1880270 Kızlar madame coco da böyle bez gibi ağzı büzgülü keseler var, hem hastane çantası için hem normal evde kullanmaya alınabilir.. Küçükleri 5 tl orta boyları 10 falan sanırım, ben de daha bakmadım ama arkdşm görmüş[/QUOT
Canımm
Eki Görüntüle 1880270 Kızlar madame coco da böyle bez gibi ağzı büzgülü keseler var, hem hastane çantası için hem normal evde kullanmaya alınabilir.. Küçükleri 5 tl orta boyları 10 falan sanırım, ben de daha bakmadım ama arkdşm görmüş
Bunlardan uzun zamandır arıyorum sitesinde bulamadım yardımcı olur musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?