2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sağol canım cevabın için, ben de zaten kilolu olmasından çok sağlıklı olmasından yanayım, annem de beni minnak doğurmuş 3,200. Hayırlısı artık hepimiz için
Canım sen 3200'e minnak mı diyorsun benim annemin 5 çocuğu var ve hiçbirisini 3 kg doğuramadı daha da az dı kiloları hele ben mini minnacıkmışı 2500 gibi , kız kardeşim teyzemde öyle 3 kg 'dan az doğurdular ama o bebişleri 2-3 aylıkken tanıyamazsın o kadar çabuk büyüdüler gördüklerim :)

Yok minnak değil aslında da yine de yakından görünce minnak geliyor ban, küçük çocuk çok tutmadım o yüzden

Yok minnak değil aslında da yine de yakından görünce minnak geliyor ban, küçük çocuk çok tutmadım o yüzden
canım bende yeni doğanları gördüğümde aaa ne kadar küçük diyorum içimde kilolarını öğrenince anaaa yeni doğan bebişler bu kadarcık mı oluyor diye kalıyorum her şekilde mini minnacık olacaklar küçücük elleri ayakları olacak

Niye haftası ile uyumlu değil miydi senin bebişin de, erken mi doğmuşsun zamanında mı öyle imiş kilo
Zamaninda dpgmusum ama kucuk dpgmusum canim. Benim bebegim de 2 hafta once birbucuk kiloydu ne yazikkki. Bazi şeyler genetik. Cunku kendime cok cok iyi bakiyorum. Dooktprum bu yuzden calisamaz raporu verdi ewde dinlen bebegin kilo almasi gerek dedi. Yarin kontrolumuz var insallah kilo almistir. Onceden kontrollere gideken cok mutlu oluyordum son 2 gidişimde de doktor 2 hafta geride dedigi icin cok huzursuzum insalah bu kez yuzumuzu guldurur ufakliğimiz.

Ewet oyleymis canim minik dpgan bebekler sonra kendkni cok iyi toparliyormus. Ben de oyle olmusum hemen kendimi toparlayip tombikleşmisim et yumagi gibi. 2 bucuk kilo dpgsun yeter diyorum. Insallah 2 bucugu gorurum.

Merhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu

valla böyle şeylere inanmam cnm ben aslında. ben hamile kaldığımda çin takvimine ve rus takvimine bakmıştım mesela, ç,in tuttu rus tutmadı ona bakarsan. yani her yöntem tutamaz aynı anda, tesadüf demek ki
senin dedğine de meraktan baktım ikisi de tuttu bende ama tesadüf de olabilir sonucta garantisi yok ki çok bakma sen bunlara. 1 ay daha sabret

Bunlarla uğraşma Allah bilir ne olacağını sen dua et kız istiyorsun belliki âllah hayırlı sağlıklı versinde az kalmış artık ogrenmene biraz daha heyecanlan artık

selam kızlar nasılsınız
yarın inşallah eksiklerimi alıcam pazarda yıkayıp ütüleyip artık çantamı hazırlıcam
kolay gelsin canım.
ben iyiyim ama bebeğim sağ tarafımda bi yer edinmiş durumda sürekli ordan vuruyor ve acıdan ziyae huylanıyorum dayanamıyorum ama saatlerdir öyle oturamıyorum. iş yerinde ayakta duruyorum oturunca vuruyor . napcamı şaşırdım uyumuyo da.

bizim alınacaklar bitti canım ama alıp alıp attık odaya, odanın toplanması eşyaların düzenlenmesi yıkanması ütülenmesi lazım. kurban bayramına kadar biter inşallah. o zaman çantayı da hazırlayıp hazır olurum inşallah.

bende de yazdıklarından biri tuttu biri tutmadı zaten iki seçenek var böyle şeyler mantıklı değil sonuçta %50 %50 hamileliğin tadını çıkar inş. 1 ay sonra gösterir bebiş cinsiyetini

kızlar merhaba, kordon kanı hakkında ne düşünüyorsunuz ben kordon kanının saklanmasından yanayım ama hep araştırmayıda unutuyorum Allah muhtaç etmesin ama her yıl arabımıza kasko yaptırıp o paraları veriyorsak yavrumuz için hatta belki de torunlarımız için neden yapmayayım düşüncesindeyim tabi ki rabbim muhtaç etmesin öncelikle duam bu yönde

Bende ikiside tuttu dogrulugubu bilmiyorum ama.

Canim bak annenden ve kendinden de biliyorsun, küçük olsan da toparlamışsın o zaman canını sıkma, yine güzel düşüncelerle git, aklıma geldi daha yeni arkadaşa bebek geride normal doğuma dayanmaz dediler bi iki haftaya yetişti ve normal doğdu şu anda da kız olmasına rağmen yumuk yumuk her yeri, kaçta randevu yarın

Insallah benimki de normal haftasina yetisir canim. Yarin Saat 10 da randevum

Canım Bebek zaten tek takım giyiyor ben bi de yedek koydum yeterli olur diye düşünüyorum

yeter canım bence bn 3 takım koydum bebişe. kendime de bi pjama takımı bi de gecelik

3 patikli pantolon 3 tane üst 3 çift çorap 3 iç zıbın 3 tanede şapka koydum ebe hanım öyle buyurdu bir kalın battaniye birde ince battaniye koy 10 tane bebek bezi dedi ekstradan bişey koydunuz mu siz bebek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…