Canım sen 3200'e minnak mı diyorsun benim annemin 5 çocuğu var ve hiçbirisini 3 kg doğuramadı daha da az dı kiloları hele ben mini minnacıkmışı 2500 gibi , kız kardeşim teyzemde öyle 3 kg 'dan az doğurdular ama o bebişleri 2-3 aylıkken tanıyamazsın o kadar çabuk büyüdüler gördüklerim :)Sağol canım cevabın için, ben de zaten kilolu olmasından çok sağlıklı olmasından yanayım, annem de beni minnak doğurmuş 3,200. Hayırlısı artık hepimiz için
Yok minnak değil aslında da yine de yakından görünce minnak geliyor ban, küçük çocuk çok tutmadım o yüzdenCanım sen 3200'e minnak mı diyorsun benim annemin 5 çocuğu var ve hiçbirisini 3 kg doğuramadı daha da az dı kiloları hele ben mini minnacıkmışı 2500 gibi , kız kardeşim teyzemde öyle 3 kg 'dan az doğurdular ama o bebişleri 2-3 aylıkken tanıyamazsın o kadar çabuk büyüdüler gördüklerim :)
canım bende yeni doğanları gördüğümde aaa ne kadar küçük diyorum içimde kilolarını öğrenince anaaa yeni doğan bebişler bu kadarcık mı oluyor diye kalıyorum her şekilde mini minnacık olacaklar küçücük elleri ayakları olacakYok minnak değil aslında da yine de yakından görünce minnak geliyor ban, küçük çocuk çok tutmadım o yüzden
Zamaninda dpgmusum ama kucuk dpgmusum canim. Benim bebegim de 2 hafta once birbucuk kiloydu ne yazikkki. Bazi şeyler genetik. Cunku kendime cok cok iyi bakiyorum. Dooktprum bu yuzden calisamaz raporu verdi ewde dinlen bebegin kilo almasi gerek dedi. Yarin kontrolumuz var insallah kilo almistir. Onceden kontrollere gideken cok mutlu oluyordum son 2 gidişimde de doktor 2 hafta geride dedigi icin cok huzursuzumNiye haftası ile uyumlu değil miydi senin bebişin de, erken mi doğmuşsun zamanında mı öyle imiş kilo
Ewet oyleymis canim minik dpgan bebekler sonra kendkni cok iyi toparliyormus. Ben de oyle olmusum hemen kendimi toparlayip tombikleşmisim et yumagi gibi. 2 bucuk kilo dpgsun yeter diyorum. Insallah 2 bucugu gorurum.Canım sen 3200'e minnak mı diyorsun benim annemin 5 çocuğu var ve hiçbirisini 3 kg doğuramadı daha da az dı kiloları hele ben mini minnacıkmışı 2500 gibi , kız kardeşim teyzemde öyle 3 kg 'dan az doğurdular ama o bebişleri 2-3 aylıkken tanıyamazsın o kadar çabuk büyüdüler gördüklerim :)
valla böyle şeylere inanmam cnm ben aslında. ben hamile kaldığımda çin takvimine ve rus takvimine bakmıştım mesela, ç,in tuttu rus tutmadı ona bakarsan. yani her yöntem tutamaz aynı anda, tesadüf demek kiMerhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
Bunlarla uğraşma Allah bilir ne olacağını sen dua et kız istiyorsun belliki âllah hayırlı sağlıklı versinde az kalmış artık ogrenmene biraz daha heyecanlan artıkMerhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
kolay gelsin canım.selam kızlar nasılsınız
yarın inşallah eksiklerimi alıcam pazarda yıkayıp ütüleyip artık çantamı hazırlıcam
bende de yazdıklarından biri tuttu biri tutmadı zaten iki seçenek var böyle şeyler mantıklı değil sonuçta %50 %50 hamileliğin tadını çıkar inş. 1 ay sonra gösterir bebiş cinsiyetiniMerhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
Merhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
Canim bak annenden ve kendinden de biliyorsun, küçük olsan da toparlamışsın o zaman canını sıkma, yine güzel düşüncelerle git, aklıma geldi daha yeni arkadaşa bebek geride normal doğuma dayanmaz dediler bi iki haftaya yetişti ve normal doğdu şu anda da kız olmasına rağmen yumuk yumuk her yeri, kaçta randevu yarınZamaninda dpgmusum ama kucuk dpgmusum canim. Benim bebegim de 2 hafta once birbucuk kiloydu ne yazikkki. Bazi şeyler genetik. Cunku kendime cok cok iyi bakiyorum. Dooktprum bu yuzden calisamaz raporu verdi ewde dinlen bebegin kilo almasi gerek dedi. Yarin kontrolumuz var insallah kilo almistir. Onceden kontrollere gideken cok mutlu oluyordum son 2 gidişimde de doktor 2 hafta geride dedigi icin cok huzursuzuminsalah bu kez yuzumuzu guldurur ufakliğimiz.
Insallah benimki de normal haftasina yetisir canim. Yarin Saat 10 da randevumCanim bak annenden ve kendinden de biliyorsun, küçük olsan da toparlamışsın o zaman canını sıkma, yine güzel düşüncelerle git, aklıma geldi daha yeni arkadaşa bebek geride normal doğuma dayanmaz dediler bi iki haftaya yetişti ve normal doğdu şu anda da kız olmasına rağmen yumuk yumuk her yeri, kaçta randevu yarın
Canım Bebek zaten tek takım giyiyor ben bi de yedek koydum yeterli olur diye düşünüyorumKızlar çantaya üç gecelik koydum bebişe 4 takım yeter mi sizce
yeter canım bence bn 3 takım koydum bebişe. kendime de bi pjama takımı bi de gecelikKızlar çantaya üç gecelik koydum bebişe 4 takım yeter mi sizce
Canım Bebek zaten tek takım giyiyor ben bi de yedek koydum yeterli olur diye düşünüyorum
yeter canım bence bn 3 takım koydum bebişe. kendime de bi pjama takımı bi de gecelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?