2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım sen hastanede miydin çok geçmiş olsun neyse ki duzene bindi ekim minnoslari aceleci çıktı
Saol cnm..Allah razı olsun. ...malesef persembe gecesinden beri yatıyorum. .hersey iyiye gidiyo inslh..
Kendinize çok dikkat edin ..ekim bebekleri vaktinde gelsin inslhhh.sağlıklı doğumlar hepinize

Geçmiş olsun cnm inşallah sağlıkla bebegine kavuşursun ,kan sulandirici iğne kullaniyormuydun sen ilk bebeğim de senin yasadiklarini bende yaşadım o yüzden soruyorum Rabbim yardimcin olsunn
Kullanmadim canim. Ilk bebegin kac kilo fpgdu nasil toparlandi lutfen bilgi verir misin. Sezeryanle mi oldu bi de?

Canim inşallah bekler bebiş ama Allah ın izniyle kurtardı o kendini sıkma kendini doğsa bile bi şekilde idare edilir anneanne gelir sen merak etme, doğum kanalına girdiği ultrasonda mı anlaşılıyor
evet canım ultrasonda anlaşıyor kafası kanaldaydı sanırım sadece çenesini görebildik çarşamba günü çatıya bakıcak belli olur oradan yakında doğum olup olmayacağı dedi. inşallah bekler biraz daha. gerçi midem bayağı rahatladı bebek aşağı inince o bakımdan güzel bişey aşağıda olması. çok ayakta kalırsam aşağıdan sancı giriyor, yatacağım anlaşılan zaten fazla aktif bir hamilelik geçirmiştim ( cam bile sildim yani ) artık biraz yatayım madem en azından deneyim

Bu saatten sonra dinlen tabi zaten bebiş doğunca da dinlenmen zor olacak hayırlısı olsun ama inşallah 36 haftan dolunca zaten prematüre bile sayılmıyor bebekler bildiğim

Günaydın güzel anneler içinizde kordon kanını düşünen yada araştıran yok sanırım

Günaydın güzel anneler içinizde kordon kanını düşünen yada araştıran yok sanırım
Kök hücre dedikleri şeyden bahsediyorsun sanır, hiç araştırma yapmadım nerede saklanır, her hastane yapıyor mu vs. Sen araştırma yaptım mı

Canm aynen öyle bir işe kalkınca bitirmedn oturmayan been şimdi on dkk yapıyorm beş dkk dinleniyorm, gündelik temizliğim akşama kadar zor bitiyor

ayseyma Nursultani aynen kızlar. Bende bayram temizliği için temizlikçi tutacağım. Gündelik temizlikte de çok zorlanıyorum yapıyorm ama bel ağrısı kasık ağrısı yanıma kalıyor. Bebeğime de kıyamıyorum. Allah yardımcımız olsunn

Kullanmadim canim. Ilk bebegin kac kilo fpgdu nasil toparlandi lutfen bilgi verir misin. Sezeryanle mi oldu bi de?
İlk bebeğim tedavi ile Konyada taninmiş Dr lar Alisami Gürbüz ve Necati özcimen idi dr larım ilk tedavide gebe olduğumu öğrendim 2009 Mayıs ayında ilk 12 hafta Konyaya geldim Aksaray'dan kontrol için her şey normal artık doğuma 2 ay kalana kadar memleketinde kontrollerini devam ettirebilirsin ama son aylar mutlaka gel dedi Dr larım bu arada iğne felan kullanmiyorum o dönem ,bnde burda gittim kontrollere her şey normal dendi taaa kiii ben Dr degistirmek isteyene kadar herhangi bir Dr a gittim devlet hastanesinde bu arada bebek 35 hafta felan oldu nsty bağladı kalp atışları düzensiz ultrason la bakacam dedi ve bebek 32 haftalik olcumlerde yani gelmemişti hemen yatiricam takip edilmen gerek dedi kabul ettim bende ,keşke Konyada ki Dr larıma gitseydim ama gitmedim çok ciddi olacağını düşünmedim 1 hafta yattım bebek buyumuyordu sürekli nst takip i yapılıyordu 36 haftada yani yine 32 çok zorlayıca belki 2,3 gün fazla çıkarıyor du Dr lar neyse 37 olduk bir aksam nst bozuk çıktı beni hemen Sezeryanla doğuma aldılar eşimin gelip imza atmasını bile beklemediler bebek Kakasini yapmış almamız gerek dedi ve kızım 1.700 gr idi ćok küçük minicik di solunum sorunu var 3 gece önemli atlatirsa yaşar dedi bebek Dr U 2. Gün düzelir gibi oldu ama 3 gün gece durumunun ağır olduğu bu geceyi atlatamayabilir dendi dedikleri de oldu gece 3 te kaybettik Bebeğimi çok üzüldüm ağladım ama Rabbim in takdiri dedim 1 hafta sonra Konyada ki Dr lari aradım çok kızılay bana neden gelmedin diye ama çok geçti artık sonra 6 ay sonra yine tedavi ile gebe kaldım oda 6 haftalik iken düştü ve biz Dr lar ile karar aldık Selçuklu tıpta genetik tahlil yaptırmaya eşim ve bana yapıldı bnde kan pihtilasmasi çıktı düşük dozda ama yinede gebelik doneminde kan sulandirici ve aspirin kullanacaksın dedi şimdi 5 yaşında oğlum var iğne kullandım 37 +4 de 3.200 gr olarak faruk Sükan konya doğum evinde doğum yaptım çok sağlıklı doğdu çok şükür bende igneyi bunun için sordum canım uzun oldu kusura bakma ali acar da çok iyi tanıyorum sen Rabbine Sığın herkez aynı olacak değil senin imkanların daha güzel suan dualarım seninle

Kızlar merhaba, öncelikle Allah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Ben de temmuz annesiyim şimdi 2 aylık bir oğlum var çok şükür :)
Oğlumun gardıropu doldu taştı, bizim aldıklarımız, etraftan gelen hediyeler derken oğlum kıyafetlerini abartısız sadece bir kere giyebildi ve tekrar yıkayıp ütüleyip dolabına kaldırmak zorunda kaldım tekrar giyemeden küçüldü gitti hepsi..
Şimdi ben bu kıyafetlerini çok uygun fiyatlara isterseniz tek tek isterseniz toplu alım şeklinde satmayı düşünüyorum, ve devamı da gelecek çünkü hala alınmaya devam ediyor ve hala sadece 1 kez giyiyor kıyafetlerini :) ilgilenenler benimle iletişime geçebilir, resimlerini çektiğim bir kaç kıyafeti paylaşıyorum, henüz çekemediklerm de var bolca çünkü oğlum fırsat vermiyor :) 1 kere giyildiğinden ve temiz kullanılıp sonrasında yıkanıp üyülendiğinden emin olabilirsiniz ve güvenle giydirebilirsiniz çocuklarınıza.

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 65
kızlarr acill dün gece wcde peceteye pembesi kan geldi idrarla karısık peceteye bu nişan olabilri mi ? ayrıca nisan bikere mi geliyor ki ve koyu olmuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…