2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın güzel anneler içinizde kordon kanını düşünen yada araştıran yok sanırım
Canım ben araştıracağım, biraz fiyat yüksek ama yapmak lazım aslında, çocuğa ev araba miras yerine sağlık miras bırakmak daha mantıkli gibi ya çok karışığım. Sende araştırınca bana haber verirsen çok sevinirim.

dra gitmk istemiyorum hemen alttan bakacaklar bikeresınde rahatsız oldum cok agladım resmen napıcam ya ben dogumbelirtisimi bu anlayamıyorummm Karakedck
Bence doğum belirtisi cnm lütfen korkma. Önce bir doktorunu ara bi söyle çağırırsada alttan baksa bile sakin olmaya çalış ve kendini kasma o sırada bebğini düşün daha kolay geçer inşllh. Bizede haber et aklımz kalmasn sende rabbim korusn hayırlı haberler ver inşllh bize

Günaydın güzel anneler içinizde kordon kanını düşünen yada araştıran yok sanırım
Canım benim doğum yapacağım hastane onkim die kuruluşla anlaşmalı, böyle bir şey düşünüyorsak şimdiden gidip söyleyip anlaşma yopmamız lazımmış ki bizim adımıza bir kit hazırlansın. Kit dediğim kordon kanının ve parçasının saklanacağı kutu falan. Ama şöyleymiş, doğum sonrası kordon ve kordon kanı alınıyor kite konulup asıl firmaya laba gidiyor, orda incelemeler yapılıyormuş saklanabilmesi için uygun mu değil mi diye. Uygnsa saklanıyormuş garantisi yokmuş detayını bilmiyorum ama. İlk başta kordon kanı için ayrı, kordon için ayrı para veriyorsun. Saklanırken de yıllık kira var 100 euro gibi bişiy. Sözleşme 15 yıllıkmış, 15 yıl sonra yenilemek gerekiyormuş falan.. Ben aslında düşünüyodum ama eğitimde anlatılırken bi güvenemedim bilmiyorum hala tam kararımı vermedim..

Xkizlarr hastaneye gidiyoruz dua edin bana

Insallah vaktini saatini bekleri bebegin canim.icini ferah tut insallah riskli donemler degil Allahin izniyle.dualarimiz seninle.erken dogum riski olan biri olarak cok ii anliyorum hiasettiklerini ama bizim kontrolumuzde olan bi surec degil canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…