2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlarr acill dün gece wcde peceteye pembesi kan geldi idrarla karısık peceteye bu nişan olabilri mi ? ayrıca nisan bikere mi geliyor ki ve koyu olmuyormu
Bence suan tamda hamilelik takviminde yazandan olaydan bahsediyosun . Nisanin hafif kanli pembemsi geldigini cogu kez duydum . Bence mutlaka doktoruna danismalisin zira bana nisanin gelmis gibi eliyor ama cok sukur geldiysede riskli donemi atlatmis gibisin hayirlisi olur insaallah

dra gitmk istemiyorum hemen alttan bakacaklar bikeresınde rahatsız oldum cok agladım resmen napıcam ya ben dogumbelirtisimi bu anlayamıyorummm Karakedck

kızlarr acill dün gece wcde peceteye pembesi kan geldi idrarla karısık peceteye bu nişan olabilri mi ? ayrıca nisan bikere mi geliyor ki ve koyu olmuyormu
Canim bi arkadaşımın nişanı dediğin gibi açık pembe gelmiş bi arkadaşımın koyu kırmızı yani kişiden kişiye göre değişiyor, kaçarı yok artık sona yaklaşıyoruz, belki nst ye bağlar, ultrason A bakar herşey yolunda mı diye, ben de alttan muayene olamıyorum bunu doktorum ile baştan konuştum sezeryan olacağım o yüzden ama böyle bi durumda ne yapılır bilmiyorum, sonuçta doğum kanalına girip girmediği ultrason da da belli oluyormuş

dogunmumünversitede olcak özeldekigibi kafana göre takılamıyosun orda ki gidersem kesinlikle attam baakcaklar kesin ..sadece ntseyle iş bitmicek

Benim ikinci hamileliğim
Kızımda gece lavaboya kalktım acık renk azıcık peçeteye kan bulaştı.sonra tekrar gittim birazcık 3 damla kadar klozete kan oldu.rengi koyu değildi.baskada kan olmadı.,aynı gün aksam üzeri 8 de doğum yaptım

dogunmumünversitede olcak özeldekigibi kafana göre takılamıyosun orda ki gidersem kesinlikle attam baakcaklar kesin ..sadece ntseyle iş bitmicek

Bence ihmal etmeyin..doktora gidin.allah korusun kakasını falan yuttugu zaman bebek durum daha da ciddilesiyo.zaten eger normal doğum yapcaksanız alttan defalarca bakılıyo

ay deme canım yA AYnı benimki gibi klozette bir damla vardı sulumuydu pembe kan benimki suluydu ?agrın sancın varmıydı

Cok korktum. Insallah hersey yolunda olur offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…