Tansiyonuna dikkat et cok onemliKızlar bende baş dönmesi çok olmaya başladı gözümün önü kararıyor ve cokca daraliyorum nere isem oraya oturuyorum bi süre çok kötü oluyorum elimi kaldıracak halim kalmiyor sizde de var mı ?ben çok kötü oluyorum ya
1,5lt suyu zor iciyorum ben ya nasil basariyosunbol su icmeyi ihmal etme bu arada ben gunde 3.5 icmeye calisiyorum aksattigimda bas donmesi olabiliyor.
evet canım, bi ara anlıyodum tekmeleri aşağıdaydı , o zaman kafası yukarıdaydı, sürekli vuruyodu kasıklarıma...
ama şimdi artık tekme atmıyor.. yeri daraldığı için olabilir bilmiyorum, sadece kımıldıyo ittiriyo geriniyo gibi hareketler. öyle olunca uzuvlarını anlayamıyorum artık :) napalım... neyse doktor randevusunda belli olcak durumu demek ki bizimkilerin...
kızlar giremedim günlerdir
bugün kontrolümüz vardı
nst de sancı çıktı yatış yapabilir dedi çeken sonra ikinciyi çektirdik çok şükür öyle ciddi bişey çıkmadı
muayene olurken tespitler şunlar
bebeğim yaklaşık 3 kilo boyu yaklaşık 50 cm
boynuna 1 kat kordon dolanmış şu an ciddi bişey yok
henüz yerleşmemiş yan duruyo
kafası 40 haftayla uyumlu
bunlar kafamı bulandırdı biraz inşallah iyi olsun diye dua ediyorum
ayın 20 sinde gidicem bi daha hem raporda alıcam
2 gün işe gitmicem dinlenicem
cumartesi tüm alışverişi yaptık o gün çok yoruldum sancıyı ona bağlıyorum
nasip diyorum yani bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
Yeni gune gunaydin anneler
Gunumuz guzel gecsin.
1,5lt suyu zor iciyorum ben ya nasil basariyosun
Günaydın canım amin inşaallahYeni gune gunaydin anneler
Gunumuz guzel gecsin.
Dün gece ben de aşağıdan tekmeler yedim canım dmeek ki dolanıolar pozisyon almadı hala :) dün tatlıyı çok karıştırmıştım, saatlerce döndü durdu içerde. Dışarda olsa koşup kaçcaktı heralde öyle bi enerji.. Bugun tatlı yemiycem dinlensin :):):)ben genelde karnımın sert olan kısmında sırtı olduğunu farkediyorum tekmelerinden falanda anlaşılabiliyo. hala tekme atıyo benimki sanırım yeri müsait :) bazende dönmüş oluyo tekmeleri aşağıda ellerine kaburgalarımda hissediyorumki o çok komik bi his. kaburgamda minik minik gıdıklanma gibi oluyo. daha doğum şeklini almadı bizimki
amiinn inşallah canım, günaydınlar. ya benim dünden beri ayaklarım tombiik, tansiyon ve şeker normal. pazar günü biraz az su içtim sanırım ondan oldu arttırıyım suyu bakalım nolucak diye bekliyorum
Evet Üsttekinin kendinden sallanma ve müzik çalma özelliği var 180 e bulduk.ama diğeri kendim sallamam gerekecek ama 2 yasa kadar kullanilabilirmis onu da 150 ye bulduk bende biraz arada kaldım elektrikli ve müzikli olmasi çok hoşuma gitti kararsız kaldimCanım üstteki kendiliğinden sallanıyo alttaki sen sallayınca sallanıyo diye anladım ama doğru mu? Üstteki elektrikli ya da pillidir heralde. Alttaki eğer kendiliğinden sallanmıyor ise muadillerine göre pahalı.
Yani düğmesine basıyım kendisi sallansın istiyosan üsttekini alcan tabi ama. Ben kendim sallarım pahalı olmasınn diyosan alttakinden daha uygun fiyatlılar var. Happy baby ve yonca bambam markalarına da bakmanı öneririm
canım elektrikli müzikli daha tatlı bence, ucuza da bulmuşken alın.Evet Üsttekinin kendinden sallanma ve müzik çalma özelliği var 180 e bulduk.ama diğeri kendim sallamam gerekecek ama 2 yasa kadar kullanilabilirmis onu da 150 ye bulduk bende biraz arada kaldım elektrikli ve müzikli olmasi çok hoşuma gitti kararsız kaldim
aynen öyle canım 2 hafta öndendi ama bu sefer 5 hafta çıktı
Dün gece ben de aşağıdan tekmeler yedim canım dmeek ki dolanıolar pozisyon almadı hala :) dün tatlıyı çok karıştırmıştım, saatlerce döndü durdu içerde. Dışarda olsa koşup kaçcaktı heralde öyle bi enerji.. Bugun tatlı yemiycem dinlensin :):):)
Sudan da olabilir, ayakta veya sandalyede cok oturduysan da olabilir. Dun ben de tum gun isteydim sandalyede aksam benimkiler de sismisler. Uzanip yukari alinca gectiler.
Cnm sepet beşik şimdi kullanacağım ... Yorgan ın üstüne çarşaf katlayıp koyarak zemin İ sertleştiremem mi ki ?.. Zaten 3-4 ay ancak kullanırım o beşiği heralde , arkadaşımdan aldım zaten ...
ikinci el alıyorsan şimdiden bakteri öldürücü bir temizleyici ile temizlemeni tavsiye ederim.Letgodan alicam 180 liraya bulduk ama kullanışlı olur mu bilemedim.biraz da endiseliyim aslında ikinci el beşik ne kadar mantıklı
Anneler gunaydin. Ben bu sabah cok kotu bir bogaz agrisi ve halsizlikle uyandimkafami kaldiramiyorum, gogsum dolu sanki. Hasta oldum galiba napicam, doktora gitmeyede halim yok. Sizce ne iciyim napiyimda bu bogaz agrisi gecsin, kendimi nasil toplicam. Bebegime bisey olurmu Allah korusun bi pastil vardi gebelikte kullanilan bilen varmi acaba
Tamm canim cok sagol hemen denicemben normalde de ilaç kullanmam.Bir sürahi içine; iyice yıkanıp dilimlenmiş limon üstüne su ekle biraz beklet.C vitamini halsizlik ve mikroplara iyi gelir.Suyu zaten içmemiz gerekiyor.
Akşama kadar üstüne su ekleyip iç.Bana en iyi gelen yöntem bu.
boğaz içinde ayrıca tuz,karbonatlı su ile gargara yapabilirsin.
Maşalah o zaman bebişkolara :) valla cnm tatlı yesen yeter artık dur biraZ dinlen kızım diye konuşmaya başlarsın. Çünkü normal hareket değildi dan dun sert hareketlerdi :):)dün okumuştum internette Bebek hareketleri bebeğinizin sağlıklı olduğunu gösteren en önemli bulgulardan biridir. Sağlıklı bebek, fazla enerjisini hareket ederek harcar. yazıyodu. bizimkide çok hareketli tatlı yemediğim halde bide yesem napıcak bilmiyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?