evet normal doğum düşünüyorum. dün görüştüm tekrar doktorumla nts sonucumun iyi çıktığını ve 27 sinde sabahtan gelmemi söylediHamileligin durumuna gore degisiyor 34 ten sonra bize 36 ya randevu verdi cmtsi gitcez mesela sonra her hafta olcakmis kontrol. Siz normal dogum dusunuyorsunuz heralde .
Bence 36 dan sonra her hafta olmali
Canim sağlıklı olsun da kilo alir annesi. Bal şerbeti ni deneyebilirsin deneyenler faydasını gördü bende aklıma geldikçe yapıp içiyorum.Kontrolden geldim kizlar 34+1 deyiz bugun.kilomuz 2130 cikti.boy dr soylemedi buzamana kadar hic ama fl degeeri 6.20. Oda 42 cm filan yapio.1 hafta geride gelisimimoz dedi.nst de sanci cikmadi sukur.hareketleride duzenliydi nst de.bakarsin beni utandirir bu kerata vaktini bekler dedidr um kendide 32.haftada dogmus kuvezde yokmus benim zamanimda.anne sutude hic alamamisim dedi icin rahat olsun dedi )
işin tuhaf yanı dün gittim dr ordaydı ve bayramda belki burda olamıcam dedi pogramı değişmiş bu son kontrollere kadar çok memnundum doktorumdan yanlız dünden beri kafam çok karışıkBu arada ortağına kontrol olmanızı ima etmiş olabilir çok uzum bir süre aksi takdirde siz kontrole bir gidin
Olsun tatlım 1 hafta geri 1 hafta ileri olması hiç önemli değil, büyüyecek inş. Sağlıklı olsunda kilo problem değil bence sıkıntı yapmaKontrolden geldim kizlar 34+1 deyiz bugun.kilomuz 2130 cikti.boy dr soylemedi buzamana kadar hic ama fl degeeri 6.20. Oda 42 cm filan yapio.1 hafta geride gelisimimoz dedi.nst de sanci cikmadi sukur.hareketleride duzenliydi nst de.bakarsin beni utandirir bu kerata vaktini bekler dedidr um kendide 32.haftada dogmus kuvezde yokmus benim zamanimda.anne sutude hic alamamisim dedi icin rahat olsun dedi )
Canim sağlıklı olsun da kilo alir annesi. Bal şerbeti ni deneyebilirsin deneyenler faydasını gördü bende aklıma geldikçe yapıp içiyorum.
Olsun tatlım 1 hafta geri 1 hafta ileri olması hiç önemli değil, büyüyecek inş. Sağlıklı olsunda kilo problem değil bence sıkıntı yapma
Bende de aynı korku var canım çok tedirginim bayramda doğum olcak diye:/ bende 37e girdim bakalım inşallah atlatırız şu bayramıKızlar Merhaba ben de 37 ye giriyorum inşallah yarın Dr kontrolü var bugün işte son günüm. Bayramda sürpriz yapar kızım diye korkuyorum açıkçası. Bayramda Dr muz tatilde olacakmış çok tedirginim
aa aynıyız canım bende
20 sinde raporumu alıyorum o zaman 37 hafta oluyo işte
aynen evde napıcam çok merak ediyorum çünkü ister istemez bünye alışık çalışmaya evde de çok bişey yapamıyorum
artık eşim diyoki alışabilecek misin :)
çünkü adam akşam eve gelince başını yiyorum hemen çenem düşüyo
Geçmiş olsun canım. Çok sevindim, Allah herkese hayırlı sağlıklı doğum versin inşallahCANIM BEN HASTANEDEN CIKTIM evde dinlenme modundayımm tesekür ederimsordugun için
Cok şükür, geçmiş olsun canımKontrolden çıktım kızlar. Az kalsın yine yatıyordum hastaneye. İlk nst bozuk çıktı bebegin kalp seslerinde sıkıntı var dedi. Once yatış dedi sonra tekrar çektirelim sonra yatış veririz gerekirse dedi. İkinciyi başka cihazda çektiler çok şükür düzeldi. 5 gün sonra nst kontrolü. Ultrasonda da sıkıntı yok. 2759 gr 50 cm olmuş. Suyu iyi. Baş aşağı dönmüş tekrar şükür. Ben artık doğsun istiyorum... hatta sancı çıksın diye dua ettim resmen..hiç sancı çıkmadı. hayırlı zamanda gelsin inşallah..
Çok şükür, geçmiş olsun canımKontrolden çıktım kızlar. Az kalsın yine yatıyordum hastaneye. İlk nst bozuk çıktı bebegin kalp seslerinde sıkıntı var dedi. Once yatış dedi sonra tekrar çektirelim sonra yatış veririz gerekirse dedi. İkinciyi başka cihazda çektiler çok şükür düzeldi. 5 gün sonra nst kontrolü. Ultrasonda da sıkıntı yok. 2759 gr 50 cm olmuş. Suyu iyi. Baş aşağı dönmüş tekrar şükür. Ben artık doğsun istiyorum... hatta sancı çıksın diye dua ettim resmen..hiç sancı çıkmadı. hayırlı zamanda gelsin inşallah..
İnslh cnm saolasin. .preeklampsi en cok ödem ile ve ani tansiyon yükselmesiyle belirti veriyo.Dualarımız seninle inşallah sağ salim alırsın kucağına, demek ki bazen dışarıda büyütmek gerekiyor içeridense. Allah yardımcın olsun büyüyüverir inşallah hemen :)
Tansiyondan başka belirtin var mıydı, el ayak şişmesi gibi? Ne gibi belirtiler oldu?
Canm korkma ya. O yapılırken uyuşturup yapıyorlarmış hissedilmiyormuş kiHayır olsun inşallah bu dönemde çok sık rüyalar görmek normalmiş hormonlardan dolayı. Bebeğinin hareketleri bugün normalse korkmaya gerek yoktur heralde benimki de geceleri dönüp duruyor rahatsız oluyor heralde.
Ben doğumdan korkmaya başladım nasıl çıkıcak bu bebe ordanEpizyotomi de en korktuğum şey
Maşalah size canım. Benim kızımın ölçüleri seninkiye aynı ama benimki 1 hafta önden gidiyor senink haftasıyla uyumlu, maşalah :) dmeek ki 38 i falan beklicek annesi :)Kontrolden çıktım kızlar. Az kalsın yine yatıyordum hastaneye. İlk nst bozuk çıktı bebegin kalp seslerinde sıkıntı var dedi. Once yatış dedi sonra tekrar çektirelim sonra yatış veririz gerekirse dedi. İkinciyi başka cihazda çektiler çok şükür düzeldi. 5 gün sonra nst kontrolü. Ultrasonda da sıkıntı yok. 2759 gr 50 cm olmuş. Suyu iyi. Baş aşağı dönmüş tekrar şükür. Ben artık doğsun istiyorum... hatta sancı çıksın diye dua ettim resmen..hiç sancı çıkmadı. hayırlı zamanda gelsin inşallah..
gelişimine gremi diyolRKİ beimkide özeldeki dr gecenhafta 26 eylül demiştiBugun de ozeldeki doktorumuza gittik. Orda da hersey normal kilosu 2250g cikti. Gobek cevresi 1 hafta geriydi protein miktarini artirmami onerdi. Birde 10 ekime dogumu yapariz dedi. Sasirdim. Normal dogum mu dedim? Olabilir dedi. Nasil oluyor da belli bir tarihte normal dogum olabiliyor anlamis degilim.
zaten sata göre + 15 - 15 gün ara bırakıyolarmıs doktorlar canımgelişimine gremi diyolRKİ beimkide özeldeki dr gecenhafta 26 eylül demişti
valla bende aynı şekilde korkuyorum canımBende de aynı korku var canım çok tedirginim bayramda doğum olcak diye:/ bende 37e girdim bakalım inşallah atlatırız şu bayramı
gelişimine gremi diyolRKİ beimkide özeldeki dr gecenhafta 26 eylül demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?