- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
Bencede cok guzel olur. Butun sıkintilarimizi dertlerimizi sorularimizi burda ortak ettik birbirimize, tecrubelerimizden yararlandik. Bebeklerimiz gelincede cok ihtiyacimiz olucak bunlara benceAyyyy CNm cok sevindim maşallah sana da bebegine de, detayları heyecanla bekliyorum
Bir de arkadaşlar doğumdan sonra da görüşmeye devam edelim, beraber büyütelim yawrularimizi, güzel olmaz miydi ?
Gozun aydin canimm. Ay gozlerim doldu ya cok heycanliyim benKızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.
aynen canım. şöyle bir düşündüm de son 2 haftada kaç doğum gördük yaaa. ekim anneleri eylülde baya baya doğumlar yaptı.Gozun aydin canimm. Ay gozlerim doldu ya cok heycanliyim benne gunlerden geldik bugunlere, bak simdi ne guzel haberler aliyoruz. Rabbim sanada evladinada Şafi ismiyle şifa versin
Gözün aydın cnm cok sukur atlatmışsın kavuşmuşsun yavrunaKızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.
Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı doğumlar inşallah sancı anında bize de dua et.Kızlar şimdi nişanım geldi bebişim geliyor sanırım
Hayırlı olsun Allah bağışlasın canım ne mutlu ki hayırlısıyla kucağına aldın darısı zamanı gelince bize olsun Kızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.
senin ki çarşaf örtmüş benim ki battaniyeye sarılmışBen sıcaktan pişiyorum, uykusuzluktan gözlerim şişti, bizimki (eşim) kafasina kadar cekmis carsafi üşüyo, horul horul uyuyoessin diye butun evin camlarini actim, adamcazi hasta etmiyim diyede klima vantilator acmiorum ama sanki bi yatakta iki mevsim gibiyiz uyumak istiorum bendeee
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darsı biz bekleyenlereKızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.
bende heyecan yaptım walla bugün 3 de kontrolüm var doğurup mu gelsem acep :)Aman yarabbiii doğuran doğurana kızlar heyecan yaptım bende
Gidersem serum bir tarafta bir tarafta nst bağlı insan hareket edemiyor Sunni sancı verirler sancim düzene giresiye kadar gitmemAy bi uyandım neler olmuş. R ruza cok sevindim allah analai babali buyutsun saglikla cikin hastanedende. T tugbavebebik sende bi doktora git bence açılma fln başladiysa belki
Nolur nolmaz hastanede olmuş olursun inşallah sağlıkla alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?