2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayyyy CNm cok sevindim maşallah sana da bebegine de, detayları heyecanla bekliyorum

Bir de arkadaşlar doğumdan sonra da görüşmeye devam edelim, beraber büyütelim yawrularimizi, güzel olmaz miydi ?
Bencede cok guzel olur. Butun sıkintilarimizi dertlerimizi sorularimizi burda ortak ettik birbirimize, tecrubelerimizden yararlandik. Bebeklerimiz gelincede cok ihtiyacimiz olucak bunlara bence

Kızlar doğum yaptım.. iyiyiz ikimiz de. Detayları ilk fırsatta yazıcam.
Gozun aydin canimm. Ay gozlerim doldu ya cok heycanliyim ben ne gunlerden geldik bugunlere, bak simdi ne guzel haberler aliyoruz. Rabbim sanada evladinada Şafi ismiyle şifa versin

Gozun aydin canimm. Ay gozlerim doldu ya cok heycanliyim ben ne gunlerden geldik bugunlere, bak simdi ne guzel haberler aliyoruz. Rabbim sanada evladinada Şafi ismiyle şifa versin
aynen canım. şöyle bir düşündüm de son 2 haftada kaç doğum gördük yaaa. ekim anneleri eylülde baya baya doğumlar yaptı.
çok heyecanlı çok güzel. maşalah herkese.
R ruza tam 38.haftanda gelmiş kızın takvimine baktım da, maşalah çok beklemeden kavuştun yaaa. prenses nasıl küveze alma durumu olmamıştır dimi? şimdi emziriyorsundur belki :) harika
Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlı doğumlar, doğum yapanlar bizlere de dua edin

senin ki çarşaf örtmüş benim ki battaniyeye sarılmış üstelik ben yatak odası çok sıcak diye kaçtım salona benim adam geçen benimle gaza geldi dondurma yedi sanırım grip olmuş

Kızlar bugün nedense cok yorgun ve bitkinim.. sürekli yatasim var .. bebegimse acayip enerjik dogum yapacak kadın günü yaklaşınca enerjik mi olur diyorlardı?

AvukatAnne sagolasin canım darısı sizlere olsun inşallah ikimizde iyiyiz şükür taburcu olduk dogumum suyumun patlamasıyla başladı canım gittiğimde 1cm açıklık vardı sonra 2saat sonra falan 2cm açıklık var denildi odaya yatirildim nst bağlandı serum taktılar serum yarıya kadar gelince suni sancı vereceklerdi akşama dogurursun dediler suyumda sabah 5.30da geldi gittigimde az kalmıştı suyum suni sancı vereceklerdi ki bir anda ağrım başladı hepsi şaşırdılar ne oldu bir anda diye baktılar 5cm açılmış sonra iyice dayanılmaz oldu 1dk içinde 7cm oldu artık herks geldi başıma aynı sancı veremediler meğer çocuk çıkmak için baskı yapıyormuş sancılar iyice yükseldi nst de bi yandan artık 10lara kadar çıktı gibi doğum yerine aldılar dedim yatarak acı çekmek istemiyorum nst yine bağlardilar ayakta ikindim ikinmazsan zor olur bak çocuk gelmiş iyice dediler sonra 1.20gibi hemen yattım bebegin çıkması 30saniye ya sürdü ya sürmedi canım sonra sukrettim Allahim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin ikinmayi bırakmayın ki bir anda gelsinler insallah

Gidersem serum bir tarafta bir tarafta nst bağlı insan hareket edemiyor Sunni sancı verirler sancim düzene giresiye kadar gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…