Amin amin inşallah, doğrudur canım herkesin bi sebebi vardır tabi beklemek zor, ağırlaştık bi yandan, işin şakası bu sadece, sağlıkla gelsinler inşallahCanim haklısın ama o kadar zorlaştı ki bide artık kavuşmak istiyorum.ve o doğum ani biran önce olsun bitsin hergün o korkuyla yatağa giriyorum.Allah kolaylıkla bir nefeste kurtulmayı nasip etsin hepimize.
Oyy canısı onlar canısıhissediyorum canım ancak sürtünme hareketi yapabiliyor kuzum biraz fazla oynayınca canım çok yanıyor sanki tırnakla biri cırmalıyor :)
Kizlaw sezeryan alicaklarr yarim saate dua edin lutfenn
Tamam canım dua okuyacağım sizin için Allah'a emanet olunKizlaw sezeryan alicaklarr yarim saate dua edin lutfenn
Tatlim Rabbim kolaylik versin.insallah sag salim kucagina alirsin bebegini.Kizlaw sezeryan alicaklarr yarim saate dua edin lutfenn
Erkek olacak inşllh cnm. Kız çocukları gibi olmasada bende oğluşumu çok süsleycm:))Ayy evet dogsunda oyuncak bebek gibi oynicam onla suslicem puslicem kizimi :))) senin kiz mi erkek mi canim
Yaaaa içine doğdu demekki hadı hayirlisiyla kucağına al.esin yanında mi tek değilsin değil mi ?Kizlaw sezeryan alicaklarr yarim saate dua edin lutfenn
Hadi hayırlı olsun :) İnşallah herşey çok güzel olur haberlerini bekliyoruzKizlaw sezeryan alicaklarr yarim saate dua edin lutfenn
allah yardımcnız olsun ınsallah sag salim alırsınız kucagınıza. kac haftalık bebek.Merhaba kızlar kontrolumuz vardı bugün suyum çok azalmış şu an nst bekliyorum sonuca gore yatisim yapilacak ama sabah kesin yatacam önce suni sanci deneyecekler olmazsa sezeryan dualarinizi bekliyorum şu an çok tuhafim bebeğime susuzluktan birsey olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?