Canim nerden anlıyorsun çocuğun içeride sıkıştığını, doktor mu söyledi, benim de karnım öyle büyük değil, diyorum nasıl sığıyor orayaT tugbavebebik canım şaka gibi dunden beri hiç sancım yok simdiden oynuyor sancim artmasi gerekirken sifirlandi bugün ve crs kontrol var bakalim boyle giderse sezeryan olur diye düşünüyorum karnim çok büyük değil ve bebek çok sıkısıyor zaten drda dedi bebeği riske atmam alırım diye senin hala geliyor mu nişan
Canım dr daha fazla kilo aldırma bebege diyor ve bebek oyle kiloluda değil tam haftasiyla uyumlu ultrasondan bakarkende çok sıkısmis dedi ve yavrum hiç hareket edemiyor arada sadece surtunuyor dışardan hiçbir hareketi de belli olmuyorBiz de buradayız
Canim nerden anlıyorsun çocuğun içeride sıkıştığını, doktor mu söyledi, benim de karnım öyle büyük değil, diyorum nasıl sığıyor oraya
Aynen bende her tuvalete nisan glemistir umuduyla gidiyorum ama yoook.Bide sancı çıktı doktorda bir iki haftaya gelir dedi ama bir hafta geçti gelmedi kuzum.yarın ki kotrolu sabiraizlikla bekliyorum...Kızlarrrr bende doguramadimoff her tuvalete gidişimde nisan gelir mi umuduyla gidiyorum belki o gelse anlicam bu sefer kesin diye ama ne gelen var ne giden ne sancı ne ağrı tık yok ne zaman dogurucam beklemekten yoruldum sabirsizlaniyorum ama bizim kız hiç oralı değil hadi gideyim artık beni sevsinler öpüp koklasinlar niyetine girmiyor.
Evet geliyor hala bugün kontrolüm var bakalım ne diyecekT tugbavebebik canım şaka gibi dunden beri hiç sancım yok simdiden oynuyor sancim artmasi gerekirken sifirlandi bugün ve crs kontrol var bakalim boyle giderse sezeryan olur diye düşünüyorum karnim çok büyük değil ve bebek çok sıkısıyor zaten drda dedi bebeği riske atmam alırım diye senin hala geliyor mu nişan
Bu veletlerin keyfi yerinde gelmeye niyetleri yok galibaE erik86 al bendende o kadar benimde hiç ümidim yok sanki o gün hiç gelmicek hiç doguramicam hissindeyim
beyaz_gelincik01 bende hiiiic birsey yok yahu kendi kendime böyle giderse bu yavrucugum nasıl gelmeyi düşünüyor acaba diyorum.
İlginçmiş canım, peki kendin hissediyor musun hareketlerini, malum takip etmemiz gerekiyor ya, benim dışarıdan belli oluyor demek sıkışık değil inşallahCanım dr daha fazla kilo aldırma bebege diyor ve bebek oyle kiloluda değil tam haftasiyla uyumlu ultrasondan bakarkende çok sıkısmis dedi ve yavrum hiç hareket edemiyor arada sadece surtunuyor dışardan hiçbir hareketi de belli olmuyor
Canim haklısın ama o kadar zorlaştı ki bide artık kavuşmak istiyorum.ve o doğum ani biran önce olsun bitsin hergün o korkuyla yatağa giriyorum.Allah kolaylıkla bir nefeste kurtulmayı nasip etsin hepimize.Kızlar niye acele ediyorsunuz yaa biz Ekim anneleriyiz ya
hissediyorum canım ancak sürtünme hareketi yapabiliyor kuzum biraz fazla oynayınca canım çok yanıyor sanki tırnakla biri cırmalıyor :)İlginçmiş canım, peki kendin hissediyor musun hareketlerini, malum takip etmemiz gerekiyor ya, benim dışarıdan belli oluyor demek sıkışık değil inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?