- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
Ay çok heyecanlı yaaa hayrilisiyla sağlıkla kucağına alirsın inslhMerhaba kızlar kontrolumuz vardı bugün suyum çok azalmış şu an nst bekliyorum sonuca gore yatisim yapilacak ama sabah kesin yatacam önce suni sanci deneyecekler olmazsa sezeryan dualarinizi bekliyorum şu an çok tuhafim bebeğime susuzluktan birsey olmaz inşallah
Resmen hislerime tercuman olmussun canim.. İnsaallah bi an evvel sagliklica dogurur kavusuruz yavrularimizaCanim haklısın ama o kadar zorlaştı ki bide artık kavuşmak istiyorum.ve o doğum ani biran önce olsun bitsin hergün o korkuyla yatağa giriyorum.Allah kolaylıkla bir nefeste kurtulmayı nasip etsin hepimize.
Canim gozun aydin, Rabbim seninle olsunKizlaw sezeryan alicaklarr yarim saate dua edin lutfenn
İnşallah herşey yolunda gider, ay bu ara herkes kavuşuyor bebeğine Allah herkesi sağ salim hayırlısıyla kavuştursun..Merhaba kızlar kontrolumuz vardı bugün suyum çok azalmış şu an nst bekliyorum sonuca gore yatisim yapilacak ama sabah kesin yatacam önce suni sanci deneyecekler olmazsa sezeryan dualarinizi bekliyorum şu an çok tuhafim bebeğime susuzluktan birsey olmaz inşallah
Maşallah bebişe. Doktorları anlamıyorum bazen bebeler 40 +2 haftaya kadar doğabiliyor daha dönebilir neden hemen sezeryan diyorlar ki. Mesela yarın öbür gün doğum başlasa ama hala bebek dönmemiş olsa, yine sezeryana alabilirler. Neden normali denemeden hemen sezeryan randevusu veriyorlar kızıyorum. Tabii doktor nasıl uygun görüyorsa kabul ediyoruz mecbur ama kızmadan da edemiyorumKızlar doktordan cıktım nst de sancı vs çıkmadı.
Minnoş hala dönmemiş bu yüzden sezaryen randevusu verdi.. hakkımızda hayırlısı artık ..
2750 olmuş minik kuzu
Kızlar doktordan cıktım nst de sancı vs çıkmadı.
Minnoş hala dönmemiş bu yüzden sezaryen randevusu verdi.. hakkımızda hayırlısı artık ..
2750 olmuş minik kuzu
Canımmm Allah sağlıkla kavuştursun sizi inşallah. İyi haberlerini bekliyoruzKizlaw sezeryan alicaklarr yarim saate dua edin lutfenn
Canim ben de aynısını düşünüyorum niye erken alıyorlar diye ama tahminim gece, hafta sonu falan doğum başlarsa uğraşmamak içün gibi geliyor, bana mesela verdiği tarih 37+2 oluyor çarşamba gittiğimde söylicem eğer sancı yoksa biraz daha bekleyemez miyiz diye gerekirse nst ye sık gelirim diyeMaşallah bebişe. Doktorları anlamıyorum bazen bebeler 40 +2 haftaya kadar doğabiliyor daha dönebilir neden hemen sezeryan diyorlar ki. Mesela yarın öbür gün doğum başlasa ama hala bebek dönmemiş olsa, yine sezeryana alabilirler. Neden normali denemeden hemen sezeryan randevusu veriyorlar kızıyorum. Tabii doktor nasıl uygun görüyorsa kabul ediyoruz mecbur ama kızmadan da edemiyorum
Doktorun kesmeye meraklı benim bebiş 38.haftada döndü belki seninki de dönecek hem benim bebek tombişmi bileKızlar doktordan cıktım nst de sancı vs çıkmadı.
2750 olmuş minik kuzu
Canm bebek tersse doğum başlayamıyor diye biliyorum. Yani başı aşağıda olmayınca rahim düzgün kasılamıyor diye direk tarih veriyorlardır.. Ama 40 a kadar bekleyip tam beklenen tarihe yakın sezeryan olsa daha sağlıklı olabilir tabi.. İşte her doktor farklı ben de anlamıyorum..Maşallah bebişe. Doktorları anlamıyorum bazen bebeler 40 +2 haftaya kadar doğabiliyor daha dönebilir neden hemen sezeryan diyorlar ki. Mesela yarın öbür gün doğum başlasa ama hala bebek dönmemiş olsa, yine sezeryana alabilirler. Neden normali denemeden hemen sezeryan randevusu veriyorlar kızıyorum. Tabii doktor nasıl uygun görüyorsa kabul ediyoruz mecbur ama kızmadan da edemiyorum
Doktorun kesmeye meraklı benim bebiş 38.haftada döndü belki seninki de dönecek hem benim bebek tombişmi bile
Hayirlisi olsun canim. Ne zamana verdi tarihi? Senile gunumuz ve bebek kilolari yakindi. Benim de hala kanala girmedi ama henuz sezeryan demedi dr. Neden biraz daha bebegin gelisimini beklemiyor ki. Baska bir sorun yoktu degil mi?
Canım 11 ekim verdi tarih olarak ..
İki hafta sonraya kadarda kontrol ederiz dönmüş mü dönmemiş mi dedi
Ya bencede döner acele etmeye gerek yok olduki sancin,suyun geldi ama bebek tersse sezeryana alır bak bana 40. Haftaya girdik daha doğum yapmadım ki benim doktorum doğumda bile döner diyor eğer normal istiyorsan son zamana kadar bekle kendini kestirip ameliyatlik yapmaHaftaya dönmüş olursa iptal ederiz dedi . Bakalım belki döner minnoşko
Benimde dönmedi hala canım bekliyorumCanım 11 ekim verdi tarih olarak ..
İki hafta sonraya kadarda kontrol ederiz dönmüş mü dönmemiş mi dedi
Benim doktorum beklerim dedi 42 ye kadar hatta ters dogurturum sakın ameliyat düşünme dedi de espri yaptı galibaMaşallah bebişe. Doktorları anlamıyorum bazen bebeler 40 +2 haftaya kadar doğabiliyor daha dönebilir neden hemen sezeryan diyorlar ki. Mesela yarın öbür gün doğum başlasa ama hala bebek dönmemiş olsa, yine sezeryana alabilirler. Neden normali denemeden hemen sezeryan randevusu veriyorlar kızıyorum. Tabii doktor nasıl uygun görüyorsa kabul ediyoruz mecbur ama kızmadan da edemiyorum
Kontrol altindaymissin hiç korkma o yüzden canım Allah yardımcın olsun hayırlısı ile kurtulun inşallahMerhaba kızlar kontrolumuz vardı bugün suyum çok azalmış şu an nst bekliyorum sonuca gore yatisim yapilacak ama sabah kesin yatacam önce suni sanci deneyecekler olmazsa sezeryan dualarinizi bekliyorum şu an çok tuhafim bebeğime susuzluktan birsey olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?