Rica ederim tatlım :)MarV-el eline sağlık, teşekkür ederiz :)
Hayir simdi yasim 22 calismiyorum ev hanimiyimTatlım şimdiki yasin mi 19:) bide çalışma durumun :)
Tamam tatlım :)Hayir simdi yasim 22 calismiyorum ev hanimiyim
Çok saol canım bilgılendırdıgın içinaaa canım hadi hayırlı olsun gözün aydın darısı bizlere
tatlım gecen hafta bende yaşadım bu durumu hatta burayada yazmıstım benimde idrar enfeksiyonum cıkmıştı yanma sızlama hat safhadaydı yürüyemez duruma gelince doktora gittim ve zararsız olduğunu söylediği monarol adlı toz yazdı gece içiyorsun suya katıp sabah idrar yapıyorsun. sonra tekrar gittim yine geçmemişti bu defa kapsül ilaç yazdı günde 3 kere kullandım birkaç gün içinde geçti çok şükür ama idrarda gectimi bilmiyorum benim hissettiğim rahatsızlık gecti ilacı bıraktım sende kullan rahatlıkla enfeksiyon daha kötü çünkü canım geçmiş olsun
hayırlı olsun kuzum bak korkulacak birşey yokmuş çok şükür hadi darısı bize artık:)
Ins gorursun canım ben dun gordum sukurYarın 12de doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah keseyi görürüm
Keseyı gorursun de kalp atısı için bisey dıyemıcem canım ıns da duyarsın aılelere soylemek ayrı bır sevınç tabı:)Kizlar benim sat 5 ocakti... haftaya carsamba falan doktora gidicem galiba o zaman 6+1 falan olucam.. kese gorurmuyum sizce? Kalp duyarmiyim? Karindan gorunmezse vajinal gorunur mu ?
Dusundukce heycanlaniyorum siz yazdikca darisi basima diyorum Allah nasip eder insallah...
Neden okadar stres yapıyorsun canım ben bol bol dua edıp rahat geçirmek istiyorum insAmin canim insallah.. cok heyecanliyim geceleri uyku tutmuyor hem mutluluk hem merak hem stres.. haftaya insallah her sey guzel olur daha kimseye soylemedm cunku Allahim nasip etsin de...
Gözunuz aydın hosgeldın aramızaMerhaba arkadaslar bende ekim annesi olucam allahin izniyle benide araniza alirmisiniz ?
yok güzelim normal en az %66 ama normal de 2-3 katına cıkar denir yani tam iki olmasa da olur. benim ilki 181 2 gün sonra tam 500 oldu aynen seninki gibi merak etme sonra 40 saat sonra da 1180 oldu. şu anda keseyi karından gördüm, her şey normal
Hayır cnm güZel artmis ikiz mi acabaKızlar yardımınıza ihtiyacım var az önce kan testi sonucumu aldım pazar günü 63dü, Salı günü 207 ve üç gün sonrası yani az önce yaptırdım 1096çıktı nerdeyse 4kat artmış bi sorun mu var yaa fikir verin lütfen normalde iki kat artması gerekir çünkü
Hayır cnm güZel artmis ikiz mi acaba
Cnm insanin elinde olmuyor. Ben de surekli dua okuyorum Allah kabul etsin insallah..Ins gorursun canım ben dun gordum sukur
Keseyı gorursun de kalp atısı için bisey dıyemıcem canım ıns da duyarsın aılelere soylemek ayrı bır sevınç tabı:)
Neden okadar stres yapıyorsun canım ben bol bol dua edıp rahat geçirmek istiyorum ins
Gözunuz aydın hosgeldın aramıza
İnşallah canimm insallahhAy maşallah maşallah ne güzel bir gün geçmiş. Pit pit lar duyulmuş, bebisler görülmüş.. çok mutlu oldum okuyunca. Darısı da bana ve tüm pit pit duymayan annelere olsun inşallah..
Çok sevindim canım benim.. Daha önce kese görmüş müydün? İlk defa mı gittin?
Canım çooooook sevindim. Bostan yere üzdün kendini. Bundan sonra kafaya birşey takip melekleri üzmek yok.
Tatlım hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. Çok sevindim. İnşallah ben de çarşamba günü bu sevinci yaşarım.
Tmm canım :)MarV-el Bebeğin ve kesenin günü biraz ilerideymiş. Doktor buna göre hesaplıyalım dedi. Tarihi 4.10.2016 olarak günceller misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?