2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Çok saol canım bilgılendırdıgın için
Banada o tozdan verdı icicem bu gece ıns pekı senın değer kaçtı benım 96 larda ağrı sancı hiç birseyım yok ıdrar testi yaptırmasaydım anlamazdım bile

Yarın 12de doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah keseyi görürüm
Ins gorursun canım ben dun gordum sukur
Keseyı gorursun de kalp atısı için bisey dıyemıcem canım ıns da duyarsın aılelere soylemek ayrı bır sevınç tabı:)
Amin canim insallah.. cok heyecanliyim geceleri uyku tutmuyor hem mutluluk hem merak hem stres.. haftaya insallah her sey guzel olur daha kimseye soylemedm cunku Allahim nasip etsin de...
Neden okadar stres yapıyorsun canım ben bol bol dua edıp rahat geçirmek istiyorum ins
Merhaba arkadaslar bende ekim annesi olucam allahin izniyle benide araniza alirmisiniz ?
Gözunuz aydın hosgeldın aramıza

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var az önce kan testi sonucumu aldım pazar günü 63dü, Salı günü 207 ve üç gün sonrası yani az önce yaptırdım 1096çıktı nerdeyse 4kat artmış bi sorun mu var yaa fikir verin lütfen normalde iki kat artması gerekir çünkü

yok güzelim normal en az %66 ama normal de 2-3 katına cıkar denir yani tam iki olmasa da olur. benim ilki 181 2 gün sonra tam 500 oldu aynen seninki gibi merak etme sonra 40 saat sonra da 1180 oldu. şu anda keseyi karından gördüm, her şey normal

Bu arada dun kesem,2.77 mm lık bebisim ve kalp atımı göründü çok harika bi duygu bu ama keseden uzakta olsa kanama alanı gördü doktor proluton depot verdi 5 günde atilcam bu durumda olan var mi

Canim çok saol moral oldu yazdıkların çok Tedirginim ben daha önce kayıplarım var yarın 12de randevum var bende görebilirmiyim sence bu değerle

MarV-el arkadaşım beni de ekleyebilir misin

Istanbul 2. Çocuk eski bankacı emekliye ayrıldım şuanda da dışardan ilahiyat okuyorum
28 yaşındayım BDT :4.10.2016

Rabbim listedeki Arkadaşlarımın hepsine ( hatta tüm hamilelere) kolay hamilelik sıhhatli evlatları tek avazda eline almak nasip etsin inşallah

Listeyi görünce duygulandım aynı günlerde doğacak belki de pıtırcıklar

Hayır cnm güZel artmis ikiz mi acaba

Cnm insanin elinde olmuyor. Ben de surekli dua okuyorum Allah kabul etsin insallah..
Hepimize okuyorum sag salim kesesini gorelim kalbini duyalim kucagimiza alalim.....

İnşallah canimm insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…