2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hayırlısıcnm rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ben ooo çok uykular gitti ama aha varda öyle deliksiz değil bide gündüz uyuyor gece 4
5 saat uykusuzum da öncekiler de boyleydi dayanamadim uyumuş şimdi uyandım rüyamda çocuklar eşim hastanedeyiz çocuklar bir mutlu esim kalbi dakikada kaç atiyor diyor okadar hizliki dr esim sayamiyor ve onun kalp atışı bizim sesimizi bastiriyor

Valla canım aspirin dedi ama reçete ne onu bilmiom? Benim geçen Ağustos ayında düşüğüm oldu. Ona istinadenmi dedi bilemedim.
Ben de 10 ay içinde iki kez düşük yaptim. Sonradan gen testi yapıldı ve bende kan pihtilasmasi olduğunu öğrendik. Şu an clexane 0.4 ve Bebe aspirini kullanıyorum. Size dediği bebe aspirini olabilir çünkü coraspirin ile aynıymis. Tamamen kan sulandirici olarak kullanılıyor. Ben her seferinde 6. Hafta da düşük yaptim şu an 7. haftamdayim ve cok sukur bir sorun yok

Canım bence git farklı bir yere daha test yaptır derim.
Ben de 2 gün önce ASM'de test yaptırdım 2627 olan değerimin 48 saat sonrası 3943 olduğunu söylediler dünya başıma yıkıldı aklımı kaçıracak gibi oldum hemen farklı bir yerde daha test yaptırdım 7300 çıktı değerim asm doktorunu mahkemeye vermeyi bile düşündüm.
bence sen de testini yenile farklı bir yerde

merhabalar kızlar nasılsınız ? ben pazartesi gitmiştim bebişimizi görduk cok sukur 0.29 mm dedi doktor daha cok minikti kesemiz 23 mm miş kalp atısları için heycanla bekliyoruz. beni sureklı uykum gelio kızlar sizdede öyle mi ? gce de wc için uyanıyorum her gün :) sabah ezanı nı dinlemem için yapıo dıoruzz kocamla bazen :) rabbim hepimizin bebişlerini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah kızlar bol bol dua edelim birbirimize

Beni de eklermisi 21.10 2016 yurdisi calismiyorum ilk bebek

Benim göğüs hassasiyetim vardı ama iki gündür çok fazlasıyla azaldı sorun mu var acaba

İyi akşamlar arkadaşlar yediğim bi yeşillikten giardia vürüsü kapmışım bağırdaklarımda tespit edildi ishal bulantı kusma baş dönmesi şikayetlerim var sürekli doktorum mecburi 2 kutu biteral fort kullanacaksın dedi. Bebeğimin durumu iyi çok şükür tek tesellim o

kızlar midem çok fena. kusamıyorum da keşke kussam da rahatlasam ya. offff. uykum var acayip ama midemden uyuyamıyorum maden suyu mu içsem ne işe yarar bilemedim

çok geçmiş olsun

Gözün aydın canım tarihlerimiz aynı :)) bende yarın gideceğim doktora görünür inşallah bebişim. Geceleri bende 2-3 kez uyanıyorum ve halsizliğim çok şiddetli. Belirtilerimiz aynı ama bende kusma başlamadı midem bulanıyor ama çıkaramadım bi türlü rahatlayamıyorum

Göğüslerinizin kahverengi kısmında değişiklik var mı hanımlar ?
Benim yok biraz hassasiyet var sadece

Rabbim hayirlisi ile saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu ikinci bebegim olacak allah nasip ederse de her seyi unutmusum..ben cok su iciyorum bu yuzden mi bilmem sürekli tuvalete gitme ihtiyaci içindeyim. .ayni durumda olan var mi?
Vee folik asidi hep ayni saatte mi alıyorsunuz?
Yarin kan verecegim dua edelim birbirimize hayirlisi ile 2 katina cikmis olsn.

evet canım aynıymıs ins sende görursun bebişini haber ver banada :) bulantı oldugunda köy leblebisi yiorm ben o bastırıoo cok sk olmuo bende ama o ii gelio :) bide badem onu yemeye bayılıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…