Kusmani su kolaylaştırır bn önceki gebelik te pamak atıyor mideyi boşaltiyor oyle rahatliyordumkızlar midem çok fena. kusamıyorum da keşke kussam da rahatlasam ya. offff. uykum var acayip ama midemden uyuyamıyorummaden suyu mu içsem ne işe yarar bilemedim
Kusmani su kolaylaştırır bn önceki gebelik te pamak atıyor mideyi boşaltiyor oyle rahatliyordum
Tatlım bilgilerini yaz ekliyim seni :)Canım brni de yazar mısın .
selam kızlar . Ben de allah kısmet ederse ekimde doğum yapıcam
İstanbulTatlım bilgilerini yaz ekliyim seni :)
Ben 6+3 te duydum cnmMerhaba kızlar benimde bugün kan testim ,683.3 kalp attıșını ne zaman duydunuz acaba
Amin hepimize tüm hamilelere hayırlısıyla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin Rabbim. inşallah kandakı değer olması gerektigi gibi çıkar. ben enfeksiyonu uzaktan görsem kaptığım için ve esiminde zoruyla günde 2 litre kadar su içmeye çalışıyorum tabi hamileliginde etkisiyle saat başı tuvalete gidiyorum bazen 1 saat bile duramiyorum gitmeden :) folik asiti de aynı saatte almaya çalışıyorum ama 15-20 dakika oynayabiliyoBenim yok biraz hassasiyet var sadece
Rabbim hayirlisi ile saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bu ikinci bebegim olacak allah nasip ederse de her seyi unutmusum..ben cok su iciyorum bu yuzden mi bilmem sürekli tuvalete gitme ihtiyaci içindeyim. .ayni durumda olan var mi?
Vee folik asidi hep ayni saatte mi alıyorsunuz?
Yarin kan verecegim dua edelim birbirimize hayirlisi ile 2 katina cikmis olsn.
haftaya baslarrrKızlar benim mide bulantım vs yok sıkıntı olur mu acaba.?
bende yarını 4 gözle bekliyorum pit pitlar icin insallah guzel haberlerle gelirimBen kuzumun kalp atislarini duydum pit pit.aglicaktim sevincimden.darisi duymayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?