2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benide yazarrmisiniz ANKARA yaş 22 2.COCUK CALISMIYOR muhtemel doğum tarihi 25 ekim

Kızlar benim mide bulantım vs yok sıkıntı olur mu acaba.?

Beni de ekler misiniz
27 yaşındayım
Öğretmenim
Afyon'da yaşıyorum
ilk hamilelik
muhtemel doğum tarihi 03.10.2016

Benim hassasiyet değil de bugün baktım göğüslerimde ki kahverengi alan büyümüş iyice zaten büyüktü koyulaşmış bi de küçük küçük kabarıklar var

Amin hepimize tüm hamilelere hayırlısıyla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin Rabbim. inşallah kandakı değer olması gerektigi gibi çıkar. ben enfeksiyonu uzaktan görsem kaptığım için ve esiminde zoruyla günde 2 litre kadar su içmeye çalışıyorum tabi hamileliginde etkisiyle saat başı tuvalete gidiyorum bazen 1 saat bile duramiyorum gitmeden :) folik asiti de aynı saatte almaya çalışıyorum ama 15-20 dakika oynayabiliyo

Bi can Bi dünya bir hayat dünyaya getirmeye çalışırken biz bir yandan 37 can 37 dünya hayata gözlerini yumdu.vicdanım rahat değil.onların da anneleri bizim gibi titriyordu.o yaşa getirdiler.bu Zaman'lar sebebini bilmiyorum ama haksızlık yapıyor gibi hissediyorum.elimden bişey gelmediği için de kendimi işlevsiz hissediyorum..insanlar ölüyor.ben ne yesem diye titriyorum 1 cm lik bebeğimin üstüne.çok üzgünüm kızlar çok moralsiz.ifade edeyorum

7+2 de ben kusmaktan sürünmeye başlamıştım şimdi Nasıl olucak acaba bi de bulantılar kalp atmaya başladıktan sonra başlar diye duymuştum doğrumu bu

Benim bulantılarım normale döndü biraz kızlar ama sabahları aynen devam öğlen birden sonra hafifliyo birazcık. Buna şükür diyorum. Progestanı alttan vajinal al dedi doktor onun etkisi oldu sanırım. Yarın kan ve idrar tahlili verdi asm.deki doktor da. Benim 6.hafta başladı bulantılar iki haftadır sürünüyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…