2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İstanbul
26 yaş
Çalışıyorum
18-10-2016 beklenen dogum :)
Ankacim beklenen doğum tarihlerimiz ayni canim rabbim inşallah sagsalim hepimizin kucağına almayi nasip etsin inşallah tek isteğim sağlıklı olması. Bende de mide bulantısı kusma yok sadece tuvalete sık çıkıyorum ve uykuya eğilim arttı işyerinde esnemekten ağzım yirtiliyor eve geldiğim gibi yemegimi yiyip 8 gibi uyuyorum sadece sabah 6 gibi tuvalete kalkiyorum. Canım bu daha kontrole ne zaman gideceksin? Ben 1 martta gidicem allah nasip ederse

canım parmak olayını denedim ama beceremedim
Ben bazen cok kötü oluyorum 1.litre felan su içip 3.5 dolaniyorum parmak atiyorum ama yeni bir taktik buldum sabah kalkar kalkmaz bir dilim yeşil ekse elma alıyorum başta kötü geliyor ikinci ısırık rahat oluyor git gel bir dilim elma bir salata tuzluyorum bulantilarimi bastiriyor halsizlik de azaliyor mide ne kadar boş okadar bulanıyor bir dene istersen ki burda elma kilo 8.9 tl salata 9.buçuk tu aldım küçük oğlum da ben ne yesem oda aynisina takılıyor

Arkadaşlar 2 gün önce hcg 107.33 tü bugün yapılan testte 363.61 sizce normalmi ilk defa hamilelik yaşıyorum
Maşallah güzel hayırlı olsun folik asit i unutma 6.7 haftada git dr a bebisi seyiyi kalbi gör kafanı bulandirma hersey yolunda ve normal yollar la olduysa

Bende çok Üzgünüm sabah oturdum ağladim okudum Rabbim yardimci olsun

Bu arada benim doktorum odasına girdiğim ilk andan itibaren çok pozitifti. iki hafta önce yaptırdığım kan testini gösterdim. hmn ultrasona aldı keseyi ve bebeği aynı anda gördük çok net olmasada kalp atışlarını da dinletti, haftaya yine gel güçlenir bir kez daha dinleriz dedi. bir grup kan ve idrar testi verdi değerlere bakmak için. Arkadaşlar ihtimaller üzerine olumsuz olumsuz hiç konuşup moralimi bozmadı bebeğin iyi tutunmuş çok istekli falan dedi. Adam on numaraydı ve ben o odadan çok mutlu çıktım. O gün anladm ki dr. çok çok önmli, kendinize pozitif ve güleryüzlü doktorlar bulun.

canım onu dr söylüyor erken ya da geç döllenme olduğunu, benim olası yumurtlama günümden bir gün önce döllenme olmuş, onu direk söyledi.

ben o kadar zamandır umutsuzum ki bu ülkeden. hep bizi kandırıyor bütün iktidarlar. 10 ekim deki katliamda ankaradaydım, ben de katılmıştım. tek amacım barış huzur gelsin artık şu topraklara. sıradan bir ortadoğu ülkesi gibi yaşamayalım, her gün bir yerde patlama her gün bir yerde cinnet! tacizler tecavüzler. zenginler daha zengin olsun diye helak olan halk çocukları. o kadar kötüydü ki anlatamam. 2 dakika önce simit aldığım simitçinin orda oldu patlama tekrar dönecektim eşim çok kalabalık gitme dedi. anlık bi kararla geri dönseydim şimdi yoktum. hala atlatamadık şokunu. annelr eşler babalar kardeşler sevgililer herkes her şey perişandı. yanımıza gelen yaralıların üstünde ölenlerin parçaları vardı bakamıyorduk. ağaçlardan insan parçaları sarkıyordu. günlerce gözümüzü kırpamadık. adli tıpın önü ağıtlarla inliyordu ve yanı başında düğün yapıldı havai fişekler patlatldı. o gün dedim ki hiçbir şeyin anmalamı yok. bu ülkede en ucuz şey insan canı. en azından adli tıpın yanında havai fişekler patlatılmasaydı olmaz mıydı diye binlerce insan yakınlarını arıyor, parçalarını bulmaya çalışıyordu. yakından tanıdığım dört kişi öldü biri öğretmen arkadaşımdı. iki gündür aynı şeyleri tekrar yaşıyoruz. adli tıpın önü gözümün önüne geliyor şimdi. yazık çok yazık. yine ağıtlar yakılıyor. aklım almıyor. ankaranın göbeğinde en azından ihmal olmadan iki canlı bomba girip 102 insanı öldürmüştü. suruçta gececik üniversite öğrencileri öldü. şimdi de ankaranın en güvenli olması gereken resmi kurumların bulunduğu bölgede yine patlama. birileri düğmeye basıyor biz ölüyoruz. her şey türkiye savaşa girsin diye iyice anladım ben bunu. ve duygu olarak öylesine bitmişiz ki 10 ekim akşamı kendi facemde benim arkadaş olduğum tanıdığım bildiğim insanlar ankara merkez patlıyor herkes diye alay etmişler. inanamadım. bu daha büyük şok oldu benim için.

çok uzattım ama insan canı her şeyden önemli olmadıkça, ölümler devam edecek çünkü. 300 tane madenci öldü tek bir yaşam odası olmadığı içi ve ülkenin her yerine nükleer santral yapılıyor. dünyada bir işçinin ölmediği tarz bir madende 300 işçimiz ölüyorsa ve bu ülkede yer yerinden oynamıyorsa nükleerle tüm ülkeyi kaybederiz biz. ama sesimizi çıkarmıyoruz. herkes bu beni ilgilendirmiyor diyor. ama her şey o kadar birbirine bağlı ki. artvin halkı altın madeni istemediği için günlerdir gaz cop yiyor mesela.

neyse ben çok doluyum mutsuzum. umarım güzel günler gelecek bunlar bitecek.

yeşil elmayı burda duymuştum canım aldım. burda ucuz 3 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. geçen hafta marul iyi gelmişti bu hafta içim istemedi ama tekrar deneyecem o da 2 tl falan burda. salatalıktan midem bulanıyr bi de mevsimi olmayanı yemeyin diyorlar zate diye zorlamıyorum kendimi.

Ist 27 yas ilk gebelik laboratuvar tekn. Beklenen dogum tarihi 02.10.2016 yazarsaniz :)
merhabalar bende laboratuarda calısıyorum ama cok agır kımyasallarla sulfurık asıt fln. doktorum kesinlikle bu dönemde yasak dedı. rapor verdi calısamaz dıye. calıstıgım yere vermeye korktum acıkcası. sen nasıl dıkkat edıyorsun.

Evet canım ama arkadaş orda haftalık nasıl hesaplanıyor geç döllenme olduğunda neye göre hesaplıyor demişti onu anlattım... Sonuçta drlarda tam tarihi bilemez sadece ulrtasonun verdiği tarifhe göre yorum yapabiliyorlar...
canım onu dr söylüyor erken ya da geç döllenme olduğunu, benim olası yumurtlama günümden bir gün önce döllenme olmuş, onu direk söyledi.

Kızlar doktorunuz şu kan ısrar tahlili yaptı mi yada ne zaman takiliyo bende önce kansızlık vardı ama kese için gittiğimde hiç kan tahlili felan istemedi benden

Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil kalp atisini duyanlar gozunuz aydin darisi benim gibi duymayi bekleyenlerin basina benim iki gundu mide bulantim yok neden acaba yoksa bir sorunmu var insallah bir sorun olmaz

canım bazen öyle oluyormuş bence canını sıkma. sürekli olmayabilirmiş. hatta bi hafta sadce bulantısı sürenler bile var. bebekler en yüksek derecede faydalanıyorlarmış bizden. yaşama içgüdülei yüksek. merak etme . iyi haberlerini beklyirouz .

Kızlar ben dün dr gittim 6+2 yim. Tabi ultrasonda 5+6 çıktı. Kese 12mm ve geçen haftayla orantılı büyümüş dedi. Alttan muayne etti kesenin içinde bebek gözüktü kalp atışı yok şuan için erken dedi: 2 hafta sonra gel dedi... Bende 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah duyarım. Kanamm yine va içerde r ama az bir de öncesi keseye yakındı bu seferki uzak. İnşallah duyarım kalp atşını bende som durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…