Ankacim beklenen doğum tarihlerimiz ayni canim rabbim inşallah sagsalim hepimizin kucağına almayi nasip etsin inşallah tek isteğim sağlıklı olması. Bende de mide bulantısı kusma yok sadece tuvalete sık çıkıyorum ve uykuya eğilim arttı işyerinde esnemekten ağzım yirtiliyor eve geldiğim gibi yemegimi yiyip 8 gibi uyuyorum sadece sabah 6 gibi tuvalete kalkiyorum. Canım bu daha kontrole ne zaman gideceksin? Ben 1 martta gidicem allah nasip ederseİstanbul
26 yaş
Çalışıyorum
18-10-2016 beklenen dogum :)
Bulantilar konusunda ben çok kötüyüm sorunlarla ayaktayim hergün sabah ağlayarak çıkıyorum evden dayanılmaz hal aldı en kısa zamanda geçer inşallah dayanamıyorum 1 haftada 2 kilo verdim bugün doktor kontrolum varhaftaya baslarrrmerak etmeyin 7.haftayi bekliyor çünkü bulantilar
Anladım cnm bende 4+5 keseye 8.13 mm dedi ondan sordum cnm4+3 te tek kese 6mm cnm. İkinci kese görünmedi.
Cnn üstten mi alttan mi musun ile duydunuz cnmBen 6+3 te duydum cnm
zaten genel olarak yaptığımız şeylermiş canım tesekkürler bizimle paylaştığın için ben sıvı yağ kısmına katılmadım bence sadece zeytinyağı tüketilmeli diğer yağlar zararlı cünkü karıştırılmamalı .
Ben bazen cok kötü oluyorum 1.litre felan su içip 3.5 dolaniyorum parmak atiyorum ama yeni bir taktik buldum sabah kalkar kalkmaz bir dilim yeşil ekse elma alıyorum başta kötü geliyor ikinci ısırık rahat oluyor git gel bir dilim elma bir salata tuzluyorum bulantilarimi bastiriyor halsizlik de azaliyor mide ne kadar boş okadar bulanıyor bir dene istersen ki burda elma kilo 8.9 tl salata 9.buçuk tu aldım küçük oğlum da ben ne yesem oda aynisina takılıyorcanım parmak olayını denedim ama beceremedim
Maşallah güzel hayırlı olsun folik asit i unutma 6.7 haftada git dr a bebisi seyiyi kalbi gör kafanı bulandirma hersey yolunda ve normal yollar la olduysaArkadaşlar 2 gün önce hcg 107.33 tü bugün yapılan testte 363.61 sizce normalmi ilk defa hamilelik yaşıyorum
Bende çok Üzgünüm sabah oturdum ağladim okudum Rabbim yardimci olsunBi can Bi dünya bir hayat dünyaya getirmeye çalışırken biz bir yandan 37 can 37 dünya hayata gözlerini yumdu.vicdanım rahat değil.onların da anneleri bizim gibi titriyordu.o yaşa getirdiler.bu Zaman'lar sebebini bilmiyorum ama haksızlık yapıyor gibi hissediyorum.elimden bişey gelmediği için de kendimi işlevsiz hissediyorum..insanlar ölüyor.ben ne yesem diye titriyorum 1 cm lik bebeğimin üstüne.çok üzgünüm kızlar çok moralsiz.ifade edeyorum
canım onu dr söylüyor erken ya da geç döllenme olduğunu, benim olası yumurtlama günümden bir gün önce döllenme olmuş, onu direk söyledi.Aynen bende öyle 5 ocaklılar da var bir gariplik hadi bakalım:) evet yani bebek 4 haftalıkken 3 haftalık oluyor. Çünkü sen aralık 19 yumurtlamamışta 22 23 vs yumurtlamış oluyorsun.. 22 desek biz ona önüne 15 gğn ekle adet tarihini buluyorsun falan:))
Bi can Bi dünya bir hayat dünyaya getirmeye çalışırken biz bir yandan 37 can 37 dünya hayata gözlerini yumdu.vicdanım rahat değil.onların da anneleri bizim gibi titriyordu.o yaşa getirdiler.bu Zaman'lar sebebini bilmiyorum ama haksızlık yapıyor gibi hissediyorum.elimden bişey gelmediği için de kendimi işlevsiz hissediyorum..insanlar ölüyor.ben ne yesem diye titriyorum 1 cm lik bebeğimin üstüne.çok üzgünüm kızlar çok moralsiz.ifade edeyorum
Ben bazen cok kötü oluyorum 1.litre felan su içip 3.5 dolaniyorum parmak atiyorum ama yeni bir taktik buldum sabah kalkar kalkmaz bir dilim yeşil ekse elma alıyorum başta kötü geliyor ikinci ısırık rahat oluyor git gel bir dilim elma bir salata tuzluyorum bulantilarimi bastiriyor halsizlik de azaliyor mide ne kadar boş okadar bulanıyor bir dene istersen ki burda elma kilo 8.9 tl salata 9.buçuk tu aldım küçük oğlum da ben ne yesem oda aynisina takılıyor
merhabalar bende laboratuarda calısıyorum ama cok agır kımyasallarla sulfurık asıt fln. doktorum kesinlikle bu dönemde yasak dedı. rapor verdi calısamaz dıye. calıstıgım yere vermeye korktum acıkcası. sen nasıl dıkkat edıyorsun.Ist 27 yas ilk gebelik laboratuvar tekn. Beklenen dogum tarihi 02.10.2016 yazarsaniz :)
canım onu dr söylüyor erken ya da geç döllenme olduğunu, benim olası yumurtlama günümden bir gün önce döllenme olmuş, onu direk söyledi.
Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil kalp atisini duyanlar gozunuz aydin darisi benim gibi duymayi bekleyenlerin basina benim iki gundu mide bulantim yok neden acaba yoksa bir sorunmu var insallah bir sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?