2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Coraspirin demiş olabilir eminmsin aspirin dedigine

Valla canım aspirin dedi ama reçete ne onu bilmiom? Benim geçen Ağustos ayında düşüğüm oldu. Ona istinadenmi dedi bilemedim.

Büyük ihtimal coraspirin demiştir, bende kullanıyorum iğne ile beraber geçen haziran ayında 9haftalık kalbi durdu 4tane de kimyasal yaşadım canım

Gece bir an önce yatağa geçsem de uyusam modundayım çok heyecanlıyım uyucam diye çok komik görünüyorum ama engel olamıyorum , eşim 2 gün önce evden almaya gelicekti beni bende aşağında bekleyeyim dedim oturdum bahçe de orda uyumuşum vücudum çok yorgun demek ki , ben hep kızım olsun istemiştim ilk ama oğlumu kaybedince onun yerine oğlum olsun diye içimden geçiriyorum sağlıklı olsun kucağıma alayım da önemli değil ikisi de yok Nasıl olsa

Canim 1 hafta once hafif kanamam olmustu dr alttan baktiginda tupun ustunde sanki bisey var dis gebelik ya da pihti dedi. Ben panik yapip docente gitti m docent ertesi gun hic bisey göremedi yumurtanin yaninda bi kitle o bisey olmaz dedi.simdi degerlerimi takip ediyolar yine de 48 arayla...314 sonra 1090 cikti cuma yine verecegim.. docent gebesin dio ama hala inanamiyoru.

Kizlarrrrr merh. Bende katildimm.
Son regli tarihim 20 ocak.
Dogum tarihi kismet olursa kizimin d.gunu 26 ekimm olacakk
Hayirli olsn canim kiz demissin icine mi dogdu benim de regl 20 ocak 26 ekim dogum tarihi diyor

Gecmıs olsun canım ınsallah bırsey cıkmaz yuregını ferah tut degerınde cok guzel bence ıc korkma
bende cumartesı gunu acıbademden randevu aldım cem batukan baya ovuyorlar onu bu konuda dırek oraya gıdıcem usg gırmeye bakalım ne olacak

Hayirlisi olsn canim ben de medipol de suna hanima gittim onu da cok ovuyorlar..rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsn

Benim bi kizim var onun dogum tarhide 26 ekim yoksa simdiden cinsiyet belli olmaz

Göğüslerinizin kahverengi kısmında değişiklik var mı hanımlar ?

Merhaba hanımlar Allah hepimızı bebegine sağ salim kavustursun. Bende Allah nasip ederse Ekim annesi olucam. Temmuz annesi olacaktım 20 haftalikken doğum yaptım 10 dakika dayanabildi oğlum şu an öyle bi psikolojideyimki havadan nem kapan hesabı küçücük bişeyde ödüm kopuyor. birbirimize dua edelim sağ salim. kavusalim bebislerimize

Merhaba inşallah sağ salim hayırlısı ile kucağına alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…