Dr yanlz ıhlamur dedi beslenme listesi verdi yasaklar ve yiyeceklerinin adi var atayim 3.4 sayda isterseniz resimyasak mıymıs bilmiyordum ben tarcın elma ıhlamur içiyorum
Benim doktorum hiç bir şey demiyor. Resim atarsan çok güzel olur. :) çok sevinirim canımDr yanlz ıhlamur dedi beslenme listesi verdi yasaklar ve yiyeceklerinin adi var atayim 3.4 sayda isterseniz resim
cok iyi olur cnm atsanDr yanlz ıhlamur dedi beslenme listesi verdi yasaklar ve yiyeceklerinin adi var atayim 3.4 sayda isterseniz resim
Arkadaşlar, uyuz bir doktora çattım. Burda gelişcek bebek dedi başkada bişi demedi. Bide aspirin kullan dedi bi tuhaf geldi. Almadım tabi. 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Benim içim rahat etmedi. tekrar kan testi yaptırdım. 480'den 1245 çıkmış. Benim durumum nedir şimdi?
Coraspirin demiş olabilir eminmsin aspirin dedigine
Evet cnm düşük ve bebek kaybında coraspin veriyorlar genelde. Ben de kullanıyorumValla canım aspirin dedi ama reçete ne onu bilmiom? Benim geçen Ağustos ayında düşüğüm oldu. Ona istinadenmi dedi bilemedim.
Valla canım aspirin dedi ama reçete ne onu bilmiom? Benim geçen Ağustos ayında düşüğüm oldu. Ona istinadenmi dedi bilemedim.
Bende de uyku var belki 5.6 saat olmaz oda geceye geliyor hele gündüz açamıyorum gözlerimi ama gece gündüz karıştı bende gündüz uykulu yorgun gece halsiz uykusuz ne yapalim kız degilsede olmasin benim oğullarımi da cok seviyorum ne yapalım pipi temizlemeye alışkınim
Kızlar doktorum henuz sonucu bılmıyor cumartesı sabahı ogrenecek ama benım artık hıc umudum kalmadı normal bır gebelıge donecegıyle ılgılı.
Yükseliş devam edıyor ama yeteri kadar değil bu hem dış gebelik h emde bozulmuş bi gebeliği anımsatıyormuş. Bız dun 6+1 gunlugunuz beta bu sekılde cıkınca hıc usg bıle gırmedım bısı gozukmeyecek dıye acıkcası. cuma gunu tekrarlanacak sonuc cumartesı bakılacak ondan sonra artık ne oldugu bellı olacak sanıyorum . 2 2erkekannesi sana neden dıs gebelık suphesı dedıler ? kan sonucun guzel katlamıs cunku
Hayirli olsn canim kiz demissin icine mi dogdu benim de regl 20 ocak 26 ekim dogum tarihi diyorKizlarrrrr merh. Bende katildimm.
Son regli tarihim 20 ocak.
Dogum tarihi kismet olursa kizimin d.gunu 26 ekimm olacakk
Gecmıs olsun canım ınsallah bırsey cıkmaz yuregını ferah tut degerınde cok guzel bence ıc korkmaCanim 1 hafta once hafif kanamam olmustu dr alttan baktiginda tupun ustunde sanki bisey var dis gebelik ya da pihti dedi. Ben panik yapip docente gitti m docent ertesi gun hic bisey göremedi yumurtanin yaninda bi kitle o bisey olmaz dedi.simdi degerlerimi takip ediyolar yine de 48 arayla...314 sonra 1090 cikti cuma yine verecegim.. docent gebesin dio ama hala inanamiyoru.
Hayirli olsn canim kiz demissin icine mi dogdu benim de regl 20 ocak 26 ekim dogum tarihi diyor
Hayirlisi olsn canim ben de medipol de suna hanima gittim onu da cok ovuyorlar..rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsnGecmıs olsun canım ınsallah bırsey cıkmaz yuregını ferah tut degerınde cok guzel bence ıc korkma
bende cumartesı gunu acıbademden randevu aldım cem batukan baya ovuyorlar onu bu konuda dırek oraya gıdıcem usg gırmeye bakalım ne olacak
Ilk gittiğine kese boyun kacti cnm senin4+3 tek kese
6+1 2 kese 2 bebek karından kalp atışı
6+4 vajinal kalp atışı duyuldu canım.
4+3 te tek kese 6mm cnm. İkinci kese görünmedi.Ilk gittiğine kese boyun kacti cnm senin
Evet canım genetikte test yapıldı 4genimde mutasyon var simdi oksapar 0.4 iğne ecopirin100mg kullanıyorum sen yaptırdın mı test ?
Canimo dedigi coaspirin .kan sulandirici kullanilirCoraspirin demiş olabilir eminmsin aspirin dedigine
Benim bi kizim var onun dogum tarhide 26 ekim yoksa simdiden cinsiyet belli olmazCanim 1 hafta once hafif kanamam olmustu dr alttan baktiginda tupun ustunde sanki bisey var dis gebelik ya da pihti dedi. Ben panik yapip docente gitti m docent ertesi gun hic bisey göremedi yumurtanin yaninda bi kitle o bisey olmaz dedi.simdi degerlerimi takip ediyolar yine de 48 arayla...314 sonra 1090 cikti cuma yine verecegim.. docent gebesin dio ama hala inanamiyoru.
Hayirli olsn canim kiz demissin icine mi dogdu benim de regl 20 ocak 26 ekim dogum tarihi diyor
genetik test niye yapılıyor. herkese mı yapılması lazım. benım doktorum yapmadı hıc bırsey
Merhaba hanımlar Allah hepimızı bebegine sağ salim kavustursun. Bende Allah nasip ederse Ekim annesi olucam. Temmuz annesi olacaktım 20 haftalikken doğum yaptım 10 dakika dayanabildi oğlum şu an öyle bi psikolojideyimki havadan nem kapan hesabı küçücük bişeyde ödüm kopuyor. birbirimize dua edelim sağ salim. kavusalim bebislerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?