kızlar ishal normal mi bide dun aksam resmen sıstım patlayacaktım uzerımdekı taytın tum cızgılerı vucudumda bellı oldu resmen ayaklarım bacaklarım 2 kat oldu sızdede oldumu hıc
2 gün süren pembe kahve akıntı şeklinde oldu.peceteye geliyordu sadece. Sonra 1 gun olmadı diğer gün pembe kanama. 1 saat surdu azdi. Doktor olabilir dedi ayrıntılı olarak cumartesi günü gittiğim zaman konuşacağım. Kan sulandırıcı igne kullaniyorum ondan da olabilir ağır gelmiş olabilir dedi.
keseyi gördük canım çok şükür :) düşük tehdidi devam ediyor dedi dinlensen de koşsanda olacağı varsa olacak dedi. iğne verdi salı günü yaptırmıştım haftada bir yaptır dedi. lekelenme olmadı bir daha ama korkuyorum
Ben daha birkaç arkadaşım dışında kimseyle paylaşmadım, fazla mı pimpirikliyim acaba? Yarın doktora gideceğiz pozitif haberinden sonra ilk kez, heyecanlıyım, bu hafta keseyi görürüz umarım.
Sizler paylaştınız mı hemen?
keseyi gördük canım çok şükür :) düşük tehdidi devam ediyor dedi dinlensen de koşsanda olacağı varsa olacak dedi. iğne verdi salı günü yaptırmıştım haftada bir yaptır dedi. lekelenme olmadı bir daha ama korkuyorum
Canım yinede dinlen sen. Ben gündüz işte yoruluyorum ama gece hep yatıyorum. Eve gelince yemek sonra yatış. Uzanıyorum hep. Benimde yarın kontrolüm. İyidir bebeklerim ins. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah
Ben daha birkaç arkadaşım dışında kimseyle paylaşmadım, fazla mı pimpirikliyim acaba? Yarın doktora gideceğiz pozitif haberinden sonra ilk kez, heyecanlıyım, bu hafta keseyi görürüz umarım.
Sizler paylaştınız mı hemen?
cnm ben bir kaç arkadaşımla paylaştım sadece. keseyi gördüm ama bebeği - kalp atışlarını görmeden ailelere söylemedik bekliyoruz yarına inşallah. ama söylemek lazım ben çok pnpirikli olduğum için erteledim ama kese görününce paylaşılmalı güzel haber :)
cnm ben bir kaç arkadaşımla paylaştım sadece. keseyi gördüm ama bebeği - kalp atışlarını görmeden ailelere söylemedik bekliyoruz yarına inşallah. ama söylemek lazım ben çok pnpirikli olduğum için erteledim ama kese görününce paylaşılmalı güzel haber :)
İnsan ilk hamileliği olunca ne yapacağını şaşırıyor, hem herkese söylemek istiyor hem herkesten saklamak istiyor ama iyi ki burada paylaşabilecek birileri var
İnsan ilk hamileliği olunca ne yapacağını şaşırıyor, hem herkese söylemek istiyor hem herkesten saklamak istiyor ama iyi ki burada paylaşabilecek birileri var
Bende asla soylemicem 3 ay doluncaya kadar diyordum ama kalp atisi bile duyulmadan ailelere soyledik.bagira cagira diyesim var herkese tutamiyorum ki..insallah hersey hepimizi icin hep guzel olur ekimde kucaklarimizda olur bebeklerimiz
kızlar benimki 6+1 bugün 3 te doktor randevum uz var sizce kalp atışını duyma ihtimalim var mı? ikinci bebisim ilkinin kalbi durmus tu bunda şimdi biraz tedirginim inslh kalp atışlarıni duyarım :)
kızlar benimki 6+1 bugün 3 te doktor randevum uz var sizce kalp atışını duyma ihtimalim var mı? ikinci bebisim ilkinin kalbi durmus tu bunda şimdi biraz tedirginim inslh kalp atışlarıni duyarım :)
Az önce doktor randevum vardı salı günü 7300 olan bhcg bugün 14600lerde çıktı. Doktor salı günü test 4te yapıldığı v bugün de sabah 9da yapıldığı için istediğiniz sonuç olmayabilir bakalım bekleyeceğiz dedi. Usgde normal göründüğünü satımla uyumlu gittiğimizi söyledi 5+1im bugün itibariyle ve 9.10 mm kese boyutu.offf bilmiyorum kafam allak bullak oldu. Haftaya cuma gününe kadar beklemem lazım