2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İnşallah canım yaa,inatçı ve güçlü olsunlar.gelsinler dünyaya. Allahima sukurler olsun.

irosss canım çok üzüldüm sıkma canını herşeyin hayırlısı sağlıklı bebek olsaydı oluşurdu sağlıksız doğursaydın daha mutsuz olacaktın üzme kendini

Kızlar bebeğiniz kesenin sağında mı solunda mı? Solda olunca erkek sağda olunca kız oluyormuş. Oğlumun kağıtlarına baktım solda duruyomuş. Şimdiki sağda duruyor. Hadi hayırlısı:)

Keşke dediğin gibi olsa ultrason resmimi gördün mü atmıştım kese hem düzensiz hemde içinde gölge gibi bişey var o ne olabilir acaba doktor sağlıksız kese düzelmez içinde embriyo yok
Seninle aynı haftadayken bende de embriyo görünmemişti, hatta yolk kesesi bile yok ve büyük ihtimal boş gebelik demişti. Ama sonraki gün vajinal ultrasonla görülmüştü. Üzme kendini. Başka bir doktora git. İnşallah benimki gibi senin doktorun da yanılıyordur. Vajinal ultrason yapıldı mı sana?

Kızlar bebeğiniz kesenin sağında mı solunda mı? Solda olunca erkek sağda olunca kız oluyormuş. Oğlumun kağıtlarına baktım solda duruyomuş. Şimdiki sağda duruyor. Hadi hayırlısı:)
Benim elime alınca sağa geliyor ben esim geçici gorevden kktc de evim eşyam Türkiye de olsa bende oğullarımin kine bakardim

irosss cnm az düşünme sabret bekle benim adetin 3.günü 4600 felan çıktı dr sekli bozuk kese içi görünmüyor arkalarda 2 karartı ve içerde kanama var dedi sonraki hafta sekli düzenli iceri temiz bir kese dedi gecen hafta 7.+2 günlük bir pıt pıt gördü ama kanama gene olmuş yat folikasit e devam ve istirhat ve ilk muayene de 3sekli bozuk keseydi dedi suan iyisiniz yatin bol bol yat

Va
jinal baktığında tam tersi oluyormuş benim vajinal kesenin solundaydı yani normal de sAğda. Benim kide ozmn kız:). Oğlumun ki yanımd değilmkağıtları olsaydı Bakacaktım

Va

jinal baktığında tam tersi oluyormuş benim vajinal kesenin solundaydı yani normal de sAğda. Benim kide ozmn kız:). Oğlumun ki yanımd değilmkağıtları olsaydı Bakacaktım
Burda baska bebişleri olan arkadaşlar var birinin kizi birinin oglu var bir ara benim ultrason resimleri ile karşılastircam yazarim

Va

Aa öyle miymiş? Benimki vajinal bakılmıştı. Çarşamba randevum var, bakayım o zaman ters yönde mi çıkacak. Bi an kızım olcak hissine kapıldım sanki amaan sağlıklı olsun da hiç farketmez, bir pipili daha büyütürüz artık

Kizlar merhaba bir sorum olacak allahin izniyle hamile kaldim yarin 4 haftalik olacak sali beta hcg 32 ydi persembe ikiye katlamasi gerekir dedi doktor benimki 126 olmus sizce cok artmamismi ikiz falan olabilirmi ??? Birde gunasiri tahlil yaptiran oldumu aranizda ben cok korkuyorum kan degeri duser die

kızlar benim sat 13 ocak hcg ilkinde 107 2.de 363 çıktı dr gayet güzel dedi ama 2 haftalık hamilesin dio 5 hafta sonra çağırdı kalp atışını duyarız dedi ben daha keseyi görmeden nasıl dayanırım 5 hafta cuma günü tekrar başka dra gidicem sat a göre şuan 5h 5g lük hamileyim. ve başlarda sadece sağ kasığımda ağrı vardı şuan sürekli olmasada sol kasığımda da ağrı var acaba ikizmi 2 kasıkta ağrı yaşayan var mı sizlerde. buarada aşırı sinirli ve stresliyim durduk yere ağlama krizleri yaşıyorum benim gibi olan varmı nezaman geçicek bu değişik ruh hali

Kendin
i değerlerle kasma Can'ım ben hamileliğimi idrar testiyle öğrendim aynı gün dr a gittim kese kalp atışını duydum.hiç beta hcg bile yapmadım

Valla benim için hiç farketmiyir kız erkek kalp atışını duyayım:)) bir pipiye daha razıyım

Canım dr demesine göre 4 haftalıksın... 2 haftalık demesi döllendiktrn sonra ki evre. Sıkma cnını ama kalp atışı beklemek istemiyorsan kesenin için de bebeği de görmek istiyorsan en az 3 hafta bekle canım. Rahat edrrsin..

Daha yeni başlıyoruz canım
Benim farklı zamanlarda hem sağ hem sol kasığım ağrıyor , sürekli baş ağrısı, mide bulantısı var. Ruh halim de sürekli bozuk, bu süreçte çalışan anne adaylarını kıskanıyorum , tamam benim evde bacağımı uzatıp dinlenme imkanım var ama, her gün giyinip dışarı çıkıp , insanlarla iletişimde olmak iyi gelirdi bana , her halimize şükür tabi..
Sabırlı ol arkadaşım ben adetten 9 gün sonra sağlık Ocağında bthcg ölçtürdüm doktora daha gitmedim önümüzdeki Cumartesi günü gideceğim inşallah Kese var mıydı bebek göründü mü kalp atışı duyulmadı stresini yaşamak istemedim , 3 ay dolduğunda daha rahat olucaz inşallah , her şey Rabbimden neylerse güzel eyler..

Burda baska bebişleri olan arkadaşlar var birinin kizi birinin oglu var bir ara benim ultrason resimleri ile karşılastircam yazarim
Şimdi baktım oğlumunkine tam ortada canım:) aman allahım aklıma kötü kötü şeyler geldi:)) ben de şunu duymuştum kese yuvarlak ise kız fasülye gibiyse erkek. Ayrıca yumurtlama gününden sonra dçllendi ise kız hemen döllendiyse erkek. 3. Eğer enfeksiyonun varsa kız olurmuş. Bunu hamile kalmamı sağlayan kadın doğumcu dedi. Sen zaten böyle hamile kalırsan kızın olur. Nrden dedim. Enfeksiyonunolanın kızı oluypr dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…