2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Anladm çok teşkkür ederm inşallah benm içinde güzel devam eder herşey hayrlısı bakalım.. Güzel ve rahat hamilelkler dilermm :)

Bizim ilk çocuklarımız bir kız bir erkek olsun istiyor gönlüm tabi önce sağlıklı sıhhatli olsunlar ins. :)

benıim rubella sınır değerde cıktı. ıleri tahliller ıstedıler 10 gun sonra cıkacak moralım cok bozuk cumadan beri. o degerler de pozitif cıkarsa gebeligi sonlandırmak lazım dedı doktor. napcaö bilmiyorum hıç.
özelde bı yerde yaptırdım orda da normal sınırlarda cıktı. ama özele güvenmeyin dedıler. kafam cok karısık.

canım cevap için çok teşekkür ederim.

Kız o ne 1300 e muayneye gidiyon sadece kese görüyor öylemi. Sökerim kız ben o dr ciğerini:)) anam bunun doğumu kaç para. Töbe billah gitmem. Ne kız bu altın mı doğuyormuş çocuk:)) şaka bir yana bu hangi dr seni azarlayan mı? Bir de şu dr adını versene bacım merak ettim:)) neyse hayırlısı olsun canım bebeğin sağlıklı olsunda...

Elbette dr iyi nilir ama ben ilk defa duydum böyle diyem dr. Arkadaş bu dr aynı kitabınaynı okulu okumuyor mu hepsi niye farklı sçylüyor ki anlamıyorum ya

Merhaba hanımlar,
SAT 20 Ocak, 16 ve 18 Şubat'ta beta testi yaptırdım, 91 ve 586 çıktı. Perşembe doktor randevum var. Bugün de gidip kan versem mi diyorum. İlk hamileliğim, epey pimpirikliyim o yüzden. Keseyi görür müyüm ne dersiniz Perşembe günü?

O zaman bu hafta Cuma günü için tekrar randevu alayım madem.
Seni tebrik ederim, ikizlere minik kardeş de süper olur, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, maşallah :)
Çok teşekkür ederim canım :)İnşaAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı :)

Ay canım Rabbim tamamına erdirsin sizin ev düğün yeri olacak desene benim de hep hayalimdir ikizim olsun , Rabbim gönlüne göre versin bu sefer de tatlı bi oğluşun olur inşallah
Canım çok teşekkür ederim nede güzel yazmışsın :) Rabbim seninde gönlüne göre versin :) Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşaAllah :)

Merak etme canım ilk dört ay bebiş annenin yediklerinden beslenmiyor,depolarından besleniyor.Sen kendi depoların için yemelisin.

kızlar benim hiç bulantı kuSMA basdonemsi vs yok sadece halsizlik var benim gibi olan var mı acaba yada daha erken mi? doktorum a sordum ne guzel işte korkma dedi sizde durum nedir?
Önceki gebeliğimde de bunda da bulantım vs yok.Bunda biraz yorgunluk ve uyku hali oluyor oda bütün gün 8 aylık ikizlerimle ilgilenmemden kaynaklanıyor.

herkese meraba arkadaşlar.. bebek bekleyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum :)
son adet tarihim 18 ocaktı.
ben de bu sene ekimde 2.kez anne olacağım inşallah.. 31 aylık bir oğlum var..
btgch değerlerim iki gün arayla 600 küsür ve 1600 küsür çıktı ama ultrasona hiç girmedim daha..
2-3 hafta sonra gideceğim doktora..
herkeslere sağlıklı, sorunsuz ve bulantısız hamimelikler :)

Kızlar ya açlık kan şekerim 120 çıktı doktor 95 olması lazım dedi benim gibi olan var mı ?
Önceki hamileliğimde diyabettim canım ben hatta 20. haftadan sonra insülin iğneleri vuruldum diyetle bile düşmedi.Bu hamileliğimde dikkat ediyorum hatta karatay beslenmesi yapıyorum şekerim normal çıkıyor.Şimdiden dikkat etmen gerekiyor.Her canımızın istediğini yeme lüksümüz yok maalesef

Hayırlı haberlerle gel inşaAllah Önceki gebeliğimde bende clexane vuruldum kan pıhtılaşmam olduğu için.

Çok üzüldüm ya

Karatay Beslenmesi derken hiç ekmek yemiyor musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…