- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Bana kese bozuk ve sağlıksız zaten embriyo da oluşmamış dedi yeni daha oluşur veya kese düzelir dedim boşuna beklersin artık hiç bişey olmaz dedi bugün 14de kendi doktoruma randevu aldım korku içinde bekliyorum
kişiden kişiye değişiyor demekki ama benim ağrım var kasıklarımda bir hafta oldu idrar testinde hep negatif kanda baktıracam bi deBenim adetim geçene kadar hiç belirtim olmadı canım adet olmam gereken gün yolculuk yapmıştım eve giderken ıslaklık hissettim adet oldum sandım ama beyaz akıntıymış :) hatta o kadar ihtimal vermedim ki memlekete gitmiştim bulaşık yıkıyordum kızkardeşim bırak ben yıkarım belki hamilesindir dedi hayır imkansız dedim inanmadı karnımı yumrukladımAl bak yok işte dedim :) meğerse bebeğimi dövmüşüm haberim yok
beniö şöyle olduBenm ilk değerim 59 ikigün sonra 67 iki gin sonra 90 ikigün sonra 198 oldu. Doktrm tekralama 3 hafta sonra kalp atımına gel dedi. Ben dayanamayıp 4 gün sonra yine baktrdm 1000 olmuştu çok rahtlamştm artk katlıyor diyo ama ondan iki gün sonra baktrdğmda 1350 olmuş.. En son cuma baktrdm sonra tekrar baktrmadm şuan ne alemde bilmyrm ama çok korkuyorum
Sana yazamadım Allah yardımcın olsunÇok şükür saat 5 e randevumu aldım. Dua edin. Benim dualarımda sizinle...
Ne yazikki sana birsey dememeliyiz dr a git olabilir diyorsa yat hep yat 12. Haftada tutunurda rahat bir nefes alırsın inşallah cnmKızlar kanamam çok değil iki-üç saatte tam kırmızılaşmadan 3-5 damla geliyor. Yalnız şu anda sağ kasığımada ağrı girdi orta şiddette. Hatta makata doğru baskılıyor ağrı. Tecrübeleriniz varsa bana benzer beni aydınlatırmısınız
Yaa benim iki oğlum da kap kara mor olmuştu ama bu kez pembe yavru ağzı hadi bakalim 12.13.haftalarda görünebilir bakalim ilk cinsiyeti kim görecek yazacakBöyle bir şey mi varmış? =))
Yalnız ben de kontrol ettim, koyulaşmış, bakalım her şey yolunda giderse ancak birkaç ay sonra bu teorinin gerçekliğini test edebileceğiz =)
Cinsiyeti bende çok merak ediyorumYaa benim iki oğlum da kap kara mor olmuştu ama bu kez pembe yavru ağzı hadi bakalim 12.13.haftalarda görünebilir bakalim ilk cinsiyeti kim görecek yazacak
Çok kurcalama 9 ay bitmez kendine dikkat et koku bulantı basladimi kalp atışı tam düzenli ve dr ne dediyse ozaman git canin sıkılmaz gittinmi görürsün pıt pıt larıbeniö şöyle oldu
62 - 94-220-1112-1761-2667- ve en son cuma aksamı 4068 oldu 220 ıle 1112 arasında 4 veya 5 gun var
buarada dr keseyı gordumu ?
Tabiki randevu al 10 dolmadan ücret çıkmaz ama randevu al devlette ise gittiğin rendevu alirken deme randevu diye vermiyor direk git diyor ama hastane kabul etmiyor sorun yapıyorkizlar ben ayin 18 inde doktora gitmistim ayin 29 una kontrole cagirdi ama randevu mu almam gerek yoksa 10 gun dolmadigi icin gerek yok mu
Bende cok merak ediyorum listemize cindiyetlerde eklenince cok daha guzel olacakYaa benim iki oğlum da kap kara mor olmuştu ama bu kez pembe yavru ağzı hadi bakalim 12.13.haftalarda görünebilir bakalim ilk cinsiyeti kim görecek yazacak
Benm geçen cuma gttim doktra 1350 idi değer göremedi karından ama değer düşük olduğu için görünmyrdr 1 hafta sonra bakalım tekrar dedi. Siz gördünzmü keseyi ve kaçıncı haftadsnz şuan. Doktrnz artşlar için ne diyor sizebeniö şöyle oldu
62 - 94-220-1112-1761-2667- ve en son cuma aksamı 4068 oldu 220 ıle 1112 arasında 4 veya 5 gun var
buarada dr keseyı gordumu ?
Ne yazikki sana birsey dememeliyiz dr a git olabilir diyorsa yat hep yat 12. Haftada tutunurda rahat bir nefes alırsın inşallah cnm
Inşallah hayirli haberlere inşallahAğrı sızı kalmadı. Bakalım dr ne diyecek. Saat 5 randevum. İnşallah güzel haberlerle gelirim sizi. Hayırlısı
Insallah canım zaten olumsuz dusunmuyorum suandaÇok kurcalama 9 ay bitmez kendine dikkat et koku bulantı basladimi kalp atışı tam düzenli ve dr ne dediyse ozaman git canin sıkılmaz gittinmi görürsün pıt pıt ları
ben perintalojıye gıttım hıc kımseden net bısey duyamayınca bende dıs gebelıkten suphelendıler 1112 ıken deger kese gıbı bısı gorduler ancak 1 hafta sonra deger 5000 kusur oldugunda gorebıldım ben keseyı tam olarak .Benm geçen cuma gttim doktra 1350 idi değer göremedi karından ama değer düşük olduğu için görünmyrdr 1 hafta sonra bakalım tekrar dedi. Siz gördünzmü keseyi ve kaçıncı haftadsnz şuan. Doktrnz artşlar için ne diyor size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?