- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Çok güzel cnm masallah. Benimde aklımdan Serra ve Erva geçmişti kız olsalar :) zümra ismi de hoşuma gidiyorİnşaAllah canım sağlıkla kavuş bebişlerine.Benimde ikizlerden önce 2 düşüğüm oldu yapılan testte kanımda pıhtılaşma çıktı iğne kullandım.En keyifli kısmı isim bulma telaşı :) Benim kızlarımın isimleri Serra&Sare.
Bu kadar olur Serra'nın yanına Erva istemiştim ama eşimin amca kızının adı olduğu için koyamadım :) Zümra da çok güzelÇok güzel cnm masallah. Benimde aklımdan Serra ve Erva geçmişti kız olsalar :) zümra ismi de hoşuma gidiyor
Hoşgeldin canım,hayırlı olsun :)Kızlar bende geldimmmm Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Tabi gönül bir kız bir erkek olsun istiyor. Eşim erkek istediği için yoksa bana göre sağlıklı olsunlar yeter. Ayyy ins o gunlerı görürüm :)Bu kadar olur Serra'nın yanına Erva istemiştim ama eşimin amca kızının adı olduğu için koyamadım :) Zümra da çok güzel
Sağol canım hoşbuldumHoşgeldin canım,hayırlı olsun :)
Uyumamam gereken saatlerde aşırı uyku/halsizlik/yorgunluk, uyumam gereken saatlerde de gereksiz bir dinçlik oldu. Bir de hafif kasık ağrım var, sızı gibi. Kusma, bulantı, baş dönmesi olmadı bende.
Amin, inşallah bekliyoruz güzel haberlerinizi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Siz iki tahlil yaptırdınız, biri sınır değer diğeri ise normal değerler arasında mı çıktı?
Özele niçin güvenilmez diyorlar ki? Bunlar standart taramalar, atla deve işler değil, özelde de gayet güzel yapıyorlar testleri.
Siz içinizi ferah tutun, testlerinizden biri gayet iyi çıkmış, inşallah ileri testleriniz de ona yakınsar.
bugün devlet hastanesinde randevum vardı gitmi çektim ama almışkem gideyim dedim doktor gördüm dedi ama ben bişey anlamadım yinede rahatladım çok sukurCanım kalp atışlarını duydun mu sen
Hayirlisi olsun canim gonlunden ne geciyorsa.Herkes bana bir kiz bir erkek diyordu ama benim gonlumden hep iki kiz geciyordu oyle oldu cok sukur :)Tabi gönül bir kız bir erkek olsun istiyor. Eşim erkek istediği için yoksa bana göre sağlıklı olsunlar yeter. Ayyy ins o gunlerı görürüm :)
Hayirlisi olsun,Allah gonlune gore versin :)Sağol canım hoşbuldum
benim de ikiz olma ihtimali var şimdilik tek kese gözüktü bu hafta yine kontrole gideceğim çok heyecanlıyım
evet iki ayrı yerde tahlil yaptırdım. devlet hastanesinde sınırda cıktı. sınırda cıkan kanı ankaraya gönderdiler. burası kucuk sehır ıkı tane hastane var. ıkısı de bırbırınden kotu. ıns ıyı cıkar sonuçlarım. 8 sene vajınısmustan sonra gelen ilk bebegım olacak ıns. umutla beklıyorum o yuzden
Bende aynıyım canın çok kötüyüm banada doktor zofran verdi bende kullanmak istemiyorum hayatın tadı tuzu bitti hiç birşey yiyemiyorum ama canım migdeni boş bırakmamaya çalış öyle kusmak daha rahat oluyor vede bulantı biraz daha çekilebilir oluyor seni şuan en iyi ben anların 2,5 kilo verdim dahada devam ediyorumArkadaşlar şiddetli bulantılarım var gece uykumdan uyanıyorum bulantı yüzünden sadece sabahları değil 24 saat oluyor neredeyse doktorum zofer 8 mg verdi gerek duydukça kullan dedi ilaç kullanmakta istemiyorum ama mahfoldum kusmaktan bi önerisi olan var mı
ya hakikaten doktora çok güvenmek yanlış başka bir doktora görünse keşke inslh güzel haberler alırız ben çok üzüldüm dua ediyorum inslh düzelecekirosss cnm bendede ayni durum vardi şekli bozuk bir kese arkada gölge gibi biseyler ve icerde kanama olmus dr iyi kötü bisey diyemem 1hafta sonra gel dedi 1hafta sonra gölgeler gitti iceri temiz ve sağlıklı bi kese görünüyo 10.12 gune kalp atisi alcaz dedi bir nokta gibi bir yer gosterdi burda galiba burdan görcez kendisini 10.12 gun dedi 8.9 gun hittim 7+1gunde kendi ve kalp atisini gördüm bu hafta cuma ilk tahlil leri vercem inşallah daha kaliteli bir hastane ve ultrason da
aaa Merhaba canım hatırladn mi beni nasılsınHoşgeldin canım,hayırlı olsun :)
Aynı şekilde bende 3 kilo kadar verdim ve bende artı olarak yeşillikten giardia vürüsü kapmışım bağırsaklarımdan rahatsızım ishal ve bulantı mide ağrısı yapıyor antibiyotik şart dedi doktor bide antibiyotik kullanıyorum elim kolum bağlandı resmen çok kötü durumdayım. Ve gerçekten hayattan tamamen kopartıyor bu bulantılarBende aynıyım canın çok kötüyüm banada doktor zofran verdi bende kullanmak istemiyorum hayatın tadı tuzu bitti hiç birşey yiyemiyorum ama canım migdeni boş bırakmamaya çalış öyle kusmak daha rahat oluyor vede bulantı biraz daha çekilebilir oluyor seni şuan en iyi ben anların 2,5 kilo verdim dahada devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?