Arkadaslar folik asidi aç karna mi iciosunuz yoksa tok mu. Hap kutusunun uztunde ac ve tok ust uste yazilmis da anlamadim. Doktorunuz ne tavsiye etti size.
Hadi benimde küçük oğlum 09 Kasım 2010 doğumlu hayırlı olsun benimki kız kardesim olcak adini elif bahar koycaz diyor gülüyoruzMerhaba hanımla bende aranıza katıldım. Oğlum da 2009 Kasım annesiydim şimdi bebeğimde kısmetse 2016 Ekim annesi olucam herkese rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)
Canim benimkinin adi FOLİDOCE. Prospektusuni simdi okudum da yemekten once yaziyo. Halbiki 6 gundur yemekten sonra kullanildum bugun eşim fark etti yemekten sonra kullandigimi. Insallah bi zarari olmazBen uyumadan önce 15 dk önce alıyorum , solgar marka ilacım
Tebrik ederim☺ hepimizin hayirli kolay dpgumlari olsun insallahhhMerhaba hanımla bende aranıza katıldım. Oğlum da 2009 Kasım annesiydim şimdi bebeğimde kısmetse 2016 Ekim annesi olucam herkese rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)
Cnm mide ne kadar bos okadar bulanıyor tavsiyen eksi elma az az ye ben simdi 7.8 /30tl ama aldim o rahatlatiyor sadece o ve tuzlu köy peynirliArkadaşlar şiddetli bulantılarım var gece uykumdan uyanıyorum bulantı yüzünden sadece sabahları değil 24 saat oluyor neredeyse doktorum zofer 8 mg verdi gerek duydukça kullan dedi ilaç kullanmakta istemiyorum ama mahfoldum kusmaktan bi önerisi olan var mı
Cnm mide ne kadar bos okadar bulanıyor tavsiyen eksi elma az az ye ben simdi 7.8 /30tl ama aldim o rahatlatiyor sadece o ve tuzlu köy peynirli
Hadi benimde küçük oğlum 09 Kasım 2010 doğumlu hayırlı olsun benimki kız kardesim olcak adini elif bahar koycaz diyor gülüyoruz
Cnm mide ne kadar bos okadar bulanıyor tavsiyen eksi elma az az ye ben simdi 7.8 /30tl ama aldim o rahatlatiyor sadece o ve tuzlu köy peynirliArkadaşlar şiddetli bulantılarım var gece uykumdan uyanıyorum bulantı yüzünden sadece sabahları değil 24 saat oluyor neredeyse doktorum zofer 8 mg verdi gerek duydukça kullan dedi ilaç kullanmakta istemiyorum ama mahfoldum kusmaktan bi önerisi olan var mı
valla benimde 5yil geçmiş 7. Haftada başladı kokular bulantı offfayy deme ya.... peki ne zaman başladı kusmalar yani şimdiki gebelikte? benimkinin üzerinden 6 yıl geçtiğinden başlama haftasını hatırlamıyorum.ilkinde sonlandırdık. 2.de ilk 4 ay hastanedeydim neredeyse
Amin insaAllah canim :) Progesteron testi yaptirmadim hicbir gebeligimde o yuzden bilgim yok maalesefNe kusuru. Biraz alıngan hissediyorum kendimi. Hoş buldum. Kızımda buradaki grupla en son dogum hikayelerimizi ve bebeklerimizi konuşuyorduk. İnşallah hepimizin sohbeti tekrar o günleri görsün. Bide progesteron Hakkı'nda bilgisi olan varsa Cidde'n fikre ihtiyacım var.
Hosgeldin hayirli olsun.Amin :)Merhaba hanımla bende aranıza katıldım. Oğlum da 2009 Kasım annesiydim şimdi bebeğimde kısmetse 2016 Ekim annesi olucam herkese rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)
Valla bazen ac bazen tok dr düzenli al dedi okadarArkadaslar folik asidi aç karna mi iciosunuz yoksa tok mu. Hap kutusunun uztunde ac ve tok ust uste yazilmis da anlamadim. Doktorunuz ne tavsiye etti size.
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasib etsin inşallah... hiç moralini bozma bol bol dua et tesbih çek tatlım...
Bende fenayim yapacak bişey yok bu hafta troid testinede baktircam 2. Çocuğumda bulantim coktu dr troidlere bakti 4aya kadar süleyman Demirel Üniversitesi takip etti son ana kadar ilaç kullanmiycaz dediler kullanmadimda haa 12 haftalikken bebek 9 haftada kaldi ama sonra topladi hayırlı si inşallahİnanın herşeyi deniyorum tuzlu leblebiden elmaya herşeyi.. Ama bulantı hapını içince 3 4 saat rahatlıyorum. Birde aşırı uyuyorum gerçi bulantı uykumdan da ediyor ama neredeyse gündüz 2 3 saat ayakta duruyorum şiştim resmenn
Var ba na önerilen var hergün en az 1kez abdestli oku Allahin izniyle sağlıklı herseyi tam doğar dedi arkadaşsaol Emel inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağsalim, okuduğun özel dua tesbih âyet varmı canım bu dönem için özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?