Canim bak kalbi atiyor bebeyinin insallah hic durmuyacak 2 hafta sonrada guzel haberlerle gelirsin insallah
Canim hic canini sıkma herseyi Rabbim bilir.Varsayimlarla boyle konusan doktorlardan hic haz etmiyorum.Soyle olursa boyle olur boyleyse soyle... Niye buyusun hersey yolunda masaAllah, bence su an icinde kalbi atan minik mucizeni dusun mutlu ol.Tedirgin olup bebisinide uzme,onlar hissederler :)
Kese küçük olsa dert büyük olsa dert hep böyle yürek çarpıntısi yaşayacağız anlaşılan. Ama yine de şükür ki kalp atışı embriyo hepsini görmüssun. Bu bile bir umuttur en azından. Ben henüz kalp atışını da duyamadim embriyo da gorunmuyo. Bugün doktordaydim ve gittiğim 3. Doktor bu. Korkularımi anlattım önceki dusuklerimi ve bu seferki belirsizliğin beni çok tedirgin ettiğini. Evet şu an gorunmuyo ama kesen ve kesenin sınırları çok düzgün. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarin detaylı ultrason a gönderdi beni bakalım insallah yarın belli olacak her şey. Umarım sen de ben de bu gunlerimize güler geceriz
Canim benimkinin adi FOLİDOCE. Prospektusuni simdi okudum da yemekten once yaziyo. Halbiki 6 gundur yemekten sonra kullanildum bugun eşim fark etti yemekten sonra kullandigimi. Insallah bi zarari olmaz
Allah hakkınızda hayırlısını versin...Bende fenayim yapacak bişey yok bu hafta troid testinede baktircam 2. Çocuğumda bulantim coktu dr troidlere bakti 4aya kadar süleyman Demirel Üniversitesi takip etti son ana kadar ilaç kullanmiycaz dediler kullanmadimda haa 12 haftalikken bebek 9 haftada kaldi ama sonra topladi hayırlı si inşallah
Tatlım bol bol ya mubdiu çekin esinle , la havle çekin zorlukları kolaylaştırır,yasin fetih ve meryem de okuyun inşallah... iyi gelir elhamdulillah... ben o duaları derleyeyimde inşallah listenin altına ekliyim inşallah :) okuyan arkadaşlara hatırlatıci olur :)saol Emel inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağsalim, okuduğun özel dua tesbih âyet varmı canım bu dönem için özellikle
Benimde var kasık ağrısıyla beraber aşağı baskı var sanki sürekliKızlar vaj...bölgemde ağrı var. Gün boyu ağrıdı. Var mı bu durumda olan?
Sakin ol canimInşallah canım yarın güzel haberler alırsın geç döllenme mi var acaba sende
İlk haftalarda bende cokchtluck .!.:Benimde var kasık ağrısıyla beraber aşağı baskı var sanki sürekli
Canm Rabbm sabır versn üzüldm senn adına ama alan Rabbim en kısa zamanda yine verir.. Ne gibi belirtilern oldu bu süreçte ve beta değerlerin nasıl ilerdi canm.. Kese göründüğüne göre değerin yüksek olmalı doktrun ne planlıyor?Bana dış gebelik teşhisi koyuldu. Sağ tüp yolunda. Hayırlısı olsun benim yolum bu kadarmış kızlar. Tecrübeniz varsa dış gebelikle paylaşırsanız sevinirim. Tekrar hamile kalma şansım olabilirmi
Canım çok geçmiş olsunBana dış gebelik teşhisi koyuldu. Sağ tüp yolunda. Hayırlısı olsun benim yolum bu kadarmış kızlar. Tecrübeniz varsa dış gebelikle paylaşırsanız sevinirim. Tekrar hamile kalma şansım olabilirmi
doktorumu aradim kontrol oldugu icin randevuya gerek yok sadece gelip girisi yaptirip sirani bekliycen dedi sevindim cunku o tarihe randevu alinmiyodu dolu gorunuyoduTabiki randevu al 10 dolmadan ücret çıkmaz ama randevu al devlette ise gittiğin rendevu alirken deme randevu diye vermiyor direk git diyor ama hastane kabul etmiyor sorun yapıyor
Su an iki ihtimal var zaten 1.si geç dollenme ki inşallah odur. 2.ihtimal de boş gebelik ihtimali. Hepsi yarın belli olacakmış. Hayirlisiyla inşallah güzel haberler alirimInşallah canım yarın güzel haberler alırsın geç döllenme mi var acaba sende
Canım bak bana cuma sohbetlerimde benden 4 hafta önde arkadaş bu duaları okuyorum sende oku bişey olmaz inşallah dedi günün herhangi bir saatinde güzel ce abdest al elin karnında sağdan sola doğru sev solda bitsin duan dene dünya dua ile havada derler dualari kes yapıştir yapcam manalarina istersen netten bak ... Allâahumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammedin, salâten tüncînâ bihâ min cemîil ehvâali vel âfât, ve takdî lenâ bihâ cemî'al hâcât, ve tutahhirunâ bihâ min cemî'isseyyi'âat ve terfe'unâ bihâ indeke a'ledderecâat, ve tübelliğunâ bihâ aksa'l gayât, min cemî'il hayrâti fi'l hayâti ve ba'del memâat, inneke alâ külli şey'in kadîr........ ve ardına Elhamdü lillahillezi afani mim mebtelake bihi ve faddaleni ala kesirin mim men haleka tafdila.besmele ileAmin inşallah durursa çok üzülürüm daha önce de 9haftalık kaybetmiştim tekrar aynı şeyleri Yaşatmasin Allah çok zor
Bana dış gebelik teşhisi koyuldu. Sağ tüp yolunda. Hayırlısı olsun benim yolum bu kadarmış kızlar. Tecrübeniz varsa dış gebelikle paylaşırsanız sevinirim. Tekrar hamile kalma şansım olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?