kızım 3 gün önce doğmuştu bakalım bu nasıl olacak hayırlısıylaaaa çok sevindik aynı tarihlerde gidiyoruz demek..bakalım doğum tarihlerimiz ne olacak
çok geçmiş olsun..çok dikkat et kritik dönemi atlatınca bişey olmaz inşallah
sarı leblebi iyi gelir bulantıya bildiğim kadarıyla ama deneyen arkadaşlar da yazarsa emin oluruz..
Gunaydin canlarim allahim bebisinizle sagliklar versin mide bulantimi asmak isdiyorum keyifle yemek yemek isdiyorum zayifladim kilo almam gerkirken moralim bozuk en ufak kokular karissin mutfakta tamam bn kapi pencere balkon kaciyorum. 8+3gunlugun teyzesleri minigimizle 7+6gunlukken kalp atisinida duyduk cok sukur kan degerlerimde cok iyi heerseyimiz iyi allaha bn sukur sizlerde hep iyi oluncinsiyet hisseden varmi icinizde kalbinizden gecen
Bana da kız gibi geliyor içimden erkek geçiyor ama belirtiler kız gibi , sağlıkla alalım da kucağımıza .Bana erkek gibi geliyor benim sıpa :) :) :)
bende kız hissediyorum ama herkes erkek diyo sağlıklı olsun daaminn inşallah canım sağlıkla gelsinler de benim kızım olcak gibi hissediyorumRabbiim hayırlısını versin
bende kız hissediyorum ama herkes erkek diyo sağlıklı olsun da
Teşekkürler canımSarı tuzlu leblebi canım
Canım doktorun numarasi yoktu hastaneyi aradım çıktı dediler bidaha gelmedi bekliyorum bakalım eğer gelirse başka doktora gidicem mecbur ya da acile ama bulunduğum yerde küçük kadın doğum doktoru falan yoktur hastanelerde inşallah bi sorun yoktur gelmez bidahaHiç ihmal etmeden dr a görün derim.ciddi bir kanama da olabilir canım
Kızlar kanamam oldu şuan hastane aldılar of offf
cokk gecmiş olsunnKanamam çok ve dusuk riski fazla fitil ve iğne verdi 10 günde rapor
sanırım bulantısı olmayanı nadir bulursun canımm ... ama bazılarında dedigin oluyormusKızlar kalp atışını görüpte bulantısı olmayan var mı aramızda
sanırım bulantısı olmayanı nadir bulursun canımm ... ama bazılarında dedigin oluyormus
Kızlar kalp atışını görüpte bulantısı olmayan var mı aramızda
Yok Can'ım bende bulantı var ama afedersin kusma hiç olmadı.annem hatta daha rahat geçirmiş hamileliğini.o sebepten takma kafanaBende bulantı yok ve biraz korkuyorum da ilki çok bulantılı geçti en azından sabah bulantısı olur diye düşünüyordum
ben ben ben :)))
Yok Can'ım bende bulantı var ama afedersin kusma hiç olmadı.annem hatta daha rahat geçirmiş hamileliğini.o sebepten takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?