- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
Dua edicem canım senin için, durumunu haber et.Kızlar kanamam oldu şuan hastane aldılar of offf
11. Hafta da çağırdıİkili test içindoktorlariniz kacinci hafta gelin dedi kizlar
Geçmiş olsunKızlar kanamam oldu şuan hastane aldılar of offf
Kanamam çok ve dusuk riski fazla fitil ve iğne verdi 10 günde raporDua edicem canım senin için, durumunu haber et.
İyi mi bebek?Kızlar kanamam oldu şuan hastane aldılar of offf
Çok geçmiş olsun. Çok dikkat et kendine canımKanamam çok ve dusuk riski fazla fitil ve iğne verdi 10 günde rapor
GünaydınGünaydınn herkese
çok geçmiş olsun.Kanamam çok ve dusuk riski fazla fitil ve iğne verdi 10 günde rapor
Aminnn , daha az mide bulantılı bir gün olsun inşallah. Çok feci dayananıyorum. Kusma yok ama sürekli sürekli bulanıyor. Ve benim doktor asla ilaç önermiyor. Ne yapabilirim ?günümüz aydın olsun günaydın
Kızlar kanamam oldu şuan hastane aldılar of offf
Aminnn , daha az mide bulantılı bir gün olsun inşallah. Çok feci dayananıyorum. Kusma yok ama sürekli sürekli bulanıyor. Ve benim doktor asla ilaç önermiyor. Ne yapabilirim ?
Gozun aydin canim tebrik ederim gir kişisel bilgilerine orda tahmini doğum tarihini yaz duşucek
Bilmiyorum cnm kendini yormuş olabilirsin belkibenim bugün akıntı şeklinde leke geldicanım sıkıldı bi de biraz yanma var bugün az su içtim o yüzden mi acaba
Görürsün canım inşallah duymak için erken dr sesi almak için cihaz içeri ısıtıyor 11 haftafan once sağlıklı bulmuyorum dedi tamam dedik biz dun 8+6 idiHerkese merhaba salı günü 5 haftalık olduğumu öğrendim. İlk hamileliğim ve şu anda 6. haftadayım. Göğüslerim ağrıyor her an regli olcak gibiyim. Kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. İnaşşalh duyarız haftaya cumartesi! 7+1 de kalp atışları duyulabiliyor mu?
Ben ekşi elma ile bastıriyor kussal tamam da bulantı koku kötü aç kaldikca daha artıyor sankiArkadaşlar sürekli sürekli bulantım var, kusma yok. Doktorum asla ilaç önermiyor. Ne yapapabilirim?
Bebek iyi maşallahİyi mi bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?