- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
cnm artik duyarsin srn ben cuma duydum karindan alttanda duyulması gerekiyor aramizda 3 gun var seninle çünküC
canım güzel haberlerini bekliyorum... Artık biz fe bu ptırıxıkların kalp atışını duyalım yetti gari:))
Günaydınlarrrr bulantısız baş dönmesinin güzel bir pazar dileğiyle....
Kese büyük ihtimal görünür diye düşünüyorum 4. Haftada çoğu kişinin görünmüştü
Canım tsh ın yüksek olması düşük riskini artırıyormuş her ay ölçtür dr un ona göre ilacının dozunu ayarlasın hiç bir sıkıntı olmaz inşallah benim normalde tsh sıkıntım yoktu ama düşük tehlikem vardı dr hamileliği öğrendiğim gün tsh testi yaptı 3.16 çıktı aslında normal ama biraz daha düşürelim dedi küçük doz bir ilaç verdi sıkıntısız 2.15 e düştü takma kafana dr lar biliyor bu işi
Canim kese beta hcg 1500 oldugunda goruluyor doktorum oyle demisti beta hcg 2 gunde bir yaklasik ikiye katlanir beta hcg degerine gore hesaplama yap ordan az cok anlasilir
Kızlar bu gün aklıma geldi benim rahim ters. Acaba bu kalp atışının duyulmasına geciktirebilir mi? Var mı böyle bir durum yaşayan...
Maşallah maşallahhh canım olmasın da bizi bunaltmasın giyin tabiGünaydın sanırım dileğin benim için geçerli :) güzel uyandım eskisi gibi kahvaltımı yaptım, çay içebildim ki sağlam tiryakiyken tiksinmistim icemiyordum, özlemişim canım çayımi :) öğleden sonrada yeğenimizin doğum günü var oraya gideceğiz hazırlanayın ben mini mini elbiselerimi giyeyim, bir süre giyemeyecegim için en azindan bu anları değerlendirelim :)
Canim ben çalişiyorum o yuzden zor oluyor. yeter ki saglikla dogsun yavrularimiz. Senin kac haftalik oldu.Rabbim bize bağışlasın emanetlerini bende dinlenmeye yim akşam yemekle uğraştım azıcık durdum ayakta hemen başladı dinlenince geçti çok şükür ayaklar hep havada ☺☺☺
Bence beta ya fazla takılmamak gerekiyor değer 3 bin iken kese görünmemişti.Hmm hesaplamalarima göre salı günü 1200 olmasi gerekiyo gorunmeyebilir o zaman bi kaç gün daha bekledim bekleyemiyorum eşine söylemedim hala keseyi görünce söylemek istiyorum bakalım görürsem süpriz olacak artık
Bende çalışıyprum canım zor oluyor hem çalışıp hep ağrı hem bulantı hem halsizlik 6+4 olduk bugün daha çok yolumuz varCanim ben çalişiyorum o yuzden zor oluyor. yeter ki saglikla dogsun yavrularimiz. Senin kac haftalik oldu.
Ben de tam olarak 6+4 um ☺5 martta randevum var ama sabirsizlaniyorum. Az kala dun hastaneye gidicektim ama vazgectim niyetimi bozmayayim dedim. Insallah kalp atislarini duyarimm..Bende çalışıyprum canım zor oluyor hem çalışıp hep ağrı hem bulantı hem halsizlik 6+4 olduk bugün daha çok yolumuz var
kusma bende baslamadi ya. Sadece yagli yemekleri falan gorunce bulanio o kadar. Ama çok iştahsuzlik var canim hicbirsey istemiyorBen de tam olarak 6+4 um ☺5 martta randevum var ama sabirsizlaniyorum. Az kala dun hastaneye gidicektim ama vazgectim niyetimi bozmayayim dedim. Insallah kalp atislarini duyarimm..
İnşallah duyarsın canım sabret az kalmış zaten Ben kalp atışını duymadım ama gördüm 14 Mart bi daha ki randevu ultrasonun bebek için iyi olmadığını okuduğumdan beri içim huzursuz abd ve İngiltere de tüm gebelik boyunca sadece 3 kez giriliyormuş ben daha şimdiden 3 kez muayne oldum bileBen de tam olarak 6+4 um ☺5 martta randevum var ama sabirsizlaniyorum. Az kala dun hastaneye gidicektim ama vazgectim niyetimi bozmayayim dedim. Insallah kalp atislarini duyarimm..
Canim ben ilk gebeligimi ogrendigimde gitmistim ama 4 haftalik oldugum icin keseyi goremedi doktor. Normaldir dedi doktor . Ikincide 7 hafta 3 gunlukken gitmis olcam. Dedigin gibi ultrason zararliymis. O yuzden sabredemedim dedim. Sanki sol tarafimda bebegimi hissediyorum bu harika bir duygu. Insallah kalp atişlarini da duyariz ☺☺☺İnşallah duyarsın canım sabret az kalmış zaten Ben kalp atışını duymadım ama gördüm 14 Mart bi daha ki randevu ultrasonun bebek için iyi olmadığını okuduğumdan beri içim huzursuz abd ve İngiltere de tüm gebelik boyunca sadece 3 kez giriliyormuş ben daha şimdiden 3 kez muayne oldum bile
CanIm dr ne dediğini bana da iletir misin? Özellikle alttan muayneyi sorarmsın. Ters rahiöde alttan muayne de kalp atışı vs geç mi görünürİnan bende dün gece düşündüm bunu benim rahim de ters doktora gdijnce sorucam bunuda inşallah bi sorun yasamayiz
bende hiç olmadı sükr şimdiye kadar ama endiselenme inş bisey olmayacaktır .. burda senin gibi lekelenmesi olan cokvar bende okudugum kadarıyla biliyorum canım korknaHerkese merhaba tekrar, bugün koştura koştura doktora gittik. Lekenmem oldu. Kahverengi. Hisar hastanesinin nöbetçi kadın doğumuna gittik ve doktor yerleşme kanaması olduğunu söyledi ultrasonda yolku gördü ama kalp atışı göremedi. Ve daha da ilginci 5+3 hafta dedi Az önce gene ufak bi kahverengi lekelenme oldu. Bunu bu haftalarda yaşayanınız var mı sizin doktorlar ne diyor??
Evet tarihimiz aynı :)Seninle ayni yarih
Ben imom kullaniorum birde demir hapi ama kansiLigim yok
Hayır canım ilk kontrolde tek kese vardı,4 gün sonra 2. kese göründü.1 hafta sonra ilk kesede daha sonra 2. kesede bebek göründü.Sıraylada kalp atışlarını duydum.2. bebiş 1. bebişten 1 hafta geç döllenmişti.Çift yumurta ikizi kızlarım.Şimdi 8,5 aylıklar maşaAllah :) Şimdiki gebeliğim tek bebek.Ikiz olduğu ilk kontrolde mi belli oldu acaba ve çift kese mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?