- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
Benim de canım hiç bişey istemiyor neyseki buzamanlar yediklerimiz kendimize sadece... :)Ben de
kusma bende baslamadi ya. Sadece yagli yemekleri falan gorunce bulanio o kadar. Ama çok iştahsuzlik var canim hicbirsey istemiyor
Selam sz önce okudum lekelenmen oluyor sanırımters rahimde alttan rahat görülüyor diger türlü zor gorunuormuss
☺ bilmiyorum ki canim. Ben de cok merak ediyorum ama bu sag sol tutmuyormus. Kadinlar kulubunde hanimlar olasiliklar uzerinde durmuslar da bazilarinin sagda erkek bazilarinin yine sagda kiz. Ben de merak etmistim acaba bilinir mi diye de kesin bir belirti degilmis. Saglikli sihatli olsunlar da dimi bebelerimiz canimiz ☺☺☺Bende sağda hissediyorum anneme söyledim sürekli sağ tarafa ağrı giriyor diye erkektir dedi seninde kız mı acaba ☺☺
bende sükür hiç lekelenme kanama olmadı ... sadece bu doktorum degilMA daha onceki keseyi alttan grebilriim rahmin ters gibi duruor demişti. tam olarak sorunu anlamadım ama kasık agrısı batmalar bendede oluoır onlar normalmiş .Selam sz önce okudum lekelenmen oluyor sanırımbenim dr oluyor. Hamile olduğumu öğrendiğim 2. Gün başladı dr iğne verdi. Sağlıklıysa duracak değilse gidecek dedi. 1 hafta hiç leke gelmedi. Cuma günü yine geldi.anlamıyorum neden. Kasıkta ağrı kasılma da var. Sen de ağrı var mı canım? Böyle olup doğum yapan çok kişi biliyorum. Sana dr ne dedi?
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-290376.html bu linkten yorumlari gorebilirsin canim☺ bilmiyorum ki canim. Ben de cok merak ediyorum ama bu sag sol tutmuyormus. Kadinlar kulubunde hanimlar olasiliklar uzerinde durmuslar da bazilarinin sagda erkek bazilarinin yine sagda kiz. Ben de merak etmistim acaba bilinir mi diye de kesin bir belirti degilmis. Saglikli sihatli olsunlar da dimi bebelerimiz canimiz ☺☺☺
Kesinlikle canım önce sağlıklı olsun hayırlı olsun vatanına dinine sahip çıkmasını bilsin sonra kız erkek olması önemli olsun benim için farketmiyor kız çocuk berekettir erkek çocuk da aynı Rabbim hayırlısını versin☺ bilmiyorum ki canim. Ben de cok merak ediyorum ama bu sag sol tutmuyormus. Kadinlar kulubunde hanimlar olasiliklar uzerinde durmuslar da bazilarinin sagda erkek bazilarinin yine sagda kiz. Ben de merak etmistim acaba bilinir mi diye de kesin bir belirti degilmis. Saglikli sihatli olsunlar da dimi bebelerimiz canimiz ☺☺☺
Biri senin yazının altına lekelenme ile ilgili yazmış sendi de var sandım canım. Kasılmalar normal evet dr yine de tedirgin oluyorumbende sükür hiç lekelenme kanama olmadı ... sadece bu doktorum degilMA daha onceki keseyi alttan grebilriim rahmin ters gibi duruor demişti. tam olarak sorunu anlamadım ama kasık agrısı batmalar bendede oluoır onlar normalmiş .
Ewet canim oyle. ☺☺☺Kesinlikle canım önce sağlıklı olsun hayırlı olsun vatanına dinine sahip çıkmasını bilsin sonra kız erkek olması önemli olsun benim için farketmiyor kız çocuk berekettir erkek çocuk da aynı Rabbim hayırlısını versin
Bende var canım özellikle kumaş pantolonlar sıkmaya başladı belden bende kilo almadım hatta 1 kg yakın verdim gibi karnım şiş bayaKızlar sizin de pantolonlarınız dar gelmeye başladı mı? Kilo almadım ama karnım da şişlik var anlamadım gitti daha 2 aylık bile değilim yahu. Acaba adet olmayınca ödem mi oldu.
Allahallah gaz filan mı var acaba bilemedim. Lastikli pantolonlar da sorun yok da ama onları da işte giyemiyorum her zaman. Şimdiden alışveril yapmak da tuhaf olacakBende var canım özellikle kumaş pantolonlar sıkmaya başladı belden bende kilo almadım hatta 1 kg yakın verdim gibi karnım şiş baya
anladım canım sen sıkna canınnı bi dr da tanıdıgıma demiş ki saglıksız bebek düser oyuzde saın olmaya bak sen ... hatta progestan hapına bile oyuzden karsı cıkıormus o drBiri senin yazının altına lekelenme ile ilgili yazmış sendi de var sandım canım. Kasılmalar normal evet dr yine de tedirgin oluyorum
Canım beni hatırladın mı bilmiyorum... Eski topiklerden. Senin açtığın nisan ayı için... Senin adına çok sevindim canım. Bende hamileyim:)) rabbim inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder...canım salı gunu gııtım doktora ama kesemızı gordukk saaglıklı gebelıgınız dedı bırde ıkı hafta sonra gel kalp atısını dınleyelım dedı 6h2gunlukken gıtmıtım suan 6h4gunluguz sen duydunmu
Ay cook sagolll canim benim :)) oldu galibacanım kişisl bilgilerime gir alta doğru in bebeğimin doğacağı tarih diyor orayı yaz hemen oluyor zaten :)
Canım ben doktordan nöbet için rapor istedim düşük tehlikesi nedeniyle uzun süre ayakta kalamayacağımı nöbet tıtamayacağımı yazdı imzaladı tutmuyorum. Valla para için bile yapılacak iş değil normalde idare ediyordum ama hamileliğimde bir hafta tuttum kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik öldüm resmen eve gelir gelmez sızmışım sende konuş istersen doktorunla belki verir.Okulda cidden zaman geçmiyor özellikle nöbet günleri mahvoluyorum allah yardım etsin bize çalışan annelere
Bana çarptılar bu nöbetimde düşünmedim değil haftada 2 kez nöbet tutuluyor bizim okulda 1 e indirttim tutamam dedim bende sabahçıyım gider gitmez bi paket çubuk kraker bitiriyorum ☺ mide bulantısı çekilecek gibi değil çıkaracak kadar olmadı henüz olur mu bilmiyorum inşallah olmaz yaCanım ben doktordan nöbet için rapor istedim düşük tehlikesi nedeniyle uzun süre ayakta kalamayacağımı nöbet tıtamayacağımı yazdı imzaladı tutmuyorum. Valla para için bile yapılacak iş değil normalde idare ediyordum ama hamileliğimde bir hafta tuttum kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik öldüm resmen eve gelir gelmez sızmışım sende konuş istersen doktorunla belki verir.
Bu arada bulantılar nasıl ben pazartesi sabah nasıl okula gideceğim derdindeyim çünkü kalkar kalkmaz başlıyor iki üç saat öğürüyor ama kusamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?