2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ters rahimde alttan rahat görülüyor diger türlü zor gorunuormuss
Selam sz önce okudum lekelenmen oluyor sanırım benim dr oluyor. Hamile olduğumu öğrendiğim 2. Gün başladı dr iğne verdi. Sağlıklıysa duracak değilse gidecek dedi. 1 hafta hiç leke gelmedi. Cuma günü yine geldi.anlamıyorum neden. Kasıkta ağrı kasılma da var. Sen de ağrı var mı canım? Böyle olup doğum yapan çok kişi biliyorum. Sana dr ne dedi?

Bende sağda hissediyorum anneme söyledim sürekli sağ tarafa ağrı giriyor diye erkektir dedi seninde kız mı acaba ☺☺
☺ bilmiyorum ki canim. Ben de cok merak ediyorum ama bu sag sol tutmuyormus. Kadinlar kulubunde hanimlar olasiliklar uzerinde durmuslar da bazilarinin sagda erkek bazilarinin yine sagda kiz. Ben de merak etmistim acaba bilinir mi diye de kesin bir belirti degilmis. Saglikli sihatli olsunlar da dimi bebelerimiz canimiz ☺☺☺

bende sükür hiç lekelenme kanama olmadı ... sadece bu doktorum degilMA daha onceki keseyi alttan grebilriim rahmin ters gibi duruor demişti. tam olarak sorunu anlamadım ama kasık agrısı batmalar bendede oluoır onlar normalmiş .

Kesinlikle canım önce sağlıklı olsun hayırlı olsun vatanına dinine sahip çıkmasını bilsin sonra kız erkek olması önemli olsun benim için farketmiyor kız çocuk berekettir erkek çocuk da aynı Rabbim hayırlısını versin

Hayirlisiyla sagsalim dogsunlar ve buyusunler de kizi da erkegi de bir benim icin.

Biri senin yazının altına lekelenme ile ilgili yazmış sendi de var sandım canım. Kasılmalar normal evet dr yine de tedirgin oluyorum

Kızlar sizin de pantolonlarınız dar gelmeye başladı mı? Kilo almadım ama karnım da şişlik var anlamadım gitti daha 2 aylık bile değilim yahu. Acaba adet olmayınca ödem mi oldu.

Ewet canim oyle. ☺☺☺

Kızlar sizin de pantolonlarınız dar gelmeye başladı mı? Kilo almadım ama karnım da şişlik var anlamadım gitti daha 2 aylık bile değilim yahu. Acaba adet olmayınca ödem mi oldu.
Bende var canım özellikle kumaş pantolonlar sıkmaya başladı belden bende kilo almadım hatta 1 kg yakın verdim gibi karnım şiş baya

Bende var canım özellikle kumaş pantolonlar sıkmaya başladı belden bende kilo almadım hatta 1 kg yakın verdim gibi karnım şiş baya
Allahallah gaz filan mı var acaba bilemedim. Lastikli pantolonlar da sorun yok da ama onları da işte giyemiyorum her zaman. Şimdiden alışveril yapmak da tuhaf olacak

Rahim ters ligi normalde bel.ağrısı yapar demişti benim doktorum arkaya doğru olduğu için ve ben ayakta çok durduğumda gerçekten belim ağrıyor 1 saat yemeğe uğraştım hemen ağrıyor korkuyorum ya

Biri senin yazının altına lekelenme ile ilgili yazmış sendi de var sandım canım. Kasılmalar normal evet dr yine de tedirgin oluyorum
anladım canım sen sıkna canınnı bi dr da tanıdıgıma demiş ki saglıksız bebek düser oyuzde saın olmaya bak sen ... hatta progestan hapına bile oyuzden karsı cıkıormus o dr

Canım beni hatırladın mı bilmiyorum... Eski topiklerden. Senin açtığın nisan ayı için... Senin adına çok sevindim canım. Bende hamileyim:)) rabbim inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder...

Okulda cidden zaman geçmiyor özellikle nöbet günleri mahvoluyorum allah yardım etsin bize çalışan annelere
Canım ben doktordan nöbet için rapor istedim düşük tehlikesi nedeniyle uzun süre ayakta kalamayacağımı nöbet tıtamayacağımı yazdı imzaladı tutmuyorum. Valla para için bile yapılacak iş değil normalde idare ediyordum ama hamileliğimde bir hafta tuttum kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik öldüm resmen eve gelir gelmez sızmışım sende konuş istersen doktorunla belki verir.
Bu arada bulantılar nasıl ben pazartesi sabah nasıl okula gideceğim derdindeyim çünkü kalkar kalkmaz başlıyor iki üç saat öğürüyor ama kusamıyorum

Bana çarptılar bu nöbetimde düşünmedim değil haftada 2 kez nöbet tutuluyor bizim okulda 1 e indirttim tutamam dedim bende sabahçıyım gider gitmez bi paket çubuk kraker bitiriyorum ☺ mide bulantısı çekilecek gibi değil çıkaracak kadar olmadı henüz olur mu bilmiyorum inşallah olmaz ya

Canlar mide bulantilarim azaldi emedur diye bi ilac iciyorum sukur cikarmalarim gecti valla sol kasigim agriyor felaket kizimdada agrirdi hep ben inaniyorum bu ilk donem sol kasik agrisi kiz bebeege isaret bence saglikli dogsunlar da bakalim bide bizim kese fasulye seklinde sizleein nasil 7.haftda fasulye oldu once yuvarlakti

Kızlar metpamit diye bir ilaç verdi doktorum .
Bugun yollarda kusunca içtim mecburen
İmşallah bi zararı dokunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…