2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bebeğin gelişimi önde olduğu için öyle çıkıyor canım.Olması gerekenden uzun demekki :)

kızlar bugün kahvaltı sırasında ilk kez kustum... kusarken bir anda burnum kanamaya başladı ağzımdan kan geldi çok korktuk. şimdi şükür daha iyiyim az da olsa birşeyler yiyebildim şuanda. sanırım hamilelik 7. hafta biterken başladı

Hayırlı olsun,bende 2015 haziran annesiyim 8,5 aylık ikiz kızlarım var :) Bizimki kaza değil ama ikizlerimde aylarca uğraşmıştık pko olduğu için,bunda tek seferde oldu maşaAllah :) İş yerine dava açabilirsin canım,hamilelikte işten çıkarmak yasal değil.Deneme sürecindeymişsin sonradan okudum canım,sağlık olsun :)

Ya varya avm de gören herkes hasta mısın ellerin neden o kadar çok titriyor sesin neden titrek heyecanlı çok garip bişey ya senle ben bide daha paniğiz , ben 28. Haftaya gelince Nasıl olurum bilmiyorum mesela
Seni çok iyi anlıyorum MervecimAklına geldiğinde,kendine birşey bul onunla oyalan,o geçti bitti.Bu başka,bu olacak inşallah Allah'ın izniyle.

Bende sağda hissediyorum anneme söyledim sürekli sağ tarafa ağrı giriyor diye erkektir dedi seninde kız mı acaba ☺☺

Canım ben Perşembe gördüm keseyi(4+3'tüm)sen benden biraz daha büyüksün,görürüsün sen de

Burun kanaması olabiliyormuş canım kan akışı hızlandığı için kılcal damarlar kanama yapıyormuş aman inşallah rahat geçer öyle deme

Burun kanaması olabiliyormuş canım kan akışı hızlandığı için kılcal damarlar kanama yapıyormuş aman inşallah rahat geçer öyle deme
ay bunu duyduguma sevndm canım normal yani. inşallah rahat geçer canım ya çünkü böylesi çokzorlu olur. ama herşeye razıyım onlar gelsnde sağlıkla :)varsın 1 2 ay zor geçsin

Kizlar ben mi beceriksizim telefondan girdigim için mi olmuyor anlayamadım dediginiz yeri tıklayınız ücretsiz kayıt ol butonu çıkıyor bir turlu yapamamadim takvimi bi el atın ama

Kizlar ben mi beceriksizim telefondan girdigim için mi olmuyor anlayamadım dediginiz yeri tıklayınız ücretsiz kayıt ol butonu çıkıyor bir turlu yapamamadim takvimi bi el atın ama
canım kişisl bilgilerime gir alta doğru in bebeğimin doğacağı tarih diyor orayı yaz hemen oluyor zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…