Bebeğin gelişimi önde olduğu için öyle çıkıyor canım.Olması gerekenden uzun demekki :)Kızlar size bişey sorcam. Bugün doktora gittik herşey yolunda Allah'a şükür. Doktor 9+4 olduğumu söyledi. Ben de hemen çalışma günlerimize baktım. Bahsettiği günlerde çalışmadık döllenme imkansız yanı. Ultrasonda neden öyle çıktı acaba.
Hayırlı olsun,bende 2015 haziran annesiyim 8,5 aylık ikiz kızlarım var :) Bizimki kaza değil ama ikizlerimde aylarca uğraşmıştık pko olduğu için,bunda tek seferde oldu maşaAllah :) İş yerine dava açabilirsin canım,hamilelikte işten çıkarmak yasal değil.Deneme sürecindeymişsin sonradan okudum canım,sağlık olsun :)Herkese meraba ben 2015 haziran annelerindenim bir kızım var şuan 8.5 aylık maşallah. Ve geçen ay korunurken bi kaza yaşadık ertesi gün hapı kullandım ve bu ay bunlara rağmen çok güçlü bi bebişin bana tutunduğunu öğrendim.Kaza günümüz tam yumurtlama günümdü.Beklenen adet günümde ve 2. Gününde idrar testi yaptım pozitif. Zaten hastanede çalıştığım için kadın doğumcularımızdan birine gittim ve 5 hafta 1 günlük çok güzel bi yere tutunmuş kesemizi gördük.İş yerim gebe olduğumu öğrenince beni işten çıkardı.Şimdi kızımla birlikte kardeşini bekliyoruz.Kızımda iki ay uğraşmıştık. Bu sefer 1 kerede oldu.Rabbim böyle istedi demekki oldu diyoruz.Şükrediyoruz.Aratmadan veriyor.Kızım babasıyla aynı ayda doğmuştu, şimdikide benimle aynı ayda ekimde doğacak inşallah.Hepinize hayırlı olsun. Gebelik gibi harika bir sürece adım atmışız Allah tamamına erdirsin hepimizin gebeliğini...
Seni çok iyi anlıyorum MervecimYa varya avm de gören herkes hasta mısın ellerin neden o kadar çok titriyor sesin neden titrek heyecanlı çok garip bişey ya senle ben bide daha paniğiz , ben 28. Haftaya gelince Nasıl olurum bilmiyorum mesela
Bende sağda hissediyorum anneme söyledim sürekli sağ tarafa ağrı giriyor diye erkektir dedi seninde kız mı acaba ☺☺Canim ben ilk gebeligimi ogrendigimde gitmistim ama 4 haftalik oldugum icin keseyi goremedi doktor. Normaldir dedi doktor . Ikincide 7 hafta 3 gunlukken gitmis olcam. Dedigin gibi ultrason zararliymis. O yuzden sabredemedim dedim. Sanki sol tarafimda bebegimi hissediyorum bu harika bir duygu. Insallah kalp atişlarini da duyariz ☺☺☺
Bence beta ya fazla takılmamak gerekiyor değer 3 bin iken kese görünmemişti.
CanIm dr ne dediğini bana da iletir misin? Özellikle alttan muayneyi sorarmsın. Ters rahiöde alttan muayne de kalp atışı vs geç mi görünür
Aynen öyle canım arkadaşımın beta 650 iken gördüler herkes için genel geçer değil inşallah canım görürsünüz ☺Hmm tamamen döllenme yle alakali zaman hayırlısı inşallah görürüm salı günü
Aynen öyle canım arkadaşımın beta 650 iken gördüler herkes için genel geçer değil inşallah canım görürsünüz ☺
Canım ben Perşembe gördüm keseyi(4+3'tüm)sen benden biraz daha büyüksün,görürüsün sen deHmm hesaplamalarima göre salı günü 1200 olmasi gerekiyo gorunmeyebilir o zaman bi kaç gün daha bekledim bekleyemiyorum eşine söylemedim hala keseyi görünce söylemek istiyorum bakalım görürsem süpriz olacak artık
Naail gexior senin kasiklarda batma var miEvet tarihimiz aynı :)
ters rahimde alttan rahat görülüyor diger türlü zor gorunuormussCanIm dr ne dediğini bana da iletir misin? Özellikle alttan muayneyi sorarmsın. Ters rahiöde alttan muayne de kalp atışı vs geç mi görünür
ben 5 .haftamda grmüştüm kesyiCanım ben Perşembe gördüm keseyi(4+3'tüm)sen benden biraz daha büyüksün,görürüsün sen de
Burun kanaması olabiliyormuş canım kan akışı hızlandığı için kılcal damarlar kanama yapıyormuş aman inşallah rahat geçer öyle demekızlar bugün kahvaltı sırasında ilk kez kustum... kusarken bir anda burnum kanamaya başladı ağzımdan kan geldi çok korktuk. şimdi şükür daha iyiyim az da olsa birşeyler yiyebildim şuanda. sanırım hamilelik 7. hafta biterken başladı
Amin cnm insallah herkesduysun cok farkli bi duygu
Ole cnm 2 mm ama kalbi atiyo gercekten mucize gibi biseyne guzel annesine süpriz yapmış:) darısı bizim başımıza kese bile küçücük ki daha Rabbim nasıl da güzel yaratıyor 8 ay sonra kucağımızda inşallah minnaklar :)
Canım ben Perşembe gördüm keseyi(4+3'tüm)sen benden biraz daha büyüksün,görürüsün sen de
ay bunu duyduguma sevndm canım normal yani. inşallah rahat geçer canım ya çünkü böylesi çokzorlu olur. ama herşeye razıyım onlar gelsnde sağlıkla :)varsın 1 2 ay zor geçsinBurun kanaması olabiliyormuş canım kan akışı hızlandığı için kılcal damarlar kanama yapıyormuş aman inşallah rahat geçer öyle deme
canım kişisl bilgilerime gir alta doğru in bebeğimin doğacağı tarih diyor orayı yaz hemen oluyor zaten :)Kizlar ben mi beceriksizim telefondan girdigim için mi olmuyor anlayamadım dediginiz yeri tıklayınız ücretsiz kayıt ol butonu çıkıyor bir turlu yapamamadim takvimibi el atın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?