2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yok canim baktiricam bugün dun bugün gitcem diye müsaade etmedim bugün kesin bakilmasi lazim
Adete gore 7+6 i ama kabul etmek gerekir ki bisiler yolunda gitmiyor kalp atişi şöyle dursun bebek nerde bakalim ne olacak

Canım üzülme inşallah bebeğin sana simsiki tutunmustur benim arkadasim 8haftayi doldurduktan sonra gördü bebeği inşallah yavrucuğun sana bugün ben burdayım anne der

Çok geçmiş olsun Can'ım progestanın malesef öyle etkisi oluyo şifa olur inş kanaman biter.

Gunaydin anneler ve bebekleri bnm bulantim o kadar az ki hic rahatsiz etmiyo CuteMom cnm ben bi bos gebelik gecirdim bana 9haftada bile goren oldu dediler i sallah bi sikinti olmaz

Yok canim baktiricam bugün dun bugün gitcem diye müsaade etmedim bugün kesin bakilmasi lazim
Adete gore 7+6 i ama kabul etmek gerekir ki bisiler yolunda gitmiyor kalp atişi şöyle dursun bebek nerde bakalim ne olacak

Canim insallah guzel haberlerini aliriz bugun.

Benim bulantılarım birkaç gün önce artık hafifledi.zaten çok rahatsız edici olmadı hiç çok şükür.bitse de iştahlansak artık

Kızlar geldım ben
kese hala bos
9 gun once 5 mm olan kese 8 mm olmus
yolk sac var sanırım soramadım bebek garantı yok
bos gebelık gıbı duruyor cok yuksek ıhtımal saglıklı bı gebelık degıl dedı
hafatya pazartesı cagırdı dusuk rıskım varmıs kanamam artarsa haber vercekmısım salı gunude sonlandırılacak ve kese otopsıye gıdecekmıs kromozonlar sayılacakmıs . Iste haberler boyle kızlar

cnmmm cok geçmıl olsun vardır bundada bır hayır

üzüldüm,
hakkınızda hayırlısı...

Arkadaslar bıde ben 9 haftadan sonra bebegı gorenelre soyle ınanamıyorum uyanı en son 7 de gıtmısyır uzerıne 2 hafta gıtmemıstır o baska ama ben benden umudu kestım artık hem kese buyumesıde normal degıl 1 haftada 20 mm olması gerekırken 8 mm de kalmıs.
Bakalım ınsallah kendı dusmez de otopsıye gıdebılır kese
Tek soru son adet tarıhımden emınmıyım onuda eylul annelerıne yazmıstım o mesajlarımı arıcam . ancak emınım son adetım 5 ocak

Canım hayırlısı olsun. Lütfen kafana takma. Bence bir kontrolden geçmesi iyi olur... Dr ne dedi tam olarak olumsuz mı konuştu... Bende bugün de gittim tekrar. Bebek var ama yolk çok büyük bebek 6 haftalık gözüküyor ayrıca kalp atışıda yok. Dr ne kadar olumlu konuşsa da ki beynim durdu o an tüm ingilizceyi unuttum( lakin anladığım hala ufakta olsa bir umut var. Ve ben eğer kalbi atmazsa kürtaj olmak istemiyorum dediğim de ilaç ile deneyebilirz dedi. Bu konuda birazcık olsun rahatladım... Cünkü burda böyle birşey olsun iste iyorum( rabbim hakkımızda hayırlsıını versin...

rabbim kolaylık versin. Hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…