- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
Yok canim baktiricam bugün dun bugün gitcem diye müsaade etmedim bugün kesin bakilmasi lazim
Adete gore 7+6 i ama kabul etmek gerekir ki bisiler yolunda gitmiyor kalp atişi şöyle dursun bebek nerde bakalim ne olacak
Günaydın arkadaşlar gittim kanı verdim bakalım hayirlsii inşallah
Hadi hayirli haberler al bize de ver guzelim
Çok geçmiş olsun Can'ım progestanın malesef öyle etkisi oluyo şifa olur inş kanaman biter.Gunaydin kizlar.Dun aksam 1 parmak gibi kop koyu kahve rengi leke olmuş misafirliteydim gordugum an içime öküz oturdu.
Eve dönerken dr gittik hemen karindan baktilar. Gebelik kesesi ddüzgün dedi e dedim içindebebek yokmu bende bakiyorum ekrana bebek yok dedi yolk kesesini aararken kesenin arkasında kanama alanı gordu .
Kese 8.80 mm imiş dedik gecen hafta vajinal 5 mm idi adam dedi o zaman bu gebelik bos gebelik vajinal bakalim dedi ama istemedim pprotestanverdi agizdan iiçtim 30 dk sonra aldi beni bi bulanti bas dönmesisimdi kendi dr gidiyorum. Allahtan hayirlisi asla isyan etmek istemiyorum
günaydınn hamişlerbulantılı bir günden hepinize merhaba
ters rahimde alttan rahat görülüyor diger türlü zor gorunuormuss
Yok canim baktiricam bugün dun bugün gitcem diye müsaade etmedim bugün kesin bakilmasi lazim
Adete gore 7+6 i ama kabul etmek gerekir ki bisiler yolunda gitmiyor kalp atişi şöyle dursun bebek nerde bakalim ne olacak
Günaydın canım benimde bugün sabah baya midem bulandı gibi ama daha çok yandı kazınir gibi erken değilmi yada bana öyle geldi belirti arıyorum
cnmmm cok geçmıl olsun vardır bundada bır hayırKızlar geldım ben
kese hala bos
9 gun once 5 mm olan kese 8 mm olmus
yolk sac var sanırım soramadım bebek garantı yok
bos gebelık gıbı duruyor cok yuksek ıhtımal saglıklı bı gebelık degıl dedı
hafatya pazartesı cagırdı dusuk rıskım varmıs kanamam artarsa haber vercekmısım salı gunude sonlandırılacak ve kese otopsıye gıdecekmıs kromozonlar sayılacakmıs . Iste haberler boyle kızlar
Kızlar geldım ben
kese hala bos
hafatya pazartesı cagırdı dusuk rıskım varmıs kanamam artarsa haber vercekmısım salı gunude sonlandırılacak ve kese otopsıye gıdecekmıs kromozonlar sayılacakmıs . Iste haberler boyle kızlar
Canım hamilelik bünyeden bünyeye değişiyor ya bilemeyiz bebişler iyi olsunda varsın bulantı ağrı olsun
Canım hayırlısı olsun. Lütfen kafana takma. Bence bir kontrolden geçmesi iyi olur... Dr ne dedi tam olarak olumsuz mı konuştu... Bende bugün de gittim tekrar. Bebek var ama yolk çok büyük bebek 6 haftalık gözüküyor ayrıca kalp atışıda yok. Dr ne kadar olumlu konuşsa da ki beynim durdu o an tüm ingilizceyi unuttumKızlar geldım ben
kese hala bos
Arkadaslar bıde ben 9 haftadan sonra bebegı gorenelre soyle ınanamıyorum uyanı en son 7 de gıtmısyır uzerıne 2 hafta gıtmemıstır o baska ama ben benden umudu kestım artık hem kese buyumesıde normal degıl 1 haftada 20 mm olması gerekırken 8 mm de kalmıs.
Bakalım ınsallah kendı dusmez de otopsıye gıdebılır kese
Tek soru son adet tarıhımden emınmıyım onuda eylul annelerıne yazmıstım o mesajlarımı arıcam . ancak emınım son adetim 5 ocak
canım üzülme inşallah sonuçlar güzel çıkar hakkında en hayırlısı olsun ne stresli bu süreç ben ıdrarda çift cizgi çıkınca tamam diyoruuz sanıyordum ama neler neler varmış insan yaşadıkça gördükçe öğreniyor
rabbim kolaylık versin. Hayırlısı olsun insallahArkadaslar bıde ben 9 haftadan sonra bebegı gorenelre soyle ınanamıyorum uyanı en son 7 de gıtmısyır uzerıne 2 hafta gıtmemıstır o baska ama ben benden umudu kestım artık hem kese buyumesıde normal degıl 1 haftada 20 mm olması gerekırken 8 mm de kalmıs.
Bakalım ınsallah kendı dusmez de otopsıye gıdebılır kese
Tek soru son adet tarıhımden emınmıyım onuda eylul annelerıne yazmıstım o mesajlarımı arıcam . ancak emınım son adetım 5 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?