Dr dedıkı bu kromozonlardan oluyor dedıCanım hayırlısı olsun. Lütfen kafana takma. Bence bir kontrolden geçmesi iyi olur... Dr ne dedi tam olarak olumsuz mı konuştu... Bende bugün de gittim tekrar. Bebek var ama yolk çok büyük bebek 6 haftalık gözüküyor ayrıca kalp atışıda yok. Dr ne kadar olumlu konuşsa da ki beynim durdu o an tüm ingilizceyi unuttum( lakin anladığım hala ufakta olsa bir umut var. Ve ben eğer kalbi atmazsa kürtaj olmak istemiyorum dediğim de ilaç ile deneyebilirz dedi. Bu konuda birazcık olsun rahatladım... Cünkü burda böyle birşey olsun iste iyorum ( rabbim hakkımızda hayırlsıını versin...
Canm bende seni merak edyrdm hakkında hayrlısı olsun. Bende cumrtesi gttm benm kesede 5mm çıktı haftasna göre geride haftaya tekrar gel dedi. Ama ben en başından beri olumsz olduğnu düşünyrdm. İnşallah bidahaki gidişinde bebeğini göreblrsn. Benm tek tesellim dış gebelk olmaması çok şükür ki bu ondan daha masum bi durum. Rabbim beterinden korusun. Şimdi tek isteğim bu psikoljiden çıkıp kendimi yeni tedavi için motive edeblmek..Kızlar geldım ben
kese hala bos
9 gun once 5 mm olan kese 8 mm olmus
yolk sac var sanırım soramadım bebek garantı yok
bos gebelık gıbı duruyor cok yuksek ıhtımal saglıklı bı gebelık degıl dedı
hafatya pazartesı cagırdı dusuk rıskım varmıs kanamam artarsa haber vercekmısım salı gunude sonlandırılacak ve kese otopsıye gıdecekmıs kromozonlar sayılacakmıs . Iste haberler boyle kızlar
bendede dıs gebelık suphesı olmustu en azından o degıl dıyorumCanm bende seni merak edyrdm hakkında hayrlısı olsun. Bende cumrtesi gttm benm kesede 5mm çıktı haftasna göre geride haftaya tekrar gel dedi. Ama ben en başından beri olumsz olduğnu düşünyrdm. İnşallah bidahaki gidişinde bebeğini göreblrsn. Benm tek tesellim dış gebelk olmaması çok şükür ki bu ondan daha masum bi durum. Rabbim beterinden korusun. Şimdi tek isteğim bu psikoljiden çıkıp kendimi yeni tedavi için motive edeblmek..
benimde pantolonlarım dar geliyor düğmesini açık bırakıyorum fermuarı çekebildiğim yere kadar çekiyorumKızlar sizin de pantolonlarınız dar gelmeye başladı mı? Kilo almadım ama karnım da şişlik var anlamadım gitti daha 2 aylık bile değilim yahu. Acaba adet olmayınca ödem mi oldu.
Canm seni o kadr iyi anlyrm ki bende işyerndeym şimdi yok bulantın var mı yok kanaman var mı ay göbeğin çıkmş. O kadr gerildm ki şuan ters giden bişeyler var ben bilyrm ama kimse kabullenmiyor kabullenmek demiyimde ağzı olan yorum yapıyor.bu konu kapansn istedkçe açıyorlar çok üzülüyorum. Hakkımzda hayrlısı olsunbendede dıs gebelık suphesı olmustu en azından o degıl dıyorum
Insallah hersey gececek oncekıler gıbı gececek hayat bu yanı mutlaka gececek.
Ben betaların zaten yavas artmasından cok huylanmıstım sonra dr gec dollenme deyınce 1 hafta umut dolu bekledım ama sonuc degısmıyor . Henuz hıc aglamadım sadece bıraz ezık hıssedıyorum kendımı etrafıma karsı o kadar
bı daha olursa kendım bıle bılmek ıstemıyorum gebe oldugumu :)
Evet bıde bunu etrafa karsı on kere laf analtması var.Canm seni o kadr iyi anlyrm ki bende işyerndeym şimdi yok bulantın var mı yok kanaman var mı ay göbeğin çıkmş. O kadr gerildm ki şuan ters giden bişeyler var ben bilyrm ama kimse kabullenmiyor kabullenmek demiyimde ağzı olan yorum yapıyor.bu konu kapansn istedkçe açıyorlar çok üzülüyorum. Hakkımzda hayrlısı olsun
Evet bıde bunu etrafa karsı on kere laf analtması var.
Bende bılıyorum mıdemın bulanmamasının normal olmadıgını bılıyorudm
hayırlısı olsun hakkımızda ınsallah
canım mutlaka bu tür şeylerin bir çözümü vardır tıpta:)) kadının hamile kalabiliyor olması en büyük avantaj... Eminim olacaktır... Bende çom istiyorum oğlumda çok hevesli aam sanırım hüsrana uğrıcaz. Bekliyoruz bakalım...Dr dedıkı bu kromozonlardan oluyor dedı
yolk sac bendede var sanıyorum bebek usg gozukmeyecek kucukken ölüyor yanı embryo sonrada kese buyuyor ancak keseyı buyuten baska hucreler dedı fıılen gebelık suruyor ama normal bı gebelık degıl dedı.
kesenın etrafında bısıler var dedı kanamam olabılırmıs. kurtajla sonlandırılacak cunku rahım zarar gormesın hemde alınan kese ıncelemeye gıdecek. bu 2. kaybımız bızım. Esımle bıyolojık olarak ortak bır cocugumuz yok , benım ıse ılk esımden tup bebek yontemıyle olan ancak cok saglıklı gecen bı gebelıgım var.
genetık taramalar yapılacak esıme. dr kesınolumsuz konustu yanı gec dollenme bıle dıyemıyorum cunku 7+6 oyleyse kesede 6+6 olmalıydı ancak buyumesı cok yavas dedı
normalde gunde 2 mm buyuyormus kese ama benımkı 9 gunde 3 mm buyumus sadece.
Uzgun degılım Allahtan hayırlısı sonra bısey olursa daha cok uzulurdum yazmıstım ya 4 aylıkta sonlandırılan bı gebelıgım olmustu onla bu farklı bısey ancak esıme dondu dedı senın cocugun var mı yok dedı. ıste bu arastırmalı dedı.
Iste boyle zaten bende suanda hıc odaklanamıyorum plan yapamıyorum tek dusundugum sey bu ısın pesını bırakmıcam Oglum kardesı olsun ıstıyor benım ıcın gerısı detay
cnm gecmis olsun icini karartmak istemedim ama 7+6da artik bebisin gözükmesi gerekirdi demekki sıkıntı varmış rabbim sana can sağlığı versinKızlar geldım ben
kese hala bos
hafatya pazartesı cagırdı dusuk rıskım varmıs kanamam artarsa haber vercekmısım salı gunude sonlandırılacak ve kese otopsıye gıdecekmıs kromozonlar sayılacakmıs . Iste haberler boyle kızlar
bende bılıyorum kızlar gecen oglumda usg baktım 8+2 de ben basbaya bır cocuk gormusum usg de yanaklı kafalı bılıyorum normal olmadıgını sıgara fılanda ıctım demın bı ıcım tıtredı ama gececekcnm gecmis olsun icini karartmak istemedim ama 7+6da artik bebisin gözükmesi gerekirdi demekki sıkıntı varmış rabbim sana can sağlığı versin
çok geçmiş olsun dayanması sabretmesi zor olsada her şeyde var bir hayır inşallah sağlıklı bir gebelikte nasip eder hemen Rabbim unutursun bugünleriniKızlar geldım ben
kese hala bos
Herşey nasip kısmet bende şimdi geldim doktordan benimde kesem gelişmemiş güya 9 haftalık hamileyim ama içeride kimseler yok isyan etmek yakışmaz. Her gün aç karnına pekmez bal 2 yumurta her gün bir bardak süt bir kase yoğurt sağlıklı olan herşeyi yedim 6 ilaç içtim her gün.karnım da seyiriyordu herhalde artık herşey yoluna girmiştir kalbini duyarız dedim dualarla gittim ve sonuç bu.haftaya randevum var fakat doktor %90 boş gebelik dedi kese 5 haftalık haftaya bir mucize olur mu bilmem ama artık üzülmüyorum üzülsek noluyor herşey Allahın elinde.Ondan gelen başım üstüne.Sizde üzülmeyin sakin olun dua edin Allahtan ümit kesilmez belki herşey yolundadır oda olmadı Rabbim size de bana da inşallah yine hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder...Kızlar geldım ben
kese hala bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?