2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende bu haftayı hasta geçirdim bitkisel bi şurup verdi Dr bol meyve dinlenme pekmezler 1 haftada geçti
Geçmiş olsun sizede

Ayyyyyy kuzummm hatirladimmmm unuturmuyum seniii hadi gozlerimiz aydinnnnn bn 8+4gunlugumm sen kac haftaliksinnm sevimcten gozlerim doldu sonunda ya ozelden yazisalimmmm

Dişi ağrıyan arkadaşlar geçmiş olsun. Diş ipi ve fırçalamayı aksatmayın. O ağrı da çok zordur bilirim. Ben de pek fırçalayamıyorum zorla mide bulantısı yüzünden. Ağız gargaraları var alkolsüz olanlar biraz rahatlatabilir sizi.

Okula gidicek arkadaşlar of Nasıl gözümde büyüyo benim de. Bu arada azıcık sabredin kızlar. 9. Haftada bulantılar hafifliyo en azından yemek yerken midenizi hissetmiyorsunuz. (Sabah açken kusma seremonisi devam ama.) Hepimiz sağ salim atlatırız inş Yarabbim.

bende okul nöbetlerimi idare ederseniz edin etmiyosanız tutmuorum dedimm.. şimdilik idare ediyolar
Nasıl diyebildin öyle nazın geçiyor
Kızlar ben napıcam dişime ağrı girdi geçmedi kaç saattir Of yaa
Süt,yoğurt,ayran,peynir...Bebek depolarını yokluyor sanırım :) Bunlardan al her gün mutlaka canım

Ben hamileliğim de ilkinde çok kusuyordum en son zofran verdi kanser tedavisi görenler kullanıyormuş daha çok o rahatlatmıştı ama kesmemişti yine hafta da bir serum almaya gidiyordum

İyi geceler arkadaşlar salı günü gidecektim doktora ama dayanamıyorum yarın gidecem ve artık inşallah hayırlı güzel haberler alırsam Allahın izniyle eşime soyleyecem akşam çok heycanliyim hiç uyku yok hergün böyle bide uyku hali diyolar bende hiç yok nedense

Aaa daha bilmiyormu eşin ne güzel ya. Ben hemen söyledim telefonda hiç heyecanlı olmamıştı :))))

Aaa daha bilmiyormu eşin ne güzel ya. Ben hemen söyledim telefonda hiç heyecanlı olmamıştı :))))

Hayır söylemedim benim eşim varkoselden dolayi amelyat olmuştu sperm degerlerimiz cok düşüktü amelyat oldu 2 bucuk ay sonra öğrendim hamile olduğumu o yüzden hemen söylemek istemedim iyice bi kesinlessin öyle söyleyim dedim valla çatlamak üzereyim

Insallah hayırlı haberlerini alırsın. Ben 1 dene 4 ayin üzerine koyu çift cizgiyi gördükten sonra telefonda ağlayarak vermiştim haberi. Sana tavsiyem özel bir şeyler hazırlaman.

Insallah hayırlı haberlerini alırsın. Ben 1 dene 4 ayin üzerine koyu çift cizgiyi gördükten sonra telefonda ağlayarak vermiştim haberi. Sana tavsiyem özel bir şeyler hazırlaman.

Çok zor tuttum kendimi inan bu 10 gün nasıl durdum bilmiyorum bende 2 sene sonra gördüm o çift çizgiyi tabi o kadar bekleyin ce hep düşünürdüm nasil bi şekilde söylesem diye rabbim nasip ederse ozel biseyler yapacam yarın soyleyecem eşimë

Gunaydin kizlar.Dun aksam 1 parmak gibi kop koyu kahve rengi leke olmuş misafirliteydim gordugum an içime öküz oturdu.
Eve dönerken dr gittik hemen karindan baktilar. Gebelik kesesi ddüzgün dedi e dedim içindebebek yokmu bende bakiyorum ekrana bebek yok dedi yolk kesesini aararken kesenin arkasında kanama alanı gordu .
Kese 8.80 mm imiş dedik gecen hafta vajinal 5 mm idi adam dedi o zaman bu gebelik bos gebelik vajinal bakalim dedi ama istemedim pprotestanverdi agizdan iiçtim 30 dk sonra aldi beni bi bulanti bas dönmesisimdi kendi dr gidiyorum. Allahtan hayirlisi asla isyan etmek istemiyorum

Canım neden vajinadan baktırmadın bugün bakmak isterse baktır lütfen ne sakıncası olabilir. Sonuçta 7 aya kadar ilişkiye giriliyor sakıncası olsa girilmez. Bence hiçbişey olmayacak daha küçük ve karından görünmedi. Üzme kendini sakin ol. Dr dan çıkınca yaz hemen. Dualarımız seninle olsun ...

Gunaydin kahverengi leke kalmış lekedir demisti doktorum kırmızı olmadigi sürece sorun yok hatta çoğu hamile anne kanamali geciriyor..Biraz içini ferah tut sakinles guvendigin doktoruna git alttan da hic birsey olmaz rahat ol canim hayirli haberlerini bekliyoruz

Yok canim baktiricam bugün dun bugün gitcem diye müsaade etmedim bugün kesin bakilmasi lazim
Adete gore 7+6 i ama kabul etmek gerekir ki bisiler yolunda gitmiyor kalp atişi şöyle dursun bebek nerde bakalim ne olacak

Yok canim baktiricam bugün dun bugün gitcem diye müsaade etmedim bugün kesin bakilmasi lazim
Adete gore 7+6 i ama kabul etmek gerekir ki bisiler yolunda gitmiyor kalp atişi şöyle dursun bebek nerde bakalim ne olacak
geçmiş olsun stres yapmayın randevumuza nr zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…