benım bugun doktor kontrolüm vardı. gıtmedım. cok korkuyorum bebegıme bırsey oldu diye. olduysa haberi almak istemedim. 2gundur kasık agrım cok artmıstı. mıde bulantılarım da gıttı.
Kızlar günaydın
kendimden haber vereyım dedim persembe gunu hastaneye yatıs yaptım sabah, vajınal yoldan bır kac kere hap koydular 3-4 saat sonra baya bı kanama basladı agrıyla 7 ye kadar zor durdum sonra kurtaj oldum. alınan kese patolojiye gitti, cumartesı kontrolum var . Bır kere adet olduktan sonra korunma vermeyecegım dedı Allahım ınsallah bu kez saglıkla nasıp eder dıyorum kızlar.
Hepınıze hayırlı saglıklı bır donem ve dogumlar dılıyorum dılerım hepınız cok rahat gecırırsınıZ
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canim
benim de tavsiyem;
dar giyinmeyin,(sadece göbek değil, kalça ve üst bacakları sıkan kıyafet de giymemek gerekiyor)
topuklu ayakkabı giymeyin.
evet canım ya valla hala göğüslerime dokunamıyorumcanim kahveyi lekemi
canim ya biz ikimiz en zor gecirenlerdenik kaliba gebeliyi kanama gogus agrsi bulanti allah hepimizn yardimcsi olsun senin lekeler durdumu?
canım sen deyince baktım da bi, sanmıyorum bişi olacağını ya bir link buldum okuyalım.Kızlar kaç gündür canım nar istiyordu. Bugün büyük bir tane nar yedim. Sonra internetten baktım. Korkutucu şeyler yazıyor. Bilgisi olan var mı?
Gerçekten korktum bayağı.
canım aynı haftadayiz seninle benimde kasik ağrım oldu bulantılarda geçti bikaç gündür hata göğüs ağrıları bile azaldı ama inslh bunu kötüye yormuyorum. iyidusun inslh iyi olsun keşke kontrole gitseydin.benım bugun doktor kontrolüm vardı. gıtmedım. cok korkuyorum bebegıme bırsey oldu diye. olduysa haberi almak istemedim. 2gundur kasık agrım cok artmıstı. mıde bulantılarım da gıttı.
Muhtemelen karindan olur canim başta rahat gormek icin vajinal bakmistir.benimki hic vajinal bakmadi mesele hep karindan bakti ama degisebilur tabi. Ama artik karindan bakilmasi daha uygun sankiKızlar ben 8+4um. 6+4 ' de kalp atışını görmüştük. Doktor 2, 3 hafta sonra gel demişti. Artık karından mi olur kontrol sizce?
Kızlar ben 8+4um. 6+4 ' de kalp atışını görmüştük. Doktor 2, 3 hafta sonra gel demişti. Artık karından mi olur kontrol sizce?
ben kalp aışını duymaya gittiğimde karından oldu. sanırım seninki de yine karından olur canım.Kızlar ben 8+4um. 6+4 ' de kalp atışını görmüştük. Doktor 2, 3 hafta sonra gel demişti. Artık karından mi olur kontrol sizce?
canım ben 6+1 de karından duydum sonra kanamam oldu 6+5 te idi sanırım yalan olmasın yani bir kaç gün sonra gittim karından duyamadı. idrara sıkışık olmadığımdan sanırım. vajinal baktı.Kızlar ben 8+4um. 6+4 ' de kalp atışını görmüştük. Doktor 2, 3 hafta sonra gel demişti. Artık karından mi olur kontrol sizce?
günaydın arkadaşlar bende ne bulantı ne göğüs hassasiyeti var. kasıklarım ağrıyor ama inş genel bir durumdur cuma kontrol var verdiğim kan testleri çıkacak.. iple çekiyorum :)
Benim ikiz canım normalde doktor tüm belirtileri 2 kat yaşarsın dedi. midemin bulandığı göğüs uçlarımın sızım sızım sızladığı zamanlarda oldu ama geçti. çok nadir midem bulanıyor. daha önce bebeğimi 10. haftada kaybettim o yüzden bu 10. hafta korkutuyor beni. o zamanda belirtiler bittiğinde bebeğimin kalbi durmuştu ama her zaman öyle olacak diye bir şey yok tabiki de..2 haftada bir gidiyorum kontrole kalbim ağzımda kalp atışlarını dinleyene kadar.canım bir kaç kez yazdım, ilk doğumumda hiçbir hamilelik belirtisini yaşamadım.
hiç yani.
bebeğim de gayet sağlıklıydı, hamileliğim de çok güzel geçmişti.
aslında tam tersi bu hamileliğim daha riskli, ve psikolojik mi bilmiyorum ama ara ara mide bulantısı hissediyorum.
Benim ikiz canım normalde doktor tüm belirtileri 2 kat yaşarsın dedi. midemin bulandığı göğüs uçlarımın sızım sızım sızladığı zamanlarda oldu ama geçti. çok nadir midem bulanıyor. daha önce bebeğimi 10. haftada kaybettim o yüzden bu 10. hafta korkutuyor beni. o zamanda belirtiler bittiğinde bebeğimin kalbi durmuştu ama her zaman öyle olacak diye bir şey yok tabiki de..2 haftada bir gidiyorum kontrole kalbim ağzımda kalp atışlarını dinleyene kadar.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş bebeklerimizi.
nedenini bilmiyruz cnm kalbi durmuştu. Rabbim kimselere yaşatmaz inş. çok zor.ikiz konusunda bilgili değilim :)
Allah kolaylık versin.
Doktorum sadece aşırı kusma ya da kanaman olursa haberdar et dedi. Onun dışında her şey normal demişti.
ilk hamileliğini kaybetme nedenin neydi? Çok üzücü, yaşamayan bilmez gerçekten.
ben de inanılmaz cilt kuruluğu var kızlar. Ellerim özellikle el kremi bile kar etmiyo..Göbek bölgeme hep krem sürüyorum nemlendirmek için. pul pul döküntü oluyor. Yaşayan var mı bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?