yani aslında fark şu, benim doktor hem detaylı bakıyor hem de 2 li testi yapıyor.
detaylı ultrason 545, kan 150. acaba başka doktorlar önce kan istiyor bi anormallik varsa detaylı bakıyor öyle mi?
kilo almadım 500 gr verdim ama gün içinde tartıldğımda almış gibi oluyorum. sabah aç tartılıyorum onun içinben zaten tavuk balik ete bakamiyorm ki sen kilo aldin mi peki yimeden nasil kilo aldm onu anliyamadim>
6900 normal-7500 sezeryan :)
ay ben de devlete gideyim napim böyle iş mi olur amaaanncanım ben devlette yaptırıyorum, ücretsiz. önce ultrasona gittim normal dedi. kan testine gönderdi. bugün de kan sonucu çıkacak.
normalde kontrollerime leyla hanıma gidiyorum medipolde, normal ultrasonda bakıyo o ama hakan bey 2li tesleri yapan doktor detaylıya o bakıyo sadece medipolde. yani sen arayıp 2li test için randevu almak istiyorum dediğinde hakan beyin randevusunu veriyolar sana canım. gitmişken önce kan veriyosun snra ultrasona giriyosunmedipolde yakın bana oraya da gidebilirim ama demek senin doktorsa 2 li de detaylı ultrason bakıyor.
malesef acı gerçek :)))anaaaa gerçek mi :)))
cnm süt koydum karbonat vanilya koydum ama banamısın demiyor maalesefCan'ım bi tabağın içine biraz süt koyup Sonra Buzdolabının orta rafına koy süt alıyo tüm kokuları ben öyle yapıyorum.
ayyyyy nasıl kızzz öğrendin mi cinsiyetini maşalllaaahhh ne çabukkcnm ya senin cinsiyet belli oldu mu belirtilerimiz aynı benimki kız 11+5 de gitmiştim merak ettim seninki ne acaba
devlette nerde yaptırdığın çok önemli canım. bi arkadaşım para vermemek için zeynep kamilde yaptırmıştı bebeğinde dudak damak yarığı varmış ama farketmemişler doğunca kızcağız şoka girmişti nasıl farkedilmedi diye. normal ultrasonda pek görünmüyomuş detaylıdada görünmediği için şok etkisi olmuştu. gideceğin hastaneyi doktoru iyice araştır lütfenay ben de devlete gideyim napim böyle iş mi olur amaaann
tşk ederim cnm valla dr kız gibi dedi :))11+5 te maşallah Nasıl belli oldu :)) bizim de 12+4 erkek dedi. Ama kızlar geç gösteriyo diye biliyordum :) hayırlı olsun canım
ay ben de devlete gideyim napim böyle iş mi olur amaaann
tşk edirim cnm valla dr dedi kız gibi duruyor bakalım bi ay sonra değişmezse kızım olacak inşallah :))ayyyyy nasıl kızzz öğrendin mi cinsiyetini maşalllaaahhh ne çabukk
işte bir tek dün salata rahatsız etti beni bide eve dönmeme yakın çok acıkmıştım serviste arabann kokusuda aç karnına hiç iyi gelmedi.açlıktan gözü dönen ben eve gittiğimde bir dilim böreği cok zor yedim.acıkmıştım derken kendimi bilerek aç bırakmıyorum hergün işe gelirken bi kutu süt bi kaç adet meyve atıştırmalık alıyorum yanımda cephane dolu geliyorum ama akşama kadar idare etmiyor beni :/iyiidir canim hetda arkadasm senin bulatn cok erken baslamis dedi o yuzden iyidir bebis ama dikat et yediyne mesela ben et tavuk balik yiyemiyorm onlar daha cok bulanti yapiyor ama sebze meyve yogurt guzelce yiyorm evde limon olsun hep oda iyi geliyor beni mahv eden buzdolabidi ya nasil kokuyor felalkettt))))))))))
yine iyisin aşırıya kaçmamışsın.bende yemek konusunda 9.haftaya kadar aşırısına kaçmıyordum canım istemiyordu iştahsızlık vardı biraz eskisi gibiyemiyordum 1 kilo almışım şimdi bir haftadır akşam iş çıkışına yakın cok acıkıyorum. senin 12.haftada 1,5 kilo çok iyi.ben gecen hafta nasil sevinmistim bulantim gecdi deye ya nasil da hemen geri dondu felaket kizlar ya ben cok az yemek yiyorm normal yediyimin yarisi kadar ama 1 bucuk kilo almisim nasil oldu anlamadim 12 ci haftadaym
peçeteye sirke koyun hemen alıyor bir de hep limon bulundurun.cnm süt koydum karbonat vanilya koydum ama banamısın demiyor maalesef
Çok sağol canım tavsiyelerine uymaya çalışacağım inşallah geçerElite'in dogal,katkisiz kizilcik suyu var,Ben internetten bulup siparis vermistim.Enfeksiyonu iyilestirmiyor ama onleyici olarak tavsiye ediliyor.Gunde 3 litre su.Bir de probiyotik alip yogurduna karistir istersen ilac degil,bagisrak Ve mesane florasi sagligi icin.Bol sebze,c vitamini Ve omega tabii.Bende hamile kalmadan once olmustum be illet bisey bilirim.Deli olmustum kurtulcam diye.Antibiyotik dongusune girdin mi zorlasiyor.
13 haftalık hamileyim bebişe zararı olurmu acaba biliyomusun?Elite'in dogal,katkisiz kizilcik suyu var,Ben internetten bulup siparis vermistim.Enfeksiyonu iyilestirmiyor ama onleyici olarak tavsiye ediliyor.Gunde 3 litre su.Bir de probiyotik alip yogurduna karistir istersen ilac degil,bagisrak Ve mesane florasi sagligi icin.Bol sebze,c vitamini Ve omega tabii.Bende hamile kalmadan once olmustum be illet bisey bilirim.Deli olmustum kurtulcam diye.Antibiyotik dongusune girdin mi zorlasiyor.
evet ya devlete gidemem ama dah amakul fiyat veren bir yer bulsam mı diye düşünüyorum. medipolde doğum ne kadar?devlette nerde yaptırdığın çok önemli canım. bi arkadaşım para vermemek için zeynep kamilde yaptırmıştı bebeğinde dudak damak yarığı varmış ama farketmemişler doğunca kızcağız şoka girmişti nasıl farkedilmedi diye. normal ultrasonda pek görünmüyomuş detaylıdada görünmediği için şok etkisi olmuştu. gideceğin hastaneyi doktoru iyice araştır lütfen
ayy ne güzel sağlıklı olsun ama ben de kız istiyorum. :)tşk edirim cnm valla dr dedi kız gibi duruyor bakalım bi ay sonra değişmezse kızım olacak inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?