2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
yani aslında fark şu, benim doktor hem detaylı bakıyor hem de 2 li testi yapıyor.
detaylı ultrason 545, kan 150. acaba başka doktorlar önce kan istiyor bi anormallik varsa detaylı bakıyor öyle mi?

canım ben devlette yaptırıyorum, ücretsiz. önce ultrasona gittim normal dedi. kan testine gönderdi. bugün de kan sonucu çıkacak.

medipolde yakın bana oraya da gidebilirim ama demek senin doktorsa 2 li de detaylı ultrason bakıyor.
normalde kontrollerime leyla hanıma gidiyorum medipolde, normal ultrasonda bakıyo o ama hakan bey 2li tesleri yapan doktor detaylıya o bakıyo sadece medipolde. yani sen arayıp 2li test için randevu almak istiyorum dediğinde hakan beyin randevusunu veriyolar sana canım. gitmişken önce kan veriyosun snra ultrasona giriyosun

ay ben de devlete gideyim napim böyle iş mi olur amaaann
devlette nerde yaptırdığın çok önemli canım. bi arkadaşım para vermemek için zeynep kamilde yaptırmıştı bebeğinde dudak damak yarığı varmış ama farketmemişler doğunca kızcağız şoka girmişti nasıl farkedilmedi diye. normal ultrasonda pek görünmüyomuş detaylıdada görünmediği için şok etkisi olmuştu. gideceğin hastaneyi doktoru iyice araştır lütfen

işte bir tek dün salata rahatsız etti beni bide eve dönmeme yakın çok acıkmıştım serviste arabann kokusuda aç karnına hiç iyi gelmedi.açlıktan gözü dönen ben eve gittiğimde bir dilim böreği cok zor yedim.acıkmıştım derken kendimi bilerek aç bırakmıyorum hergün işe gelirken bi kutu süt bi kaç adet meyve atıştırmalık alıyorum yanımda cephane dolu geliyorum ama akşama kadar idare etmiyor beni :/

ben gecen hafta nasil sevinmistim bulantim gecdi deye ya nasil da hemen geri dondu felaket kizlar ya ben cok az yemek yiyorm normal yediyimin yarisi kadar ama 1 bucuk kilo almisim nasil oldu anlamadim 12 ci haftadaym
yine iyisin aşırıya kaçmamışsın.bende yemek konusunda 9.haftaya kadar aşırısına kaçmıyordum canım istemiyordu iştahsızlık vardı biraz eskisi gibiyemiyordum 1 kilo almışım şimdi bir haftadır akşam iş çıkışına yakın cok acıkıyorum. senin 12.haftada 1,5 kilo çok iyi.

Çok sağol canım tavsiyelerine uymaya çalışacağım inşallah geçer

13 haftalık hamileyim bebişe zararı olurmu acaba biliyomusun?

kızlar, benim doktorun çalışma şeklinde, 2 li testte de detaylı ultrason bakıyormuş, 20. haftada da detaylı ultrason bakıyormuş!!!

evet ya devlete gidemem ama dah amakul fiyat veren bir yer bulsam mı diye düşünüyorum. medipolde doğum ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…