2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar, benim doktorun çalışma şeklinde, 2 li testte de detaylı ultrason bakıyormuş, 20. haftada da detaylı ultrason bakıyormuş!!!
canim eger 20ci haftadaki deytali ultasonunda fiyatsi 695liraya dahilse yani toplam fiyatsa o zaman iyi

benim de canım istemiyor ama karnım acıkıyor az da olsa yiyorum. salatalık bugün aklıma geldi ama unuttum yanıma almayı. benim de yolda çok zamanım geçiyor çok midem bulanıyor.

korkarım ayrı fiyatlar :) sormadım bile sinirimden.
iyi yapmışın cnm sorma bile bende detaylı baktı dr sonra yine detaylıya giricez 22 haftada onda da sadece 107 lira kontrol ücretiyle detaylı yapacak tehlikeli bi durum olursa bu konuda uzman drlar var onlara yönlendiririm isterseniz sizde bulabilirsiniz dedi iki arkadşım var onlar girdi çok şükür temiz çıktı bende aynısını yapacağım hiç gerek yok dünyanın parasını vermeye sonuçta para basmıyoruz yani sende yaşını bilmiyorum ama risk altında değlisen git devlete yada daha uygun bi dr boşa para verme ki çoğu ikili taramayı yaptırmıyor bile

korkarım ayrı fiyatlar :) sormadım bile sinirimden.
detayli ultrasonu ben 200=300 lira civarinda duydum ondan sordm bu haftadan sonra baska bir ozel hastaneye gitme imkanin varsa bence git cunki 7000bin dogum parasi da yani az diyl cok mu iyi doktor bu yani acaba o yuzden mi pahali yoksa sifanin fiyatlari genelde boyle doktora gore deyismiyor

dogru ama sanirim benim yasim 36 oldugu icin doktor bana istiyormusn diye sormadi bile gidiceksin 2li teste didi

sekreterini aradım ama ulaşamadım. demekki bir yanlışlık var. sadece test vereceğim belki de. ya da bu dotor 2 li testte detaya da bakıyor anlamadım birazdan anlarız. ay sinir oldum ya gerçekten çok paralar yani
Cnm merhaba, yazildi mi bilmiyorum ama, 2 li testte kan veriyorsun, bir de ultrasonda dr bebegin burun kemigine ve ense kalinligina bakiyor... ama bu ikisine bakmasi detayli ultrason diye gecmiyor.. normal ultrason muayenesinde yapiliyor.. detayli ultrasonn denilen sey 20_22 haftalarda olan cocugun tum organ ve uzuvlarinin incelendigi ultrason.. bi yanlis anlasilma olmus olabilir.. ya da dr sadece burun kemigine bakma ve ense kalinligina bakmayi cok is olarak gorup cok fiyat vermis de olabilir en iyisi sormak.. sorarken de iyi de bu detayli degil ki normal muayene diye baski yapabilirsin bence :))

dogru ama sanirim benim yasim 36 oldugu icin doktor bana istiyormusn diye sormadi bile gidiceksin 2li teste didi
tatlım bende 36 yaşındayım üstelik dr bana ikili taramada yaşın etkisi yok detaylı ultrasonda çıkar ama illaki sorun olacak diye bişey yok artık yaşm standartları değişti korkulacak bişey yok risk 38 den sonra başlıyor dedi bence üzülme ikiliye de çok takma bende senin gibi düşünüyordum çok şükür bişey çıkmadı

yaş 30 ama düşük riski var acaba o yüzden mi istedi,

aynen ben de bu şekilde konuştum ama dr detaylı bakıyor onun için rakam bu oluyor dedi. sekreteri de geldiğinizde neye bakıp bakmadığını söyleyecek ona göre ödeme yapacaksınız dedi. ay ne bilim valla şiştim

sen nerdesin canım hangi hastaneye gidiyosun?

X xaeyu risk için yaş kaç? ben yaptıracağım her türlü de, merak ettim.
canim
insallah canim birde ben austosda bos gebelik yasadm korunmayi burakir burakmaz hamiel kaldm insallah bu defa her sey yolunda gider sen her haftami gidyorsun doktora? ben 9cu haafta kadar her hafta gitdm simdi 3 hafta arayla geliceksin dedi doktorum

allah bidaha yaşatmasın kuzum ama benim arkadaş da aynı durumda oda boş gelelik yaşadı ama dr üç haftaya bi gel demedi kalp atışını duyduk 6+4 de sonra 11+5 de gittim bi ay sonrası için yeniden randevu aldım yani ayda bir yada biraz ayı geçiyor kafanda soru işareti varsa hem özele git hem devlete tutuyorsa dedikleri devam et ama gerek yok üç haftay bi derlerse ne diye gidicenki

saq ol canim yok devlete gitmem resmen isgence ya bi kere kurtaj sonrasi kontrole gitdm resmen oldum ya canim senin de ilk cocugun mu?

bu kadar dogum parasimi olur ya ben normal 1400 epidural li 1600 sezeryanda hersey dahil 2000 2 li tarama 120 lira detaylida 60 lira ucmuslar resmen ya yazik yani heryerde ayni islem sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…