16 Nisanda randevum var o zaman yapacaklarmış canım.
Yok canim bana dr kabizlik icn verdi onu çokiIIggeliyor .. Hatta Burdan bi arkadaş aldi kullanioro bacak ağrıları için toz karışım değil mi?
bebeğine birşey olacağını sanmıyorum ben.Ama seni rahatsız eder,elma,kayısı gibi şeyler denedin olmuyorsa hala dr'una bir sorsana canım.Mutlaka vardır bir çaresi,çünkü dediğin gibi hamilelikte özellikle çok yaygın bu.evet bağırsaak tembelliği of çok kötü bir şeybebeğime bir şey olmaz herhalde dimi?
şu 1buçuk haftadır falan bendede üşüme çıktı, özellikle akşamları titriyorum resmen, eşim hava güzel diyo ben polar giyiniyorum falan :)) sanırım bebişler büyüdükçe bizden kan çekiyolaray ben tam tersi hep bana sicak ya kac gun hava sogudu amma ben hic hiss etmedim amma bu bende 1 haftadir boyle bende 2 hafta once usuyordm
hemoqlabin nasil canim da o da asagi oldugunda oluyor usutmeşu 1buçuk haftadır falan bendede üşüme çıktı, özellikle akşamları titriyorum resmen, eşim hava güzel diyo ben polar giyiniyorum falan :)) sanırım bebişler büyüdükçe bizden kan çekiyolar
bunu not alıyorum doktoruma sorucam canım kullanmamı uygun bulursa isterim bende çokteşekkür ederim :*Yok canim bana dr kabizlik icn verdi onu çokiIIggeliyor .. Hatta Burdan bi arkadaş aldi kullanior
Kizlar 2' li free beta HCG:11.40. 2'li papp-a: 2.80. Sizde yorumlar misiniz???
bebeğine birşey olacağını sanmıyorum ben.Ama seni rahatsız eder,elma,kayısı gibi şeyler denedin olmuyorsa hala dr'una bir sorsana canım.Mutlaka vardır bir çaresi,çünkü dediğin gibi hamilelikte özellikle çok yaygın bu.
canım çok gçmiş olsun.Parol,migren ağısını geçirmez bence de...Ilık limonlu su denesene bi de,benim sinizüte bağlı baş ağrım olunca işe yarıyor.İyi haftalar güzel anneler...
@leyl-i efruz ve @irosss nasılsınız? leyl-i efruz nasıl oldun canım? bebek nasıl? kanaman durdu mmu? iross gittin mi canım doktora? sonuç alınca hemen yaz bize. aklımda ve duamdasınız...
bursa3394 canım geçmiş olsun. lifli gıdalar iyi gelecektir. çok zorlamamaya çalış kendini.
3 gündür baş ağrısı çekiyorum. geçen haftasonu da ağrımıştı. boyundan geliyor. mahvetti beni. oğlumun hastalığının stresi ve uykusuzluktan oldu galiba. ne yapacağım bilmiyorum. dün hüngür hüngür ağladım çaresizlikten. parol bana mısın demiyor.Allah yardımcımız olsun.
Ateş ölçer weewell dijital temassız kullanıyorum. çok memnunum tavsiye ederim. çok hızlı ölçüyor ve doğru sonuç veriyor.
adı aklıma gelmiyor,eczanelerde de satılıyor,doğal,bitkisel bir pastil var,bana çok iyi geldi geçen hafta kullandım ben de.Kızlarrr,, çok fena faranjitim azdı. Mahvoldum. Limon+bal+ılık su, ıhlamur+limon, tuzlu su gargara yapıyorum ama banamısın demiyor(((( yapabileceğim başka bir şeyler var mı? Önerisi olan :///////
[QUkoz Dior ama="melek1212, post: 45809237, member: 701458"]CANIM YÜZDELİ DEĞERLER VAR ONA GÖRE YORUMLUYORLAR BU DEĞERE GÖE ERKEK OLABİLİR ÖYLE DİYORLAR BURDA[/QUOTE Dr kiz dior Ama tahmin ediyor bu arada riskoolayina ne diosunuz kizlar?
Yüzdeli değerler???2 ki tarama sonuç kismi bu şekilde yazior
Foto nazil eklioru ki
Deneme yanilma yaltim canim sagol yorum istiorummcevap kısmına geliyorsun cevaplanın yanında dosya yükle var ordan yükleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?