2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
evet bağırsaak tembelliği of çok kötü bir şey bebeğime bir şey olmaz herhalde dimi?
bebeğine birşey olacağını sanmıyorum ben.Ama seni rahatsız eder,elma,kayısı gibi şeyler denedin olmuyorsa hala dr'una bir sorsana canım.Mutlaka vardır bir çaresi,çünkü dediğin gibi hamilelikte özellikle çok yaygın bu.

ay ben tam tersi hep bana sicak ya kac gun hava sogudu amma ben hic hiss etmedim amma bu bende 1 haftadir boyle bende 2 hafta once usuyordm
şu 1buçuk haftadır falan bendede üşüme çıktı, özellikle akşamları titriyorum resmen, eşim hava güzel diyo ben polar giyiniyorum falan :)) sanırım bebişler büyüdükçe bizden kan çekiyolar

Kizlar 2' li free beta HCG:11.40. 2'li papp-a: 2.80. Sizde yorumlar misiniz???

hemoqlabin nasil canim da o da asagi oldugunda oluyor usutme

besyo_86 arkadaşım magnezi kalsine adında bi ilaçtan bahsetti doktora gittiğimde doktoruma sorucam eger uygun görürse bu ilacıda kullanmak isterim. yediklerime de çok dikkat edicem.çok teşekkür ederimmmmm :*

canım çok gçmiş olsun.Parol,migren ağısını geçirmez bence de...Ilık limonlu su denesene bi de,benim sinizüte bağlı baş ağrım olunca işe yarıyor.

[QUkoz Dior ama="melek1212, post: 45809237, member: 701458"]CANIM YÜZDELİ DEĞERLER VAR ONA GÖRE YORUMLUYORLAR BU DEĞERE GÖE ERKEK OLABİLİR ÖYLE DİYORLAR BURDA[/QUOTE Dr kiz dior Ama tahmin ediyor bu arada riskoolayina ne diosunuz kizlar?

Kızlarrr,, çok fena faranjitim azdı. Mahvoldum. Limon+bal+ılık su, ıhlamur+limon, tuzlu su gargara yapıyorum ama banamısın demiyor (((( yapabileceğim başka bir şeyler var mı? Önerisi olan :///////
adı aklıma gelmiyor,eczanelerde de satılıyor,doğal,bitkisel bir pastil var,bana çok iyi geldi geçen hafta kullandım ben de.

BEN O KADAR BİLMİYORUM CANIM YA VALLA AMA RİSK İÇİN YÜZDELİ DEĞERLER LAZIM DİYE BİLİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…