canım korkma bence normal çıkmış korkma Rabbim sağlık versinnDeneme yanilma yaltim canim sagol yorum istiorumm
Canım ilk zamanlar demişsin ya hemen dikkatimi çekti:)çünkü ben de çok kalkıyordum gece ilk zamanlarda ama 1 haftadır filan gece en fazla 1 çok olsa 2 kez kalkıyorum wc için ki içtiğim su miktarı aynı günde 12 bardak gibi...Zaten şüphelenecek sebep arıyorum bunu da niye acaba diye düşünmüştüm.Normal mi o zaman acaba?çok su veya sıvı tüketiyor musun? ondan da kaynaklanabilir.yanma olmaması daha iyi yanma olmaması için sık sık sıvı tüketmemmiz lazım. bende ilk zamanlarda çok sık tuvalete gidiyordum tuvalete girmeye utanıyordum işyerinde az kişi olduğumuz için göze çarpıyormuşum gibi geliyordu :)
GüzelliğineMerhaba Ekim anneleri :)) Cumartesi günü kontrole gittik ve ilk defa bebeğimin kolları ve bacaklarını gördüm :))
Eki Görüntüle 1804052
Bana da kız çıktı ama ben de henüz bilmiyorum cinsiyetini:)http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html
kızlar deneyin bakalım öylesine buldum tesadüfen :))) bana kız çıktı ama daha bilmiyorum cinsiyetini :)
bende denedim erkek çıktı ama dr kız dedi dr dan daha iyi bilemez dimi :))))Bana da kız çıktı ama ben de henüz bilmiyorum cinsiyetini:)
bende denedim erkek çıktı ama dr kız dedi dr dan daha iyi bilemez dimi :))))
İkili test sonucum çıkmış ama hiç bişi anlamadım değerler ne olması gerekiyor arkadaşlar? Bir de buna göre cinsiyet belirleniyordu@zeynepzumraaBende onu soruorum nezamandir meraktayimcçok acaba bi drla kalmasak mi ki tarama testi icn bana Drnnormalddedi ama korkuormus nsan getcekten
Bana da kız çıktıhttp://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html
kızlar deneyin bakalım öylesine buldum tesadüfen :))) bana kız çıktı ama daha bilmiyorum cinsiyetini :)
doktor kullanmayınca bebeğin sağlığını tehlikeye atacağımı belirtti zaten augmentin bid 1000 kullandım hamilelikte verilen tek antibiyotik, sağlıkçı arkadaşlarımda aynı düşüncelerini ilettiler, yarın kontrolüm var inşallah bebişim iyidir.Sen antibiyotik mi kullandın? Zararlı değil mi antibiyorik? Nasıl kullandırdı ki dt.?
Off yaa bir de faranjit eksikti
Canım ilk zamanlar demişsin ya hemen dikkatimi çekti:)çünkü ben de çok kalkıyordum gece ilk zamanlarda ama 1 haftadır filan gece en fazla 1 çok olsa 2 kez kalkıyorum wc için ki içtiğim su miktarı aynı günde 12 bardak gibi...Zaten şüphelenecek sebep arıyorum bunu da niye acaba diye düşünmüştüm.Normal mi o zaman acaba?
bize eğlence :) bende yaptım erkek çıktı ama bazı sorularından emin değildim göğüsten bebek nerede karnım sivri mi değil mi daha o kadar çok belirgin olmadığı için emin değilim dedim. herşeyin en önceliği sağlıklı hayırlı evlat olsunlar kızda olsa cok sevilecek erkekte olsa cok sevilecek bal lokumu onlar :) ama hani derler ya anne ne hissediyorsa o olur diyorlar bilmiyorumda benim içime kız olucakmış gibi geliyor.tek dileğim sağlıklı olsun.ama merakımızdan böyle testlerle uğraşıp kendimize eğlence çıkartıyoruzhttp://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html
ballı limonlu ılık su olabilir, geçmiş olsun.
Ihlamur ,zencefil kaynatıp iç canim
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html
bende denedim erkek çıktı ama dr kız dedi dr dan daha iyi bilemez dimi :))))
bebde denedim kız çıktı doktor erkek olma ihtimali yüksek demişti :)))
zeynepzgeliyor midepost: 45810515 .!.:İkili test sonucum çıkmış ama hiç bişi anlamadım değerler ne olması gerekiyor arkadaşlar? Bir de buna göre cinsiyet belirleniyordu. Çarşamba dra göstericem.
B
Nane limon iyi gelior suda kaynatyiginda mide usutmesine ama tabi sen bilirsin yinede
Hahaha bilemedim bak şimdi, zor soru :))))))bende denedim erkek çıktı ama dr kız dedi dr dan daha iyi bilemez dimi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?