Amin canım ya inşallah iyidir bebişin.doktor kullanmayınca bebeğin sağlığını tehlikeye atacağımı belirtti zaten augmentin bid 1000 kullandım hamilelikte verilen tek antibiyotik, sağlıkçı arkadaşlarımda aynı düşüncelerini ilettiler, yarın kontrolüm var inşallah bebişim iyidir.
Pastilin adı otacı.Geçmiş olsunAmin canım ya inşallah iyidir bebişin.
Hep dua ettim 1.trimester bittikten sonra olayım olacaksam diye ama gel gör ki fenalaştım. Faranjit/laranjit başbelası zaten üfff
Sağ ol canımPastilin adı otacı.Geçmiş olsun
Yaptim kiz cikti ama herkes bana oglun olacak diyorhttp://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html
kızlar deneyin bakalım öylesine buldum tesadüfen :))) bana kız çıktı ama daha bilmiyorum cinsiyetini :)
Cnm ben de 12+4 te gitmiştim doktora ama kilosundan bahsetmedi. Şimdi ben de işkillendim. Ben de kilo almadım çünkü.kizlar bir sey sorcam esas da benim gbi 12+5 gunluk civarinda hamile olanlar bugun doktora gitdm sukur nt olculeri filan iyi kalp atisi filan fakat bir az kilo almsam birde doktor bir sey demedi amma internetde batkm kaliba bebisim bir az kilolu ya 60 gram ltf szinkiler bu haftada kac qram
Ilık su iç canım bol bolKızlarrr,, çok fena faranjitim azdı. Mahvoldum. Limon+bal+ılık su, ıhlamur+limon, tuzlu su gargara yapıyorum ama banamısın demiyor(((( yapabileceğim başka bir şeyler var mı? Önerisi olan :///////
Ben sormustum canim sağol kulaktan daha mi iyi diodum ?? Alindan rahat olur dendi bebek icinde[/QUOTE][QUOsiost: 45814276, member: 702483"]Kizlar nerde okudum bulamadim ben cocuk bolumunde hemsireyim biz braun kullaniyoruz hastanede hem kullanisli hem hemen bozulmuyo ben ewede ondan alicam tavsiye ederim lazerlileride kullandik ilk basta hemen bozuluyo onlar olcum hata veriyo kulaktan alin
Gelmiş geçmiş olsun canım çok sevindim iyi olmanıza :) progestan Allah'ın emri oldu resmen ben de kullandım hastanede yattığımda :/// Bebeklerimiz iyi olsun da sorun değil. Her zaman böyle iyi haberler verirsin inş.Kızlar o kadar çok birikmiş ki sayfalar okuyamadim hepinizden Allah razı olsun çok sağolun.. kanamam durdu kahverengi arada geliyo çok şükür bebeğim Tosun gibi bin şükür :) doktorum beni sattı cumartesi ilk kendi doktorumu aradım şu an şehir dışındayım sen ünv hastanesine git dedi geldim ve beni 3 gündür aramadı bende kendime hastanede prof buldum vardır inşallah bunda da bi Hayır. doktor baktı sen çarşamba ya kadar yat içerde kanama var dedi ama anneme eşime kızı bogmayin arada otursun tuvalete gitsin bebeğin durumu iyi demiş nasıl mutlu oldum :) lekesi olup progestan kullanmayan bi ben kaldım derken progestan kervanına bende katıldım Allah sonumuzu hayr etsin. Hepinize iyi akşamlar :)
İlk çocukta hepsini vurundum ve bu hamilelikte kurtuldum :)Kızlar tetanoz aşısı olan var mı.?
Hangi ay yaptılar cnmİlk çocukta hepsini vurundum ve bu hamilelikte kurtuldum :)
Cnm biz o ladar hasta cocuga bakiyoruz sorun olmuyor alindan olcenler mesafe fln problem oluyo oynayincaAnladim canimm tamam tabi siz daha IIanlarsiniz braun kkulaktanoölçenmi diodunBen sormustum canim sağol kulaktan daha mi iyi diodum ?? Alindan rahat olur dendi bebek icinde
Ben ilkinde hepsini vuruldum bunda yirttimKızlar tetanoz aşısı olan var mı.?
Geçmiş olsun canım çok sevindim bebeğinde seninde iyi olmanızaKızlar o kadar çok birikmiş ki sayfalar okuyamadim hepinizden Allah razı olsun çok sağolun.. kanamam durdu kahverengi arada geliyo çok şükür bebeğim Tosun gibi bin şükür :) doktorum beni sattı cumartesi ilk kendi doktorumu aradım şu an şehir dışındayım sen ünv hastanesine git dedi geldim ve beni 3 gündür aramadı bende kendime hastanede prof buldum vardır inşallah bunda da bi Hayır. doktor baktı sen çarşamba ya kadar yat içerde kanama var dedi ama anneme eşime kızı bogmayin arada otursun tuvalete gitsin bebeğin durumu iyi demiş nasıl mutlu oldum :) lekesi olup progestan kullanmayan bi ben kaldım derken progestan kervanına bende katıldım Allah sonumuzu hayr etsin. Hepinize iyi akşamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?