2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Amin canım ya inşallah iyidir bebişin.
Hep dua ettim 1.trimester bittikten sonra olayım olacaksam diye ama gel gör ki fenalaştım. Faranjit/laranjit başbelası zaten üfff

Cnm ben de 12+4 te gitmiştim doktora ama kilosundan bahsetmedi. Şimdi ben de işkillendim. Ben de kilo almadım çünkü.

Kizlar nerde okudum bulamadim ben cocuk bolumunde hemsireyim biz braun kullaniyoruz hastanede hem kullanisli hem hemen bozulmuyo ben ewede ondan alicam tavsiye ederim lazerlileride kullandik ilk basta hemen bozuluyo onlar olcum hata veriyo kulaktan alin

[QUOsiost: 45814276, member: 702483"]Kizlar nerde okudum bulamadim ben cocuk bolumunde hemsireyim biz braun kullaniyoruz hastanede hem kullanisli hem hemen bozulmuyo ben ewede ondan alicam tavsiye ederim lazerlileride kullandik ilk basta hemen bozuluyo onlar olcum hata veriyo kulaktan alin[/QUOTE]
Ben sormustum canim sağol kulaktan daha mi iyi diodum ?? Alindan rahat olur dendi bebek icinde

Ben sormustum canim sağol kulaktan daha mi iyi diodum ?? Alindan rahat olur dendi bebek icinde[/QUOTE]
Cnm biz o ladar hasta cocuga bakiyoruz sorun olmuyor alindan olcenler mesafe fln problem oluyo oynayinca problem oluyo ama kulak hemen olcuyo zaten

Kızlar o kadar çok birikmiş ki sayfalar okuyamadim hepinizden Allah razı olsun çok sağolun.. kanamam durdu kahverengi arada geliyo çok şükür bebeğim Tosun gibi bin şükür :) doktorum beni sattı cumartesi ilk kendi doktorumu aradım şu an şehir dışındayım sen ünv hastanesine git dedi geldim ve beni 3 gündür aramadı bende kendime hastanede prof buldum vardır inşallah bunda da bi Hayır. doktor baktı sen çarşamba ya kadar yat içerde kanama var dedi ama anneme eşime kızı bogmayin arada otursun tuvalete gitsin bebeğin durumu iyi demiş nasıl mutlu oldum :) lekesi olup progestan kullanmayan bi ben kaldım derken progestan kervanına bende katıldım Allah sonumuzu hayr etsin. Hepinize iyi akşamlar :)

Gelmiş geçmiş olsun canım çok sevindim iyi olmanıza :) progestan Allah'ın emri oldu resmen ben de kullandım hastanede yattığımda :/// Bebeklerimiz iyi olsun da sorun değil. Her zaman böyle iyi haberler verirsin inş.

Ben sormustum canim sağol kulaktan daha mi iyi diodum ?? Alindan rahat olur dendi bebek icinde
Cnm biz o ladar hasta cocuga bakiyoruz sorun olmuyor alindan olcenler mesafe fln problem oluyo oynayincaAnladim canimm tamam tabi siz daha IIanlarsiniz braun kkulaktanoölçenmi diodun

Merhabalar benimde drum amniyotik bant tan suphelendi ikili testte daha iyi belli olacak haftaya bakalim ne diyecek perinatolog

Geçmiş olsun canım çok sevindim bebeğinde seninde iyi olmanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…