2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Canım coppk sevindim.. Bin kere sükürler olsun. Minik kuş tutundu sana

Canım daha onceden lekelenme mi vardı sende?

Kaç haftalıksın suanda?

canımmm çok sevindim maşallah. progestanın zararı yok faydası var, iğne olarak verdiyse iğne yerlerine dikkat et :) doktor değişikliği yapman gerekiyomuş demekki hayırlısı olsun :)

çok sevindim canım maşallah bebişine minicik bedeniyle tam bir savaşçı kereta :) çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz cok dikkat et kendine ve bebeğine :*

Günaydın arkadaşlar
Coraspin progestan decavit ve balık yağı içiyorum. Ama içtikten sonra istifra ettim . İlaçların etkisi geçmişmidir coraspin önemli bidaha mi içsem?

Günaydın arkadaşlar
Coraspin progestan decavit ve balık yağı içiyorum. Ama içtikten sonra istifra ettim . İlaçların etkisi geçmişmidir coraspin önemli bidaha mi içsem?
Hemen içer İçmez mi çıkardın? Görebildin mi ilaç çıkmış mi acaba? Bu arada corasprin niye verdi ki canım doktor?

Arkadaşlar doktor bana demir ilacı olarak içinde 10 şişe olan bi surup tarzı bişey verdi her gün bir şişe icecekmisim adı Ferplex fol kullanan var mı?

Günaydın arkadaşlar
canım doktoruna sor, hepsini tekrar içmeni isteyebilir

Hemen içer İçmez mi çıkardın? Görebildin mi ilaç çıkmış mi acaba? Bu arada corasprin niye verdi ki canım doktor?
Elevit içen varmı iştahımı açtığını düşünüyorum
cnm eleviti sana dr verdi dimi bizim dr vermiyor decavit verdi elevitte domuz yağı bulunmuş öyle dedi bi araştır istersen hatta eğitimde de bahsettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…