Kızlar o kadar çok birikmiş ki sayfalar okuyamadim hepinizden Allah razı olsun çok sağolun.. kanamam durdu kahverengi arada geliyo çok şükür bebeğim Tosun gibi bin şükür :) doktorum beni sattı cumartesi ilk kendi doktorumu aradım şu an şehir dışındayım sen ünv hastanesine git dedi geldim ve beni 3 gündür aramadı bende kendime hastanede prof buldum vardır inşallah bunda da bi Hayır. doktor baktı sen çarşamba ya kadar yat içerde kanama var dedi ama anneme eşime kızı bogmayin arada otursun tuvalete gitsin bebeğin durumu iyi demiş nasıl mutlu oldum :) lekesi olup progestan kullanmayan bi ben kaldım derken progestan kervanına bende katıldım Allah sonumuzu hayr etsin. Hepinize iyi akşamlar :)
tabi canım test işte :)bende denedim erkek çıktı ama dr kız dedi dr dan daha iyi bilemez dimi :))))
Kızlar o kadar çok birikmiş ki sayfalar okuyamadim hepinizden Allah razı olsun çok sağolun.. kanamam durdu kahverengi arada geliyo çok şükür bebeğim Tosun gibi bin şükür :) doktorum beni sattı cumartesi ilk kendi doktorumu aradım şu an şehir dışındayım sen ünv hastanesine git dedi geldim ve beni 3 gündür aramadı bende kendime hastanede prof buldum vardır inşallah bunda da bi Hayır. doktor baktı sen çarşamba ya kadar yat içerde kanama var dedi ama anneme eşime kızı bogmayin arada otursun tuvalete gitsin bebeğin durumu iyi demiş nasıl mutlu oldum :) lekesi olup progestan kullanmayan bi ben kaldım derken progestan kervanına bende katıldım Allah sonumuzu hayr etsin. Hepinize iyi akşamlar :)
çok sevindim canım maşallah bebişine minicik bedeniyle tam bir savaşçı kereta :) çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz cok dikkat et kendine ve bebeğine :*Kızlar o kadar çok birikmiş ki sayfalar okuyamadim hepinizden Allah razı olsun çok sağolun.. kanamam durdu kahverengi arada geliyo çok şükür bebeğim Tosun gibi bin şükür :) doktorum beni sattı cumartesi ilk kendi doktorumu aradım şu an şehir dışındayım sen ünv hastanesine git dedi geldim ve beni 3 gündür aramadı bende kendime hastanede prof buldum vardır inşallah bunda da bi Hayır. doktor baktı sen çarşamba ya kadar yat içerde kanama var dedi ama anneme eşime kızı bogmayin arada otursun tuvalete gitsin bebeğin durumu iyi demiş nasıl mutlu oldum :) lekesi olup progestan kullanmayan bi ben kaldım derken progestan kervanına bende katıldım Allah sonumuzu hayr etsin. Hepinize iyi akşamlar :)
Hemen içer İçmez mi çıkardın? Görebildin mi ilaç çıkmış mi acaba? Bu arada corasprin niye verdi ki canım doktor?Günaydın arkadaşlar
Coraspin progestan decavit ve balık yağı içiyorum. Ama içtikten sonra istifra ettim . İlaçların etkisi geçmişmidircoraspin önemli bidaha mi içsem?
Bence içme canımGünaydın arkadaşlar
Coraspin progestan decavit ve balık yağı içiyorum. Ama içtikten sonra istifra ettim . İlaçların etkisi geçmişmidircoraspin önemli bidaha mi içsem?
Sağ ol canım hastanedeyim kbb randevum var. Ne yapsam kar etmedi. Iltihaplanma aşırı arrttııIlık su iç canım bol bol
Kan değerlerin düşüktü çıktıArkadaşlar doktor bana demir ilacı olarak içinde 10 şişe olan bi surup tarzı bişey verdi her gün bir şişe icecekmisim adı Ferplex fol kullanan var mı?
İşte takildigim kısım o zaten tahlil yapmadan onu verdi direk etrafımdaki tüm hamileler hap içiyor benim şişe şişe surup ve tahlil fln yapmadıKan değerlerin düşüktü çıktı
Hemen içer İçmez mi çıkardın? Görebildin mi ilaç çıkmış mi acaba? Bu arada corasprin niye verdi ki canım doktor?
10 dk geçmeden çıkardım. Kan pıhtılaşmasi için coraspin içiyorumBence içme canım
Bende normalde hap biliyorum kansızlıkta ferpleksİşte takildigim kısım o zaten tahlil yapmadan onu verdi direk etrafımdaki tüm hamileler hap içiyor benim şişe şişe surup ve tahlil fln yapmadı
Canım Dr sorsan10 dk geçmeden çıkardım. Kan pıhtılaşmasi için coraspin içiyorum
Mesaj yazdım ama cvp vermediCanım Dr sorsan
canım doktoruna sor, hepsini tekrar içmeni isteyebilirGünaydın arkadaşlar
Hemen içer İçmez mi çıkardın? Görebildin mi ilaç çıkmış mi acaba? Bu arada corasprin niye verdi ki canım doktor?
cnm eleviti sana dr verdi dimi bizim dr vermiyor decavit verdi elevitte domuz yağı bulunmuş öyle dedi bi araştır istersen hatta eğitimde de bahsettilerElevit içen varmı iştahımı açtığını düşünüyorum
Aradınız mıMesaj yazdım ama cvp vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?