2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar decaviti akşamları içiyorum ben. böylelikle bulantı, iştah açma gibi etkileri hiiiiç hissetmiyorum. bide eğer suyla içemiyosanız elma suyunu deneyin hiç ilaç içiyomuş gibi gelmiyo insana. hamileliktenmidir anlamadım ilaç içmek istemiyorum, kokusu çok bulandırıyo midemi

evet cnm bende akşam yatmadan bi saat önce içiyorum yinede azda olsa iştahımda hareketlenme var ama psikolojik de olabilir 4 aya girdiğim için yemek zorunda hissediyor da olabilirim ama içerken sıkıntı olmuyor bende

evet cnm bende akşam yatmadan bi saat önce içiyorum yinede azda olsa iştahımda hareketlenme var ama psikolojik de olabilir 4 aya girdiğim için yemek zorunda hissediyor da olabilirim ama içerken sıkıntı olmuyor bende

iştahın açılması normal artık bence vücut hamileliğe alıştı, bulantı şikayetleri azaldı e bebişlerde büyüyo :)

İşte takildigim kısım o zaten tahlil yapmadan onu verdi direk etrafımdaki tüm hamileler hap içiyor benim şişe şişe surup ve tahlil fln yapmadı
benim doktorumda hiç kan tahlili istemeden clexane verdi ve kullanıyorum her türlü ihtimale karşılık veriyorlar.sağlık ocağına kayıt olmaya gittin mi? eğer gitmediysen sana orda bir suru kan tahlili yapıyorlar o kan tahlili sonuçlarını alıp doktoruna gösterebilirsin.

benim doktorumda test yapmadan ilki kürtaj oldugu için önlem amaçlı coraspirin verdi

bende öyleyim canım bide ilaçlar kocaman kocaman sadece ilaç içerken tiksiniyorum daha ilacı filminden çıkartmadan öğrüntü geliyor biraz küçük olsa haplar anlamıcam belki ama biri kapsül diğeri decavit biliyorsunuz kocaman çok zor geliyor ilaç içmek.

genelde elma yada vişne suyuyla içiyorum ben dün akşam meyve suyu bitmiş, suyla içtim ama çıkarıyodum nerdeyse. ne zaman bırakıcaz acaba decaviti?

genelde elma yada vişne suyuyla içiyorum ben dün akşam meyve suyu bitmiş, suyla içtim ama çıkarıyodum nerdeyse. ne zaman bırakıcaz acaba decaviti?
benim kuzenim 5 aylık hamile o hala decavit gyno ferro sanol kullanıyor.bizde o kadar kullanırmıyız acaba

Dr içme yarın devam edersin dedi. İnsallah bir şey olmaz bebeklerime. Çok korkuyorum içtim ilacı 10 dk olmadı belki 5 dk sonra çıkardım. Uff ilk defa böyle oldu

Dr içme yarın devam edersin dedi. İnsallah bir şey olmaz bebeklerime. Çok korkuyorum içtim ilacı 10 dk olmadı belki 5 dk sonra çıkardım. Uff ilk defa böyle oldu
bişey olmaz inşallah cnm iyi düşün iyi olsun dr da demiş yarın içersin diye ciddi bişey olsaydı iç derdi evham yapma boşa bebikleri de germe boşa

Kızlar günaydın ohhh ev hanımı oldum doktorum 1 ay daha rapor verdi evde olmak güzel :)
canım evde olman çok güzel gerçekten.kendine çok dikkat et evde olmanın tadını çıkart :) zaten bir kaç ay sonra da doğum raporu alırsın hadi sana eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…