2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar günaydın ohhh ev hanımı oldum doktorum 1 ay daha rapor verdi evde olmak güzel :)
Evde olman ne güzel, inan haftasonlarını dört gözle bekliyorum. Çok yoruluyorum, işe hiç gelmek istemiyorum Neyseki haziranda dersler bitecek inş. dört gözle o günleri bekliyorum bende...

canım evde olman çok güzel gerçekten.kendine çok dikkat et evde olmanın tadını çıkart :) zaten bir kaç ay sonra da doğum raporu alırsın hadi sana eyvallah
ben de evde olmak istiyorum, sonra böyle diliyorum ama Allah korusun kötü bir şey çıkmaz inşallah diyorum. Ama işimden memnun değilim, çok geriliyorum ve bu dönemi böyle gereksiz stresle geçirmek istemiyorum

bişey olmaz inşallah cnm iyi düşün iyi olsun dr da demiş yarın içersin diye ciddi bişey olsaydı iç derdi evham yapma boşa bebikleri de germe boşa
Canım daha önce 10. haftada kalbi durması sonucu bebeğimi kaybettim bu evhamım ondan. kan pıhtılaşması için testim yok ama olma ihtimaline karşın iğne ve coraspin kullanıyorum bir gün içmesem ya da iğne vurmasam bir şey olacakmış gibi geliyor. Rabbime emanet bebeklerimiz Rabbim korur inş.

Canım coppk sevindim.. Bin kere sükürler olsun. Minik kuş tutundu sana

Canım daha onceden lekelenme mi vardı sende?

Kaç haftalıksın suanda?
Çok sağol canım Rabbime bin şükür izin verdi kalmasına. ben hayatımda öyle bi kanama görmedim parça parça geliyordu hastaneye gitti bebegim diye geldim ama kal atışı var dedi havalara uçtum :) adet tarihime göre 11+4 ama ultrasonda 10+5 çıktı adet tarihine göre takip ediyorlar

hıııı iltihap var o zaman doktora gitmekte iyi yapmışsın verir uygun bir ilacı.
Beta çıktı antibiyotik ve bir sürü ilaç verdi. Çok canım sıkkın. Şimdi kadın doğumcumla konuşcam. Aman kızlar azıcık bir boğaz ağrısında hemen gidin kbb'ye... Ben geç gittim al işte sonuç Daha erken gitseymişim daha farklı olabilirmiş... Bir de bademcikleri sıkıntılı olan kadınların , hamileliği daha zor geçiyormuş. Östrojen hormonun artması tetikliyormuş..

olsun canın sıkılmasın, hepimizde türlü hastalıklar çıkıyor bu dönemde. ilaçlarını içinde bişiciğin kalmayacak. demekki hemen gitmek gerekmiş olsun sağlık olsun.

Cnm biz o ladar hasta cocuga bakiyoruz sorun olmuyor alindan olcenler mesafe fln problem oluyo oynayincaAnladim canimm tamam tabi siz daha IIanlarsiniz braun kkulaktanoölçenmi diodun
Evet cnm braun kulaktan olcen tabi bu bence

ben de evde olmak istiyorum, sonra böyle diliyorum ama Allah korusun kötü bir şey çıkmaz inşallah diyorum. Ama işimden memnun değilim, çok geriliyorum ve bu dönemi böyle gereksiz stresle geçirmek istemiyorum
ben işimden memnunum ama insanlarından memnun değilim yalaka insanlar var patronla birlikte 8 kişiyiz 3 kız 5 erkek ama kızlardan hiç memnun değilim çok yalakalar evli değiller ben evli olduğum için onlara göre daha ağır kalıyorum hal ve hareket bakımından o yüzden koca gün birde burda patlıyorum.sabah işe gitmek için hazırlanırken sövüyorum valla ne yalan söyleyim allahım bir an önce şu 5 ay geçsin doğum iznine çıkayım kurtulayım burdan diyorum. inanın ayaklarım geri geri gidiyor bide kızları gördükçe daha çok sinirlenip kızıyorum korkuyorum da onlara kızıyorum diye bebeğim de onlara benzicek diye birtanesi evlenicek ama ne zaman evlencek belli değil kendi kendime diyorum ya o gidecek yada ben gidicem burası ikimizede dar

olsun canın sıkılmasın, hepimizde türlü hastalıklar çıkıyor bu dönemde. ilaçlarını içinde bişiciğin kalmayacak. demekki hemen gitmek gerekmiş olsun sağlık olsun.
Evet canım hemen gitmek gerekiyormuş da, işten çıkıp kbb doktoruna yetişemiyordum ki, ancak acile yetişiyordum... Doktor bir de senin hamileliğin zor geçecek dedi, zaten zor geçiyor dedim.. Bir yandan düşük riskim devam ediyor bir yandan bademcik iltiplanması + beta.. Allahım yardım et

ben vurulucam cnm 6. Yada 7. Ayda sanirim 3 sene once oglumda vurdu ama bir doz yine vurucaz dedi vurulucaz
Anladım cnm. Bana da sağlık ocağı 3-4. Ay demişti. Ben de küçük bir yerdeyim insan güvenemiyor. Bi damar yolu bulamadılar o ilk testlerde. En iyisi doktora sormak sanırım.

ya ne kadar benziyor durumlarımız. buradakiler de evli ama çocukları olmamış. günaydın, iyi akşamlar falan demiyorlar hiç, iletişimimiz sıfır. böyle kötü ilişkiler içindeyken hamile olduğumu söylemek bile istemiyorum. nazardan korkar oldum iyice. saklayabildiğim kadar saklıyorum doğumdan sonra ayrılacağım zaten. ücretsiz izin kullandırmıyorlar.

Kıyamam ya :))) ben de hoşlanmadığım insanlara bakmıyorum yüzlerine :)) bebeğim benzicek diye :))) okulda yaramaz öğrencilerim var. Hep alttan alıyorum bebeğim de böyle olur diye görmezden geliyorum :)

Anladım cnm. Bana da sağlık ocağı 3-4. Ay demişti. Ben de küçük bir yerdeyim insan güvenemiyor. Bi damar yolu bulamadılar o ilk testlerde. En iyisi doktora sormak sanırım.
sor bi cnm sende benim ebe baya bilincli bir kadın sagolsun mayıs sonu cagirdi kontrole belki o zaman vurur sormadim cunku bu sefer hangi ay vurucaksin diye

Kıyamam ya :))) ben de hoşlanmadığım insanlara bakmıyorum yüzlerine :)) bebeğim benzicek diye :))) okulda yaramaz öğrencilerim var. Hep alttan alıyorum bebeğim de böyle olur diye görmezden geliyorum :)
benim oglumda dayisina cekti nasil hareketli yaramaz ama cok akilli :) kardesimden cok cekmistim hastalanma sekli bile benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…