2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
[QUOTProtestan kullco, post: 45842266, member: 576735"]Canım progestan falan kullanıyor musun. Kanama yaşadığım haftalarda doktor içte birikenler çıkıyor demişti ultrasondan bakarak. O ara progestan ve iğne kullanıyordum. Ama 8 gün sonra olmuş bilemedim bi telefonla sor derim ben. Gel derse gidersin.[/QUOTE]
Evet protestan kullanıyorum aaradım ggörmedeniyi kkötü bişeydiyemem dedi

Hayırlı olsun Cnm bebişiniz. Bize de 12+4 te kesin erkek dedi. Doktordan önce ben gördüm zaten :) sonradan değişir mi bilmiyorum :))) 16+4 te randevumuz var 16 nisanda. Bakalım.
Sağol canım..yaa gördün demek.ben devlet hastanesine gidiyorum.ultrason cihazi çok kötü.hiç bişey belli değil

ay canimm bos ver ya ben de delirmistm gecen hafta bir anda bulanti kesildi goyus agrm getdi sonra 3 gun sonra hepsi paket halinde geldi hem artik 12i haftayi gectikden sonra bu belirtiler azalicak soyledi doktorum
Bende sabah kotuydum uykumu da alanadim ondan oldu sanirim ama simdi baya bulaniyor bebeklerim biz buradayiz diyor azalmasi hem iyi hem kotu yani
Ense kalinligi cok normal cikmis canim rahat ol. Test sonuclari da iyi cikar rabbimin izniyle.
Cnm 13.haftaya girmissin belki bitmistir bulantilar... randevun ne zAman
Cumartesi canim insallah 3 haftadi3 gidemedim ondan briaz da cok merak ediyorum. Hem bitsin istiyorum hem bitmesin bulantiyla zor ama bulantisiz da sorun olacak hissedemicem gibi geliyor
ballı limonlu su nasıl olur açaba bebege zararı olur mu?
Canim ikside dogal ben de hep kullaniyorum sanmiyorum ki zarari olsun.
hiç korkma benimde 4 -5 gündür kesildi bulantılar normal bişey 3 ay dolmuş seninde
Suan daha iyiyim cunku hafiften bulaniyor
Pimpirikli görünmek istemiyorum canim ya cumartesi kontrol var suan hersey yolunda ben sadece kendimi strese sokuyorum en iyisi pozitif dusunup cumartesi cibsiyet ogrenecegimi dusunmek
arkadaslar karnınız büyüdü mü accaba merak ediyorum da :)
Benim suan cok belli 5 aylik gibi falan ama ikiz fark eder sanirim
Benim esofmanlarim olmuorr artik gerçi biyere de gidemiom zaten evdeyim hep:)) rapirluyum
Evde bende esofmanlarimla artik rahat edemiyorum ya sıkma ya basladi bende lcw den falan hamile esofmani alicam ev icin.
ben bir aydır hamile pantolonu ve eşofmanı giyiyorum göbüşüm kocaman oldu millet bana gülüyor normal değil diyorlar ama napimmm iç karnım dar demekki 5 aylık hamiş gibiyim valla
Benimde öyle canim sanirim ic karin dar onunla alakali. 7 8 haftalikken cikiverdi
Benimde nasilsa hissettiler canim ya 7 i haftalikken hicam canınız ister dedik deyio birseyelr getiriyorlardi ben hep ayakta anlatirim derdi oturmaya basladim artik ondan anladilar galiba
a

y vallah ben utanirdm ogretmenime sormaga amma belli ki hemde seviyorlar seni)))))
Ay simdiki çocukları gorseniz hic utanmıyorlar. Benim hamile oldugunu bilmeden once bir tanesi derste hocam cocuk yapmayi dusunmuyor musunuz dedi bana susturdum tabi ama sormus bulundu

ay canimm bos ver ya ben de delirmistm gecen hafta bir anda bulanti kesildi goyus agrm getdi sonra 3 gun sonra hepsi paket halinde geldi hem artik 12i haftayi gectikden sonra bu belirtiler azalicak soyledi doktorum
Bende sabah kotuydum uykumu da alanadim ondan oldu sanirim ama simdi baya bulaniyor bebeklerim biz buradayiz diyor azalmasi hem iyi hem kotu yani
Ense kalinligi cok normal cikmis canim rahat ol. Test sonuclari da iyi cikar rabbimin izniyle.
Cnm 13.haftaya girmissin belki bitmistir bulantilar... randevun ne zAman
Cumartesi canim insallah 3 haftadi3 gidemedim ondan briaz da cok merak ediyorum. Hem bitsin istiyorum hem bitmesin bulantiyla zor ama bulantisiz da sorun olacak hissedemicem gibi geliyor
ballı limonlu su nasıl olur açaba bebege zararı olur mu?
Canim ikside dogal ben de hep kullaniyorum sanmiyorum ki zarari olsun.
hiç korkma benimde 4 -5 gündür kesildi bulantılar normal bişey 3 ay dolmuş seninde
Suan daha iyiyim cunku hafiften bulaniyor
Pimpirikli görünmek istemiyorum canim ya cumartesi kontrol var suan hersey yolunda ben sadece kendimi strese sokuyorum en iyisi pozitif dusunup cumartesi cibsiyet ogrenecegimi dusunmek
arkadaslar karnınız büyüdü mü accaba merak ediyorum da :)
Benim suan cok belli 5 aylik gibi falan ama ikiz fark eder sanirim
Benim esofmanlarim olmuorr artik gerçi biyere de gidemiom zaten evdeyim hep:)) rapirluyum
Evde bende esofmanlarimla artik rahat edemiyorum ya sıkma ya basladi bende lcw den falan hamile esofmani alicam ev icin.
ben bir aydır hamile pantolonu ve eşofmanı giyiyorum göbüşüm kocaman oldu millet bana gülüyor normal değil diyorlar ama napimmm iç karnım dar demekki 5 aylık hamiş gibiyim valla
Benimde öyle canim sanirim ic karin dar onunla alakali. 7 8 haftalikken cikiverdi
Benimde nasilsa hissettiler canim ya 7 i haftalikken hicam canınız ister dedik deyio birseyelr getiriyorlardi ben hep ayakta anlatirim derdi oturmaya basladim artik ondan anladilar galiba
a

y vallah ben utanirdm ogretmenime sormaga amma belli ki hemde seviyorlar seni)))))
Ay simdiki çocukları gorseniz hic utanmıyorlar. Benim hamile oldugunu bilmeden once bir tanesi derste hocam cocuk yapmayi dusunmuyor musunuz dedi bana susturdum tabi ama sormus bulundu

Evet protestan kullanıyorum aaradım ggörmedeniyi kkötü bişeydiyemem dedi[/QUOTE]
O zaman gitmelisin Can'ım. Benimde kese altında kanama meydana gelmişti hastanede yattım. Sonra çıktığımda da kanama devam ediyordu ultrasonla baktı kese altı kanaması durmuş içerdeki kanama demişti. İnş sorun yoktur içini ferah tut canım

Evet cnm... 20.haftadan sonra bebek hissedilmeye baslaniyormus ya, ondan sonrasinin daha rahat daha guzel olucagini dusunuyorum.. en azindan hissedicez hareket ediyor demek ki ohhhh diyecegiz...
Allah o gunleri gosterir bize insallah..
O zaman da bugun neden hic hareket etmedi ki acaba? Poffff 5 saattir tık yok paniği oluyor demedi demeyin..
Kızlar ya aklınızda isimler var mı merak ediyorum fikirlerinizi merak ediyorum:) netten baktım hep aynı isimler dolaşıyor eymen çağan gibi gibi :))

Bizim erkekse metehan.kız belli değil. Ilk gebeligimde de erkekse metehan dedik kız oldu. Adı liva.

InsallahTE="emelocco, post: 45842432, member: 576735"]Evet protestan kullanıyorum aaradım ggörmedeniyi kkötü bişeydiyemem dedi[/QUOTE]
O zaman gitmelisin Can'ım. Benimde kese altında kanama meydana gelmişti hastanede yattım. Sonra çıktığımda da kanama devam ediyordu ultrasonla baktı kese altı kanaması durmuş içerdeki kanama demişti. İnş sorun yoktur içini ferah tut canım[/QUOTE]
Inşallah çok teşekkür ederim gideceğim birazdan

Arkadaslar ikili test yaptiranlara bir konuyu danisacagim. Ikili test icin verilecek kan icin ac veya tok olmamiz fark ediyor mu? Doktora sormayi unutmusum.

Kızlar benim de akşamları çıkıyor göbeğim. Ekte görüldüğü gibi :)
Eki Görüntüle 1805629
Bende daha hic belli değil okulda öğretmen arkadaşlar sürekli ya yanlis anlama da senin daha hic çıkmadı 3 ayda benim bilmem ne kadardi söylenip duruyorlar inanmıyorlar mi ne anlamadım yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…